reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cisowianko powiem ci że nie trzymałam się żadnych regułek jeśli chodziło o wzrost moich pociech:no: Wystarczyło że przy każdej wizycie pielęgniarka zmierzyła i zważyła małych i widziałam że rosną. Każde dziecko rośnie innaczej :-)

reklama
Hej. U nas nagla zmiana planow. Mianowicie dzis zapadla ostateczna decyzja ze nie wracamy jeszcze do Polski. Malza szef sie obudzil i zaproponowal awans i podwyzke:eek:, no to coz bylo robic. Najpierw jeszcze myslalam o tym, ze sama zostane w PL, ale to nie dla mnie, zycie bez tego starego marudnego osla.:-pNo i najwazniejsze kryterium - w domu Pl nie mam internetu i nie ma nadziei ze mogly byc w najblizszym czasie wiec....zostaje w Dublinie.:nerd:Tzn teraz jedziemy na 3.5 tyg wakacji:sorry:ale marne to pocieszenie....
:eek:
Posyłaj Madziu, posyłaj:tak: Muszę ją wypróbowac, ale narazie to będzie trochu trudne, bo wszystkie me naczynia na strychu siedzą:eek:
Czy ma która na zbyciu wirusa PPD:confused: Bo ja patrzec na mój syf nie mogę, a sprzątac mi się nie kce:dry: Wezmę na tydzień;-)
Ja mam do odstapienia na 3 tyg.
Hejka!

Troche dziś pojeździłam, byłam zarejestrować i ubezpieczyć auto, i jeszcze na małe zakupy i na cmentarz . Potem tak sie narobiłam, a nic nie widać :baffled: i stwierdziłam że reszta sie zrobi jutro sama a ja herbatka w rękę i przed kompa siadam :tak::laugh2:;-)

Bodzinka jakie to smutne, tragedia, biedny aniołeczek (*) (*) (*)
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Madźka świetne fotki, Szymonek słodziak śliczny :tak::-):-)
Tiaaa Szym cuuudowny :-D
Agga - a kupilas sobie fure?? Chiba przeoczylam

Iwonko co za CUDNA fotka w podpisie:-D
Wiesz Bodziu - bo tam moja synoweczka jest to nie moze byc inaczej, tylko cuuudnie :-)

Madzia z Szymka przystojny facecik jest:tak::tak::-D:-DŚliczniuda kochany:-DQurcze chętnie bym Was razem wyscrapkowała:tak::tak::tak:
ależ Bodzinko koffana jak tylko przytrafi mi się luźniejsze popołudnie i Tobie ofkors;-);-) to wygrzebie jakieś zdjątka fajskie i podeślę do obróbki artystycznej;-)

Kupiłam dzisiaj oliwkę i krem pielęgnacyjny z Nivea Sensitive za 10.99 zł i chusteczki z Bambino za 6,96 zł z Tesco. Narazie jestem zadowolona. Bardzo nawilża ciałko te kosmetyki a chusteczki też super. Czy waszym zdaniem jest to drogo??
Po taności Cisowianka po taniości:tak::tak::-)

Iwonko co za CUDNA fotka w podpisie:-D

zarąbista:-D:-D:-D:-D:-D

Hej. U nas nagla zmiana planow. Mianowicie dzis zapadla ostateczna decyzja ze nie wracamy jeszcze do Polski. Malza szef sie obudzil i zaproponowal awans i podwyzke:eek:, no to coz bylo robic. Najpierw jeszcze myslalam o tym, ze sama zostane w PL, ale to nie dla mnie, zycie bez tego starego marudnego osla.:-pNo i najwazniejsze kryterium - w domu Pl nie mam internetu i nie ma nadziei ze mogly byc w najblizszym czasie wiec....zostaje w Dublinie.:nerd:Tzn teraz jedziemy na 3.5 tyg wakacji:sorry:ale marne to pocieszenie....
:eek:
Kasieńka to ci powiem, że nie wiadomo czy się cieszyć czy troskać - bo na ojczyzny łono Cię ciągnie ale na obczyźnie męż się pnie w górę. No ale internet przesądził o wszystkim - nie życzyłabym sobie żeby cię tu z nami nie było babo koffana:no::no:;-):-):-)
A gdzie jadziecie:confused: do Poland:confused:

Opitoliłam szafę w sypialni i wszystko pod linijke poskładane, odswieżone i przejrzane. Męża z komódki wyprowadziłam i znalazło się więcej miejsca dla Szymka. Męż się wkurzył:sorry::sorry: no ale w naszym mieszkanku trzeba się nakombinowac żeby wszystko z głową upchnąc i żeby funkcjonalnie było:sorry::sorry:
Teraz pod prysznic mykam i kino mi męż funduje na kanapie;-):happy2::cool2:

Śpijcie dobrze babeczki

Witam

Widzę kobietki że zdjęcia swoich pociech powklejałyscie:-)Wszystkie są sliczne:-)
Powiem szczerze ze nie mam kiedy do Was zajrzeć:-(Albo maż siedzi albo Robert(jego syn z pierwszego małż)a ja bidula nie:-(
Przeczytałam co u Was ale nie pamiętam co miałąm napisać:confused:
U mnie porządki przed roczkiem Grzesia-wyprawiamy w sobotę:-)Tak więc jestem padnięta;-)
Pogoda u Nas w kratkę.Grześ już ładnie sam chodzi czasami to jak mały perszing:-D

Doberek
Moje Młode śpi...No ale jak ktos idzie spć o 23 a budzi się z rykiem o 4 bo mu się pić chce:sorry2::sorry2:No a ja utknełam ze sprzataniem.Co się dało bez ryku i hałasu zrobic to zrobiłam.Teraz czekam aż śpiący Królewicz wstanie:tak::tak:

Witam ! i o zdrowie pytam hi hi;-)

Cześć dziewuszki. U nas słoneczko świeci, ale jest też troche chmurek i zdeczko wieje, a ja lubie upały a one sobie poszły. Ja od rana dalsze porządki robie, kolej na kuchnie, mam nadzieję że zdążę bo na dziś zplanowałam jeszcze wypad rowerowy:blink:

Kaśka więc jednak nie zjeżdzacie do PL na stałe, ale dobry i urlop w kraju. Tak swoją drogą wczesnie się szef obudził, ale widać że zależy mu na dobrym pracowniku:tak:.Urlopik w Pl, to odzywać sie do nas przez 3.5 tyg nie będziesz:-(, chyba że znajdziesz dostęp do kompa i neta:tak::-D . Wcale ci sie nie dziwie że sama nie chcesz zjechać do kraju, rozłąka jest paskudna, wiem o czym mówie, przekonałam się na własnej skórze.
Co do auta, w maju sprzedałam moją starą audi, ale za to małż mi przywiózł bmw też nie za nową ale wypasioną, a w zeszłym tygodniu kupiłam dostawczy i wczoraj byłam rejestrować. Wiesz męż zjeżdza na stałe i potrzebuje dostawczaka do pracy.

Ide dalej sprzątać, potem do Was zajrzę:tak::happy2:

Pozdrawiam Was Babeczki

Witam w słoneczny jeszcze poranek :-)
jak nocka Wam mineła? bo u mnie w kratke , Korduś ma katarek :-(
kumpela ma dziś wdrepnąć ostatnio widziałysmy się jak byłam w 6 czy 7m ciąży :szok: to se pogadamy :tak:

reklama
Dzien Dobry Koffane.JAk minela noc?? Ja juz powinnam sie pakowac bo zapomnialam wczoraj wspomniec ale jeszcze dzis musimy sie przeprowadzic. Dobrze ze nie ma tego duzo. Stasiu patrzy jak przenosze ciuchy z miejsca w miejsce i w ramach pomocy wrzucil wszystkie buty do zlewu.:eek:
Kasieńka to ci powiem, że nie wiadomo czy się cieszyć czy troskać - bo na ojczyzny łono Cię ciągnie ale na obczyźnie męż się pnie w górę. No ale internet przesądził o wszystkim - nie życzyłabym sobie żeby cię tu z nami nie było babo koffana:no::no:;-):-):-)
A gdzie jadziecie:confused: do Poland:confused:
Of kors do Polandii, no bo gdziez by indziej :) Tam jest tak pieknie ze . Takze dziewuszki jutro o 11.20 przylatam do Warszawki . Transparenty ''Witamy w Ojczyznie''.,..mile widziane, szampan te sprawy....:-p:-pBede sie za Wami rozgladac:-):cool2:
Doberek
Moje Młode śpi...No ale jak ktos idzie spć o 23 a budzi się z rykiem o 4 bo mu się pić chce:sorry2::sorry2:No a ja utknełam ze sprzataniem.Co się dało bez ryku i hałasu zrobic to zrobiłam.Teraz czekam aż śpiący Królewicz wstanie:tak::tak:
Bodzik - a jak tam odstawianie?? Masz jeszcze zamiar??Stachu odkad odstawiony przesypia cale noce...itd.. no chyba ze zebole, ale to zel na dziasla i lyk wody dla ochlody i znow spi jak aniolek.
Witam ! i o zdrowie pytam hi hi;-)
Kaśka więc jednak nie zjeżdzacie do PL na stałe, ale dobry i urlop w kraju. Tak swoją drogą wczesnie się szef obudził, ale widać że zależy mu na dobrym pracowniku:tak:.Urlopik w Pl, to odzywać sie do nas przez 3.5 tyg nie będziesz:-(, chyba że znajdziesz dostęp do kompa i neta:tak::-D . Wcale ci sie nie dziwie że sama nie chcesz zjechać do kraju, rozłąka jest paskudna, wiem o czym mówie, przekonałam się na własnej skórze.
Co do auta, w maju sprzedałam moją starą audi, ale za to małż mi przywiózł bmw też nie za nową ale wypasioną, a w zeszłym tygodniu kupiłam dostawczy i wczoraj byłam rejestrować. Wiesz męż zjeżdza na stałe i potrzebuje dostawczaka do pracy.

Ide dalej sprzątać, potem do Was zajrzę:tak::happy2:

Pozdrawiam Was Babeczki
No raczej bedzie mi ciezko znalezc czas na kompa, wiesz jak to jest, jak po po prawie 8 mc przerwie wpadasz na chwile do kraju. wszyscy zapraszaja w odwiedziny, albo sami przyjezdzaja... a ja w tzw miedzyczasie tez chce odpoczac i pare spraw pozalatwiac, i troche pomieszkac we wlasnym domu. Ale bede strrrrrraaaaszzzzzznnnniiiieee tesknic.Obiecuje.

Do góry