reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sprzedam m. nie bity ( jeszcze
) prawie nie używany (nie robi wielkiej różnicy
0 w stanie ogołnym dobrym,zadbany.Jedyny minus to wadliwe oprogramowanie i trzeba co jakiś czas defragmentację robić bo mnóstwo błedów i wirusów się go czepia,przy czym żaden antywirus dostępny na naszym rynku nie działa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-DAnulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mója taki sam tylko używany od czasu do czasu;-)taki second hand:-D:-D co Ci ten potwór zrobił:confused: gadaj to na niego Bodzię naślemy, żeby haka znalazła;-);-)

A macie cóś na sumieniu?????????;-);-)63
Jakies poukrywane pięcioraczki hę?????????? Bo jak tak to zaraz się tu dowiem:cool2::cool2::cool2:Wsiąde na mój magiczny odkurzacz i będe Was śledzić:cool2::cool2:Jak mi sie spodoba to co widze to na kawke zajde:-p:-pTakże wszystkie się szykowac na najzad odkurzaczowej wiedżmy:happy2::happy2::happy2: 3

Nie, nie ja nic na sumieniu nie mam :no: a jak co to moge tu jak na spowiedzi się wyspowiadać :-D:-D:-D ufam wam :tak:

Posta mi wcięło a tyle się nadrukowałam,niech to szlag.
Sprzedam m. nie bity ( jeszcze
) prawie nie używany (nie robi wielkiej różnicy
0 w stanie ogołnym dobrym,zadbany.Jedyny minus to wadliwe oprogramowanie i trzeba co jakiś czas defragmentację robić bo mnóstwo błedów i wirusów się go czepia,przy czym żaden antywirus dostępny na naszym rynku nie działa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Buhahahahahhahahahhaaaaaaaa
Anulkaaaaaaaaaaaaaaaa już lece tym moim odkurzeczem!!!!!!!!

Bodzia mnie też ona jakaś zmasakrowana jest!!!!!!!!!!!!!
Od poniedziałku trąbię ża miała sobie załatwić dziaiaj na 6-14 bo zależało mi żeby iść do tesco a mały o 19 jest kąpusiany.Szedł na 7 więc se myślę że o 15 kończy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ta godzina a go ni ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzwonie i pytam gdzie jest a on że w pracy bo ktoś tam ma wolne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od miesiąca wiecznie ktoś ma wolne tylko ta moja dupa wołowa odezwać się nie potrafi jak potrzeba,żeby ciut wcześniej wyszedł tzn po 8 godzinach pracy:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Boże że takie porombanice jak ciska chodzą po świecie :szok:
stach i współczucie zarazem

Bodzinka znajdź mnie na naszej klasie jak Ci się uda do zacznę się bać he he:-D

Anno walcem go!!!!!!!
DZiwne znaczki i numerki w moich postach to zasługa mego pierworodnego;-)
Abstra****ąc od tematu...Ile kosztował mój kapelutak???????
Dla zwyciężyni seria zdjęć mojej osoby:-p:-p:-p

reklama
Bodzia Kojak z Ciebie i detektyw Monk w jednej osobie :-D.

anula ja też mam utrapienie z moim m. i z chęcią zamieniłabym go na lepszy model ;-):-p, ale szybko mi to z głowy wylatuje, jak tylko pomyślę o podziale majątku ;-):-D.

Do góry