reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
dzisiaj bardzo fajnie spalismy - maly obudzil sie o 8 :szok: aaaaaaale jestem wyspana :-D my juz po kawusi sniadanku a maly teraz buszuje po pokoju i goni za autem :tak:

anka26,07 - no jak tak patrez na te kozaczki dla dziewczynek to az mi sie zachciewa dziewczynki zreszta ubranka i wszystkie takie rzeczy wydaja sie byc ladniejsze niz u chlopcow :sorry2:
iwoneczka -jasne ze pamietamy:tak: pisz czesto :-D:-p

wczoraj mnie nie bylo bo mialam bardzo ciekawy dzien zreszta szkoda gadac....
dzis juz z ranka Was przywitalam ale u nas pogoda :szok: szaro buro :dry: beeeeee :no:

reklama
U nas też szaro i buro ale wyjść trzeba bo na obiad nic nie mam.:-:)-:)-(
Ja też do gina chodzić nie lubię a niestety muszę co 2 m-ce bo biorę pigułki tak więc wyjścia innego nie ma, chyba że nam się zachce drugiej dzidzi, ale wtedy to też trzeba będzie chodzić:-):-D;-)

Anaconda ja też musiałam wyjśc,ale tylko szybko załatwiłam zakupy i opłaty i do domu. No ja też muszę do gina,ale jak mam tam iść to normalnie mnie trafia tak nie lubię:baffled:

Hej Joasiu witaj i tutaj;-):-)

Witam ;)
A ja to sie dzisjaj nachodziłam , że ho ho.:tak:
Najpierw wizyta u gienka , potem urząd pracy, potem odebranie pieniążków z poczty, zakupy... szkoła , przedszkole...Ufff, nareszcie usiadłam na czterech literach.:tak:
A weekend tak szybko minał... szkoda, tak fajnie było...
Dzieci u babci przez 4 dni...leżenie, leżenie, leżenie...
Tak się rozleniwiłam , że trudno mi było w srodę zacząć normalnie funkcjonować.:tak:

A dzisiejsza wizyta u gienka wprawiła mnie w tak dobry nastrój, że od rana buzia usmiechnięta od ucha do ucha.( co rzadko sie zdarza ostatnimi czasy u mnie).:tak:
Pamiętacie jak pisałam wam o swoim pobycie w szpitalu 3 tyg. temu i wykryciu u mnie zmian na dnie oka?I co za tym idzie zaleceń do CC.Miałam wtedy straszne obawy jak to będzie wszystko wyglądało...
Otórz juz wszystko prawie wiem, to co chciałam wiedzieć. :tak:Karta informacyjna ze szpitala z opisem okulistycznym wystarczy do przeprowadzenia CC, ale wrazie co moja gin wypisze mi jeszcze skierowanko.:tak:I po rozmowie z gienką dowiedziałam się jeszcze , że CC zostanie u mnie przeprowadzone na tydzień lub dwa przed planowaną datą porodu.A to dlatego, że to trzecie dzieciątko i , że nie ma co czekać na skurcze, bo akcja porodowa może błyskawicznie ruszyć i nie będzie czasu na CC.:tak:Cieszę sie bardzo, że przynajmniej troszkę wiem co mnie bedzie czekało.

Witam nowo przybyłą mamusię:tak:

-j- super wiesci! Przynajmniej bedziesz spokojniejsza choc ja tam w nic nie wierze,mojego brata zona miala tez miala miec z gory zalozona cesarke ale i tak dziewczyna najpierw wymeczyli 13 godzin a na koniec dopiero zrobili cesarke! Biedna byla.Dobrze ze bedziesz miala wczesniejszy termin i nie chca czekac :-)
Joanna witaj :-)

My po obiadku i po spacerku (podczas którego złapał nas deszczyk):tak::tak: Teraz zastanawiam się czy położyć małą spać, ale chyba sobie odpuszczę i spróbuję przetrzymać ją do wieczora:tak::tak::tak:
-j- fajnie że wszystko ułożyło się po twojej myśli i już jesteś spokojniejsza:-)

reklama
hej
wiecie co dzis dostalam fotelik ale musze dac za niego 50 zl - nie podoba mi sie wiec dzis rozwazymy z mezem czy by go czasem nie oddac :baffled: tesciowka juz zas a bo w aucie nie widac jaki sie ma fotelik wiec po co przeplacac i wogole niech ona mi sie lepiej nie wtraca bo wybuchne ... to ja zadecyduje czy go wezme czy nie a ze mi sie nie podoba to trudno... zreszta za 109 zl na allegro widzialam lepszy :tak: i juz mi w taki sposob dzwigla cisnienie !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

j - no to sie ciesze razem z Toba - super wiesci :-):-):-) a tak na marginesie to sie dzis nachodzilas :dry: dychnij se trocha hiih :tak::-D
joanna73 - witaj :-D
anaconda - druga dzidzi :confused: czyzby juz jakies plany :-p

milego juz prawie konca dzionka :-):-p

Do góry