reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my wróciliśmy ze sklepów i wreszcie kupiliśmy stoliczek, więc od jutra Maja zaczyna naukę siedzenia przy stole i samodzielnego jedzenia, bo jak do tej pory to jakoś kulawo to szło:tak::tak::tak:

reklama
Moj tez nie lubi siedziec za dlugo w takim krzeselku do karmienia rozglada sie wszedzie projuje sie wydostac i wali lapkami w stol, wiec musze uciekac z miseczka bo wszystko laduje na podlodze heheh:-D
Moze jej sie spodoba nic nie wiedomo :-)

Anakonda, więcej wiary w swoje potomstwo:tak:

Joanna, nie przejmuj się, ze nie poszła ci jazda. Pamiętam, jak mój mąż był na kursie. No to była kompletna porażka:no:. A zdał za pierwszym razem:happy:.

Życzę dziewczyny udanego wieczorku, nie to co wczoraj! Musicie przyznać, że niektóre z nas miały dzień i wieczór przewrócony do góry nogami:rofl2:.

Dzisiaj złożyłam podanie o pracę. Na stanowisko, o które się ubiegam jest ok 20 chętnych babeczek. Decyzja w grudniu. Czyli szanse praktycznie zerowe:wściekła/y:.

Witam ponownie wszystkie dziewczyny :-D
Moj wrocil i spi juz!!! a maly rozrabia niewiem jak wasze dzieci ale moj ma 6 miesiecy i normalnie jest caly czas w ruchu nawet jak spi to pelaza po lozeczku:-)

Tesciowa mam cacy a jaka przekupa wszystko malemu kupi zamin ja nawet o tym pomysle mial 4 miesiace a ta wpada juz z chodzikiem dla niego i kombinezonem na zime a dodam ze jeszcze nawet cieplo bylo:tak:
Pod choinke kupuje mu konia na biegunach ---ciekawe kiedy na tym zacznie szarzowac?? Bo w chodziku nadal slabo dosiega do ziemi stoi na palcach wiec jeszcze poczekam jak podrosnie:) Narazie probuje inna zabawke w ktorej tylko stoi i ma zabawki naokolo i wiecie co uuuuwielba to;-)
Klaudynka nie chcę się wymądrzać ale chodzić nie jest dla dziecka dobry:sorry2:
Po pierwsze dla tego że dziecko w chodziku nie uczy się prawidłowego obciążania stóp oraz przenoszenia ciężaru z jednej nogi na drugą po drugie negatywnie wpływa na kształtowanie się kręgosłupa i miednicy malca po trzecie stawianie nóżek na palcach może spowodować ich szpakowatość :no::no::no:
No ale to już Twoja decyzja:sorry2: mam nadzieję że nie będziesz miała mi za złe że wyraziłam swoją opinie :sorry2:
dziecko nie uczy się w nim chodzić a wręcz przeciwnie
A my wróciliśmy ze sklepów i wreszcie kupiliśmy stoliczek, więc od jutra Maja zaczyna naukę siedzenia przy stole i samodzielnego jedzenia, bo jak do tej pory to jakoś kulawo to szło:tak::tak::tak:
Anaconda super zakupik:tak::tak::tak::tak:
smutno mi bo nie bardzo mi poszla dziś jazda :-( moze to dlatego ze jezdzilam z innym instruktorem innym samochodem i jakos sie nie moglam przestawic dopiero pod koniec w środę znowu trzymajcie kciuki
Joanna nie martw się następnym razem pójdzie Ci o wiele lepiej:tak::tak:;-)

reklama
mlody wykapany a moj m jak zawsze daje malemy mleko i go usypia :-D
Joanna - bedzie dobrze trzymam kciuki :tak:
aluska - nie musisz przepraszac :tak: takie jest zycie no nie da sie tego ukryc ze mloda ani szczupla nie jest :-D ja o niej dobrego zdania tez nie mam choc czasem potrafi byc mila :baffled:
klaudynka - ja malego rzadko dawalam do chodzika nawet bardzo rzadko ... nie to zeby mu szkodzilo czy cos ale nie czulam takiej potrzeby - dawalam go wtedy gdy bylam sama a musialam cos zrobic bo lozeczko mu sie znudzilo i siedzial sobie ze mna np w kuchni a ja cos robilam :tak: no to Ci tesciowa prezentow nakupowala :tak: wiedziala co sie przyda :-)
subtelna - moj m wie ze siedze caly czas z dzieckiem wiec nic mi nie zarzuca :tak:
anaconda - no ciekawe jak pojdzie Majeczce przy stole :tak:
joe alex - a moze to Ty okazesz sie ta ktorej wlasnie szukaja nie skreslaj sie ;-)

Do góry