anaconda27
styczniówka2006
A my wróciliśmy ze sklepów i wreszcie kupiliśmy stoliczek, więc od jutra Maja zaczyna naukę siedzenia przy stole i samodzielnego jedzenia, bo jak do tej pory to jakoś kulawo to szło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudynka nie chcę się wymądrzać ale chodzić nie jest dla dziecka dobryWitam ponownie wszystkie dziewczyny
Moj wrocil i spi juz!!! a maly rozrabia niewiem jak wasze dzieci ale moj ma 6 miesiecy i normalnie jest caly czas w ruchu nawet jak spi to pelaza po lozeczku:-)
Tesciowa mam cacy a jaka przekupa wszystko malemu kupi zamin ja nawet o tym pomysle mial 4 miesiace a ta wpada juz z chodzikiem dla niego i kombinezonem na zime a dodam ze jeszcze nawet cieplo bylo
Pod choinke kupuje mu konia na biegunach ---ciekawe kiedy na tym zacznie szarzowac?? Bo w chodziku nadal slabo dosiega do ziemi stoi na palcach wiec jeszcze poczekam jak podrosnieNarazie probuje inna zabawke w ktorej tylko stoi i ma zabawki naokolo i wiecie co uuuuwielba to;-)
Anaconda super zakupikA my wróciliśmy ze sklepów i wreszcie kupiliśmy stoliczek, więc od jutra Maja zaczyna naukę siedzenia przy stole i samodzielnego jedzenia, bo jak do tej pory to jakoś kulawo to szło![]()
Joanna nie martw się następnym razem pójdzie Ci o wiele lepiejsmutno mi bo nie bardzo mi poszla dziś jazda :-( moze to dlatego ze jezdzilam z innym instruktorem innym samochodem i jakos sie nie moglam przestawic dopiero pod koniec w środę znowu trzymajcie kciuki