reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie niedzielnie:-)
Myslalam ze bede pierwsza tu nic z tego:rofl2:
LUNA Fryzurka fajna.Jak zauwazyla MAMA HELENKI ładna z Ciebie kobietka;-):-)
ANKA Ogladalam sobie Twoj brzuszek:szok::szok::szok::-DNo i rzeczywiscie mialas co dzwigac:-D:tak:
Milej niedzieli:-)

reklama
Lura sniadaniem pogardzila zreszta o 6 wypila butelke wiec luzik dam jej o 11 makaronik :))

Potem jedziemy na ten targ co wczoraj pisalam no i zaliczymy spacer na miescie.Pogoda piekna na niebie sloneczko :))

Obiadu dzis nie robie wiec mam relaksik :))

Kotra tu jest z Kielc i ma Wiolka na imie??Dostalam zaproszenie na nk

Dowikla bo polowa butli litowej zostala:-D
Ja jestem z Kielc wysłalam zaproszenie bo rzuciło mi sie w oczy Twoje zdjęcie u ktorejś z dziewczyn i ANABUBIE TEŻ WYSŁALAM zaproszenie Trudno sie połapac kto jest kto bo też macie inne imiona niż na forum :dry: i w gruncie rzeczy nie wiem już kogo już mam a kogo brakuje Więc jeżeli ktoras jeszcze nie ma zaproszenia niech wyśle do mnie ;-)
Niezły ubaw i popijawka wczoraj była :rofl2:
a ja mam robic obiad ale mi sie bardzo nie chce mąż przyszedl z nocki i śpi a dzieci sie bawią z Gabi więc czytam co sie wczoraj wyprawiało ;-):szok: miłej niedzieli :-D

My juz pos niadanku i zaraz sie ubieramy:tak:
Wybieramy sie na spacerek do parku bo dzieciaczki chca karmic kaczuszki:-);-)
Pozniej zajrze jak mi tesciowa nie wezmie laptopa;-)
Papatki

Mój mąż bardzo mi pomaga w opiece nad Emilką.Wprawdzie ma dopiero 10miesięcy ale jest bardzo ruchliwym dzieckiem.Chętnie przewija dziecko nie muszę go o to prosić(pampersy sam wyrzuca),kąpie ją,bawi się.Widzę że jestem szczęściarą mając takiego męża.:-)Zawsze powtarza mi,że MY mamy dziecko a nie tylko ja.

Krzysztoffikas ciesz sie bo nie jeden nawet nie da dziecku zjesc a nie mowie o pampersie hihihi.U nas to nie problem jak trzeba to nakarmi, przebierze, wykapie i polozy spac:rofl2:Co do mowy czyje dziecko to dziecko zawsze jes wspolne nie wyobrazam sobie inaczej:sorry2:

Dowikla szybko napraw swojego bo wiesz roznie bywa:rofl2:Brzuszek fakt byl wielki i ciezki wie cos na ten temat moj kregoslup:tak:

Joanna doszlam do tego ze to Ty:tak:Popijawka byla wypilam 0,5l i nic dzis mi nie dolega :))

Luna sliczne fotki, fryzurka fajowa:tak:

My wrocilysmy z Trodla tzn z tego targu kupilam Laurze spinki do wlosow i malutkie paczki ale ciato maja takie jak na oponki pychotaaa.Moj pojechal do Koloni bo chlopaki robia tam jakies mieszkanie. Pojechal ich skontrolowac jak robota idzie:rofl2:

No my juz po spacerku i rosołku :tak:
M tak zmęczył Helenkę na spacerku, ze śpi :-) A ja mam chwilkę żeby poklikać :rofl2:
U mnie dzisiaj słodkie lenistwo, obiad ugotowała mi teściowa i spakowała na wynos :-D Ja tylko odgrzewam :rofl2:

Zajmę się trochę fotkami, muszę coś powrzucać na NK, mam straszne zaległości ;-):rofl2:

witm w niedziele:-):-):-)
wczoraj do ws nie zagladalam wieczorem bo ogladalam film z mama P a P przy kompie majstrowal i tak narobil ze polskich znakow nie mam wiec sorry:sorry2::sorry2:
ja dzisiaj troszke lepij obiadek szykije P z antocha na spacerku ja chinszczyzne szykuje i czytam co wczoraj naskrobalyscie no i nareszcie komp nie dziala w trybie awaryjnym tylko normalnie ale moje kochanie wgralo KASPERSKIEGO i wcale net nie palil bo filmy sciagamy to go wywalilam bo bez antywirusa przazyje ale bez was i BB to juz nie da rady:no::no:
krzysztoffikas witwj u na napisz cos o sobie:tak:

reklama
Do góry