reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jestem i ja.duzo do nadrobienia nei było:-)
ja dzis po obiadku u tesciowej.bylo ok.pogoda cudna,a mnie jak na złośc cały dzien nasuwała głowa i dalje boli.ani kawa,ani proszek ani nawet lufa nie pomogły

do tego jeszcze P mnie

przez przypadek wyadało sie ze zrobił jedna recz za moimi plecami i to taka której tak łatwo nie podaruje

zobaczymy jak bedzie jutro gadał
do tego dostałam prace do poprawy i mam co robic...

P juz spi po dyrzuze no iobiadku bo i % były.dziewczyny ogladaja bajke zaraz je myje i niech ida spac.nie wiem czy dzis długo bede bo mam zapowiedziane ze dzis na noc mam odłaczony internet-mam z sasiadami na spółke no i i ch syn starsznie uzalezniony.gorzej niz ja od BB:-)
dowikla czyli musza wam system postawic?czy jaksa czesc wam poszla?jezeli to wian systemu to 2 tygodnie naprawy to przegiecie!to sie w pare godzin robi samemu.
krzysztoffikas witaj w naszym gronie-trudny ten Twój nick:-)
ja dzis po obiadku u tesciowej.bylo ok.pogoda cudna,a mnie jak na złośc cały dzien nasuwała głowa i dalje boli.ani kawa,ani proszek ani nawet lufa nie pomogły

do tego jeszcze P mnie

przez przypadek wyadało sie ze zrobił jedna recz za moimi plecami i to taka której tak łatwo nie podaruje

P juz spi po dyrzuze no iobiadku bo i % były.dziewczyny ogladaja bajke zaraz je myje i niech ida spac.nie wiem czy dzis długo bede bo mam zapowiedziane ze dzis na noc mam odłaczony internet-mam z sasiadami na spółke no i i ch syn starsznie uzalezniony.gorzej niz ja od BB:-)
No to laptopik juz jest w naprawieSiadla mi cala pieprzona VISTA.Czas naprawy to do dwoch tygodni(chyba sie zarycze)
Ze ja glupia nie zrobilam sobie kopii zapasowej-gdybym ja miala naprawiliby mi na miejscu w ciagu 2 godz
Teraz to wszystko zalezy od tesciowej
Bo naprawde bez Was nie wytrzymam;-)
dowikla czyli musza wam system postawic?czy jaksa czesc wam poszla?jezeli to wian systemu to 2 tygodnie naprawy to przegiecie!to sie w pare godzin robi samemu.
krzysztoffikas witaj w naszym gronie-trudny ten Twój nick:-)
wiktoria12
Mama i żona :)
WIKTORIA
Fajnie focie dodalas na nkA Ty mamuska wygladasz kwitnaco;-):-)
Dziękuje aż mnie duma rospiera.A mój synuś już spi a Martynka jak zwykle u babci na bajkach dzisiaj spała w połednie to teraz nie pójdzie szybko spać.
Niby to padl tylko program.Ale wiesz oni musza go wyslac do serwisu i oni musza to potwierdzic potem czeka na swoja kolej,naprawiaja i wysylaja spowrotemdowikla czyli musza wam system postawic?czy jaksa czesc wam poszla?jezeli to wian systemu to 2 tygodnie naprawy to przegiecie!to sie w pare godzin robi samemu.

Powiedzieli ze jesli jest to wina visty to bezplatnie a jesli moja to bede placila

A na dzien dobry powiedzieli M ze to jest niby laptop z najlepszymy parametrami i co i one sie nie psuja,co za .....

Obyscie sobie wszystko na spokojnie wyjasnili z M
Co dobrego tesciowka zrobila na obiadek?
Moje spaly troszke na spacerzeDziękuje aż mnie duma rospiera.A mój synuś już spi a Martynka jak zwykle u babci na bajkach dzisiaj spała w połednie to teraz nie pójdzie szybko spać.
No i oczywiscie obudzily sie jak M je pilnowal a ja bylam na solce
Ci faceci
A na tym zdjeciu z synusiem wygladasz naprawde slicznie

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
z P a nie z M:-):-)Niby to padl tylko program.Ale wiesz oni musza go wyslac do serwisu i oni musza to potwierdzic potem czeka na swoja kolej,naprawiaja i wysylaja spowrotem
Powiedzieli ze jesli jest to wina visty to bezplatnie a jesli moja to bede placila
A na dzien dobry powiedzieli M ze to jest niby laptop z najlepszymy parametrami i co i one sie nie psuja,co za .....
Obyscie sobie wszystko na spokojnie wyjasnili z M
Co dobrego tesciowka zrobila na obiadek?
A nie dalo sie wist0y nowej wgrac poprostu?na obiad kotlety i buraczki.ide myc dzieci
anka26_x_07
Mama Laury :)
no i jestem i ja
Laura w lozeczku a moj gdzies wybyl
chyba chlopaki do garazu przyjechali po jakis sprzet
dzien minol spokojnie Kumpela z mezem wpadla na kawcie aja tak sie objadlam obiadu ze kolacje sobie daruje
)Kurczak w ostrej panierce z KFC - nie moglam sie powstrzymac
Laura w lozeczku a moj gdzies wybyl
chyba chlopaki do garazu przyjechali po jakis sprzet
dzien minol spokojnie Kumpela z mezem wpadla na kawcie aja tak sie objadlam obiadu ze kolacje sobie daruje

anka26_x_07
jestem i ja.duzo do nadrobienia nei było:-)
do tego jeszcze P mnieprzez przypadek wyadało sie ze zrobił jedna recz za moimi plecami i to taka której tak łatwo nie podaruje
QUOTE]
a to Ci chlop!!!
anka26_x_07
Oj Dowikla ,mam nadzieję ,że nie znikniesz nam na 2 tygodnie,że teściówka będzie spoko i podzieli się z tobą swoim kompem!!!
ja tez mam taka nadzieje:-)
reklama
Witam wszystkie babeczki :-)
My juz od godzinki w domku.Oliwka lezy juz w łóżeczku ,powinna juz usnąć ,spałą dziś tylko 50min a energia ją rozpiera.Odpoczęłąm dziś,fajnie dziadkowie Oliwką się zajmowali a ja luzik.Jka poszli na spacerek z wnuczka to nawet sie zdrzemnęłam.Przyszli i opowiadali że sarny widzieli,Oliwka się cieszyła.:-)Bardzo miło spedzielismy ten dzionek.
Witamy wsród Nas
:-) No to Twój Mąż to istny skarb.
Współczuję madziulanatasza i nie zazdroszczę sytuacji.Mam nadzieje że szybko ten bojler naprawicie.
dowikla naprawiaj szybko tego laptopa

Może teściowa bedzie Cie wspomagac przez ten czas swoim.Musisz sie do niej ładnie usmiechnąć

A że mecze ogląda-jestem pełna podziwu
My juz od godzinki w domku.Oliwka lezy juz w łóżeczku ,powinna juz usnąć ,spałą dziś tylko 50min a energia ją rozpiera.Odpoczęłąm dziś,fajnie dziadkowie Oliwką się zajmowali a ja luzik.Jka poszli na spacerek z wnuczka to nawet sie zdrzemnęłam.Przyszli i opowiadali że sarny widzieli,Oliwka się cieszyła.:-)Bardzo miło spedzielismy ten dzionek.
Bardzo fajnie wyglądasz w tej fryzurce.A do długości włosów musisz sie przyzwyczaić.
Mój mąż bardzo mi pomaga w opiece nad Emilką.Wprawdzie ma dopiero 10miesięcy ale jest bardzo ruchliwym dzieckiem.Chętnie przewija dziecko nie muszę go o to prosić(pampersy sam wyrzuca),kąpie ją,bawi się.Widzę że jestem szczęściarą mając takiego męża.:-)Zawsze powtarza mi,że MY mamy dziecko a nie tylko ja.
Witamy wsród Nas
:-) No to Twój Mąż to istny skarb.A by to szlag trafił ,znowu strzelił nam bojler ,w ten sposób mamy gorącą wodę,której teraz siła rzeczy nie ma ,a przez sufit w łazience nam leci z popękanego baniaka ,K. teraz siedzi na strychu i zdejmuje go ,gwarancja do sierpnia ważna ,mam nadzieję że uznają ,a na razie K. założy ten z domku ,bo diengów na nowy brak
,
Współczuję madziulanatasza i nie zazdroszczę sytuacji.Mam nadzieje że szybko ten bojler naprawicie.
dowikla naprawiaj szybko tego laptopa

Może teściowa bedzie Cie wspomagac przez ten czas swoim.Musisz sie do niej ładnie usmiechnąć

A że mecze ogląda-jestem pełna podziwu

Podziel się: