reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jestem i ja.duzo do nadrobienia nei było:-)
ja dzis po obiadku u tesciowej.bylo ok.pogoda cudna,a mnie jak na złośc cały dzien nasuwała głowa i dalje boli.ani kawa,ani proszek ani nawet lufa nie pomogły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do tego jeszcze P mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przez przypadek wyadało sie ze zrobił jedna recz za moimi plecami i to taka której tak łatwo nie podaruje:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zobaczymy jak bedzie jutro gadał
do tego dostałam prace do poprawy i mam co robic...:crazy::crazy::crazy:
P juz spi po dyrzuze no iobiadku bo i % były.dziewczyny ogladaja bajke zaraz je myje i niech ida spac.nie wiem czy dzis długo bede bo mam zapowiedziane ze dzis na noc mam odłaczony internet-mam z sasiadami na spółke no i i ch syn starsznie uzalezniony.gorzej niz ja od BB:-)

No to laptopik juz jest w naprawie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Siadla mi cala pieprzona VISTA.Czas naprawy to do dwoch tygodni(chyba sie zarycze):angry::angry::angry:
Ze ja glupia nie zrobilam sobie kopii zapasowej-gdybym ja miala naprawiliby mi na miejscu w ciagu 2 godz:angry::rofl2::szok:
Teraz to wszystko zalezy od tesciowej
Bo naprawde bez Was nie wytrzymam;-)

dowikla czyli musza wam system postawic?czy jaksa czesc wam poszla?jezeli to wian systemu to 2 tygodnie naprawy to przegiecie!to sie w pare godzin robi samemu.

krzysztoffikas witaj w naszym gronie-trudny ten Twój nick:-)

dowikla czyli musza wam system postawic?czy jaksa czesc wam poszla?jezeli to wian systemu to 2 tygodnie naprawy to przegiecie!to sie w pare godzin robi samemu.
Niby to padl tylko program.Ale wiesz oni musza go wyslac do serwisu i oni musza to potwierdzic potem czeka na swoja kolej,naprawiaja i wysylaja spowrotem:no:
Powiedzieli ze jesli jest to wina visty to bezplatnie a jesli moja to bede placila:szok:
A na dzien dobry powiedzieli M ze to jest niby laptop z najlepszymy parametrami i co i one sie nie psuja,co za .....:angry::angry::angry:

Obyscie sobie wszystko na spokojnie wyjasnili z M
Co dobrego tesciowka zrobila na obiadek?

Dziękuje aż mnie duma rospiera.A mój synuś już spi a Martynka jak zwykle u babci na bajkach dzisiaj spała w połednie to teraz nie pójdzie szybko spać.
Moje spaly troszke na spacerze:tak:No i oczywiscie obudzily sie jak M je pilnowal a ja bylam na solce:szok:Ci faceci:-p
A na tym zdjeciu z synusiem wygladasz naprawde slicznie:tak::tak::tak:

Niby to padl tylko program.Ale wiesz oni musza go wyslac do serwisu i oni musza to potwierdzic potem czeka na swoja kolej,naprawiaja i wysylaja spowrotem:no:
Powiedzieli ze jesli jest to wina visty to bezplatnie a jesli moja to bede placila:szok:
A na dzien dobry powiedzieli M ze to jest niby laptop z najlepszymy parametrami i co i one sie nie psuja,co za .....:angry::angry::angry:

Obyscie sobie wszystko na spokojnie wyjasnili z M
Co dobrego tesciowka zrobila na obiadek?
z P a nie z M:-):-)
A nie dalo sie wist0y nowej wgrac poprostu?na obiad kotlety i buraczki.ide myc dzieci

no i jestem i ja

Laura w lozeczku a moj gdzies wybyl:rofl2:chyba chlopaki do garazu przyjechali po jakis sprzet:baffled:

dzien minol spokojnie Kumpela z mezem wpadla na kawcie aja tak sie objadlam obiadu ze kolacje sobie daruje :))Kurczak w ostrej panierce z KFC - nie moglam sie powstrzymac:-p

jestem i ja.duzo do nadrobienia nei było:-)
ja dzis po obiadku u tesciowej.bylo ok.pogoda cudna,a mnie jak na złośc cały dzien nasuwała głowa i dalje boli.ani kawa,ani proszek ani nawet lufa nie pomogły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do tego jeszcze P mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przez przypadek wyadało sie ze zrobił jedna recz za moimi plecami i to taka której tak łatwo nie podaruje:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zobaczymy jak bedzie jutro gadał
do tego dostałam prace do poprawy i mam co robic...:crazy::crazy::crazy:
P juz spi po dyrzuze no iobiadku bo i % były.dziewczyny ogladaja bajke zaraz je myje i niech ida spac.nie wiem czy dzis długo bede bo mam zapowiedziane ze dzis na noc mam odłaczony internet-mam z sasiadami na spółke no i i ch syn starsznie uzalezniony.gorzej niz ja od BB:-)

QUOTE]

a to Ci chlop!!!

reklama
Witam wszystkie babeczki :-)
My juz od godzinki w domku.Oliwka lezy juz w łóżeczku ,powinna juz usnąć ,spałą dziś tylko 50min a energia ją rozpiera.Odpoczęłąm dziś,fajnie dziadkowie Oliwką się zajmowali a ja luzik.Jka poszli na spacerek z wnuczka to nawet sie zdrzemnęłam.Przyszli i opowiadali że sarny widzieli,Oliwka się cieszyła.:-)Bardzo miło spedzielismy ten dzionek.

Tak na szybko przed wyjściem. Kurcze, ciężko samej sobie zdjęcia robić

jednak mi się nie podoba. Może za miesiąc, jak odrosną. Wyglądam jak chłopak. Nawet makijaż nie pomógł:-)
Bardzo fajnie wyglądasz w tej fryzurce.A do długości włosów musisz sie przyzwyczaić.

Mój mąż bardzo mi pomaga w opiece nad Emilką.Wprawdzie ma dopiero 10miesięcy ale jest bardzo ruchliwym dzieckiem.Chętnie przewija dziecko nie muszę go o to prosić(pampersy sam wyrzuca),kąpie ją,bawi się.Widzę że jestem szczęściarą mając takiego męża.:-)Zawsze powtarza mi,że MY mamy dziecko a nie tylko ja.

Witamy wsród Nas :tak::-) No to Twój Mąż to istny skarb.

A by to szlag trafił ,:crazy::crazy:znowu strzelił nam bojler ,w ten sposób mamy gorącą wodę,której teraz siła rzeczy nie ma ,a przez sufit w łazience nam leci z popękanego baniaka ,K. teraz siedzi na strychu i zdejmuje go ,gwarancja do sierpnia ważna ,mam nadzieję że uznają ,a na razie K. założy ten z domku ,bo diengów na nowy brak:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:,

Współczuję madziulanatasza i nie zazdroszczę sytuacji.Mam nadzieje że szybko ten bojler naprawicie.

dowikla naprawiaj szybko tego laptopa :tak::tak::tak:
Może teściowa bedzie Cie wspomagac przez ten czas swoim.Musisz sie do niej ładnie usmiechnąć :-D:-D:-D
A że mecze ogląda-jestem pełna podziwu :tak:

Do góry