reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zdjęcia sliczne na nk dziewczyny powstawialiście.
Anka na tej fotce na dworze Laura wygląda jak 3-latka-powaga :tak:
Anka a Oliwka też miała takie czarne włoski po urodzeniu jak Laura tylko że dłuzsze,i też gdzieś się zmyły,bo ma teraz jaśniutkie :-D

Wiktoria to zdjęcie z synkiem super :-)

Mama helenki jaki piekny torcik

reklama
Na tym ostatnim zdjęciu wyszła jak dameska, jak bym nie wiedziała w jakim jest wieku dałabym jej na bank z 3 latka.
Sliczna z niej panienka

No dzieciaczki już spią ja myślałam że Martynka pójdzie późno spać a tu prosze już spi.Dziękuje za komentarze na NK nawet sie nie spodziewałam że tak dużo ich będzie.Ostatnio sciągnełam se program do obrubek zdjęc polecam jest super co prawda tylko troche umiem sie nim posługiwać ale dojde do wprawy:-D:-D

reklama
ach te chlopiska nic tylko kopniaka na przebudzenie dac :))

Laura zawsze wygladala na starsza jak miala 9mc dawali jej rok :) ajak miala rok gadali ze ma 1,5 :)) dobre hihihi bo wysoka jest od urodzenia wysoko w centylach :))

Do góry