reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem:tak:Narazie teciowka nie wola ode mnie laptopa:szok:Oby tak dalej;-)
To uda mi sie popisac z Wami:-)
Szukalam wlasnie na allegro drenianych laczkow na lato na niskim koreczku i nic nie ma:no:Chodzi o takie z bialym paseczkiem i z czerwonym

reklama
No dzieciaczki już spią ja myślałam że Martynka pójdzie późno spać a tu prosze już spi.Dziękuje za komentarze na NK nawet sie nie spodziewałam że tak dużo ich będzie.Ostatnio sciągnełam se program do obrubek zdjęc polecam jest super co prawda tylko troche umiem sie nim posługiwać ale dojde do wprawy:-D:-D

co to za program??
Chyba pisalam do Ciebie o te ramke

ach te chlopiska nic tylko kopniaka na przebudzenie dac :))

Laura zawsze wygladala na starsza jak miala 9mc dawali jej rok :) ajak miala rok gadali ze ma 1,5 :)) dobre hihihi bo wysoka jest od urodzenia wysoko w centylach :))
A moja trojca od urodzenia wyglada na mlodszych:-DDziewczynki od urodzenia sa ponizej trzeciego centyla,Dominik jest teraz tak na 25 moze
No i moim dziewczynkom daja najwyzej 1ROK:szok:
ANKA
A Laura jest super sliczna no i slicznie Ja ubierasz:tak::tak::tak:

A moja trojca od urodzenia wyglada na mlodszych:-DDziewczynki od urodzenia sa ponizej trzeciego centyla,Dominik jest teraz tak na 25 moze
No i moim dziewczynkom daja najwyzej 1ROK:szok:
ANKA
A Laura jest super sliczna no i slicznie Ja ubierasz:tak::tak::tak:

Laura przenoszona heheh urodzilam 40tc i 4d:-D
Dziekuje za milutkie slowa :))
Zaczekaj jak beda Nasze mialay po 18 lat nie bedzie widac roznicy :))

A moje zaraz ida sie kapac i tez do spania bo cos marudza:no:
Zaluje ze tych laczkow nie kupilam sobie w zeszlym roku bo bylo ich mnostwo no i mam nadzieje ze niedlugo sie pojawia

Laura przenoszona heheh urodzilam 40tc i 4d:-D
Dziekuje za milutkie slowa :))
Zaczekaj jak beda Nasze mialay po 18 lat nie bedzie widac roznicy :))
A moi wszyscy niedonoszeni:-D:-D:-D
Pewnie i tak bedzie ze ta roznica sie wyrowna ale poki co to wygladaja smiesznie wsrod rowiesnikow:-);-)

reklama
Do góry