reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zgadzam się, my już dostaliśmy i spłaciliśmy końcówkę kredytu i po zwrocie podatku
:D

U nas dzisiaj gulasz - pikantny mi wyszedł, mniam mnia.

Co do bilizny o niestety H&M opdada bo mój biust 70 G/F nie mieści się w "normie".
Ja najczęściej szperam po ciuchlandach - uwielbiam to wyszukiwanie, zazwyczaj wychaczę coś dla sibie, mężąm Majki i jeszcze połowę znajomych ubiorę :D

No to masz faktycznie problem ja nawet nie wiedzialam ze jest taki rozmiar:-p

Myszunia moze zawczesnie zrobilas test:baffled: kumpela robila 3 i dopiero na 3 jej wyszlo ze jest w ciazy:rofl2::tak:

U nas pada caly dzien to z nudy podlogi umyla i lazienke wysprzatlam:blink:

Dowikla udanych zakupkow :)

reklama
Była u mnie mama wiec dopiero siadam do psiania,ale P zatrudnilam do pilnowania małych zreszta narazie ogladaja bajke:-)
a ja musialam do was zajrzec:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Znowu naprodukowałyście :sorry2:
Piotruś ucina właśnie drugą drzemkę, a przed nią zrobił taką awanturę, że aż zwymiotował z tego płaczu. A wszystko dlatego, że nie pozwoliłam mu szuflady otworzyć :szok: (nie wspomnę, że nigdy akurat tej nie mógł otwierać, bo są w niej wszystkie ładowarki i rachunki do płacenia).

Madziulanatasza - test wyszedł negatywnie, ale @ nadal nie mam, więc poczekam jeszcze z tydzień i powtórzę. Zobaczymy. :sorry2:
Idę gotować obiadek! :tak:
myszunia nie daj sie terroryscie bo bedzie dalej tak robil.moja nieraz tez niezle potrafi wyc,jeszcze nie wymiotuje ale czasami sie krztusi i widac ze ma odruch wymiotny.ach te dzieci...

Witam a tak niedawno mowialysmu o wieku w jkia murodzilysmy dzieci a co powiecie na to? 13-letnia Polka urodziła dziecko! - Kobieta - WP.PL

no to ładnie:no::no:
a jak tam u ciebie w domu?humor lepszy?
jak z synkiem?

No to mialyscie fajny spacer:-D:-D:-D
Ja sie dodzwonilam do takiej pani z allegro ktora sprzedala wozek maclaren twin techno za 600zł.Powiedziala mi ze jej maz przywozi te wozki wlasnie z Anglii i pod koniec tygodnia wraca do Polski.Jak bedzie mial drugi taki wozek to mi zadzwoni:-):-):-)
Maclaren Twin Techno (575408090) - Aukcje internetowe Allegro
Nie iwme czy ten link wejdzie bo ta aukcja juz sie zakonczyla

link wszedł :-) fajny wózeczek, i nie drogi jesli chodzo o maclarena i to dla bliźniaków.cena przystępna

Witam a tak niedawno mowialysmu o wieku w jkia murodzilysmy dzieci a co powiecie na to? 13-letnia Polka urodziła dziecko! - Kobieta - WP.PL

teraz dzieci rodzą dzieci :szok: nie wypowiadam sie na takie tematy bo szkoda słow

A mi własnie Oliwka zepsuła komórke,normalnie szlag mnie trafi :crazy::crazy::crazy::crazy:

Teraz będę musiaął kupować nowy telefon, i kolejny wydatek.jestem wściekła :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

zgadzam się, my już dostaliśmy i spłaciliśmy końcówkę kredytu i po zwrocie podatku
:D

U nas dzisiaj gulasz - pikantny mi wyszedł, mniam mnia.

Co do bilizny o niestety H&M opdada bo mój biust 70 G/F nie mieści się w "normie".
Ja najczęściej szperam po ciuchlandach - uwielbiam to wyszukiwanie, zazwyczaj wychaczę coś dla sibie, mężąm Majki i jeszcze połowę znajomych ubiorę :D
My jeszcze w kredycie zamieszkanie. Dobija nas do podłogi. Ale co zrobić. Swoje to jednak swoje. Z rodzicami choć słodko to nigdy nie byłoby to samo.

Zazdroszczę Ci tej zdolności. Ja mogę przejść 5x obok fajnego ciucha i nic, a kumpela wpada i już ma pełno do przymiarki.

Pikantny gulasz-uwielbiam-rzuć kopychę:-)

Znowu naprodukowałyście :sorry2:
Piotruś ucina właśnie drugą drzemkę, a przed nią zrobił taką awanturę, że aż zwymiotował z tego płaczu. A wszystko dlatego, że nie pozwoliłam mu szuflady otworzyć :szok: (nie wspomnę, że nigdy akurat tej nie mógł otwierać, bo są w niej wszystkie ładowarki i rachunki do płacenia).

Madziulanatasza - test wyszedł negatywnie, ale @ nadal nie mam, więc poczekam jeszcze z tydzień i powtórzę. Zobaczymy. :sorry2:
Idę gotować obiadek! :tak:
No to tak jak moja.Co dziś z tymi dzieciakami. Wynalazła umowę kupna samochodu i wyrzuciła do śmieci. Szczęście, że znalazłam.

link wszedł :-) fajny wózeczek, i nie drogi jesli chodzo o maclarena i to dla bliźniaków.cena przystępna

teraz dzieci rodzą dzieci :szok: nie wypowiadam sie na takie tematy bo szkoda słow

A mi własnie Oliwka zepsuła komórke,normalnie szlag mnie trafi :crazy::crazy::crazy::crazy:

Teraz będę musiaął kupować nowy telefon, i kolejny wydatek.jestem wściekła :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Moja komórka niedawno trafiła do serwisu na naprawę, długa i niemiła historyjka-telefonu ni ma:no:

A moje urwisy - czytaj mąż i córcia bawią się na kocach, kołdrach i poduchach na podłodze. Śmiech, aż uszy bolą:-D

no hejka
myszunia - jak bedziesz robic nastepny test to jak najpredzej daj znac ;-)
malinka - uuuuu to Cie natura niezle obdarowala :-D:-D ja przed porodem mialam D/DD i myslalam ze juz mam ogromniaste :-p

ok ja narazie musze skonczyc bo ranie mi czeka bo zafarbowalo mi biale przez zolta bluzke (nie wiem jakim cudem znalazla sie w pralce ) :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

*malinka* to wszystkie malinki są tak obdarzone chojnie przez naturę bo ja malinka a rozmiae też mam w zależności od firmy bo albo DD albo E:-D:-D:-D:-D:-D
madziulanatasza oj nie zazdroszcze bólu nawet mnie nie strasz bo ja też muszę do dentysty:szok::szok::szok:

reklama
Po wczorajszych Rozmowach w Toku mnie juz nic nie zdziwi kobieta 28 letnia babcia:szok:
JA już bym miała 3 letnią wnusię ,niewyobrażalne dla mnie to jest:rofl2::rofl2::szok::szok:

no hejka
myszunia - jak bedziesz robic nastepny test to jak najpredzej daj znac ;-)
malinka - uuuuu to Cie natura niezle obdarowala :-D:-D ja przed porodem mialam D/DD i myslalam ze juz mam ogromniaste
:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:[/quote*MALINKA* I PATRYSIA to ja ze swoim skromnym B w porywach doC (* W CIĄŻY) nie mam co startować:))))))
Mój M znowu miami ink ogląda ,a ja coraz częściej z nim:eek:kto wie:eek: Klaudia mi się rozchorowała ,dopiero co się cieszyłam ,że zdrowi,od poniedziałku ,głowa ja boli temperatura 37 plus ,kaszel ,brak apetytu i mdłośći,nic nie minęło ,myślałam ,że sama dam radę ,ale jutro do lekarza ,bo to chyba bez antybiotyku siuę nie obędzie:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry