reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja córa ostatnio strasznie wybrzydza z jedzeniem :baffled:
Przypuszczam, że to przez ząbki, ale chyba juz przesadza staram się robić wszystko na miękko żeby nie podrażniać dziąsełek. Ale powoi to chyba zaczynają być jakieś fanaberie...

Będę bardzo wredna matką jak się zbuntuję...:confused::confused::confused: Mam dylemat moralny :dry:
Duś fanaberie w zarodku ,bo jakbyś miała być mamą księżniczki to byś mieszkała w pałacu :-)a tak serio troszkę się buntuj ,bo niestety dzieciom nie można ciągle ustępować i spełniać zachcianki ,bo one i tak tego nie doceniają tylko im mało ciągle .:tak:

reklama
Moja córa ostatnio strasznie wybrzydza z jedzeniem :baffled:
Przypuszczam, że to przez ząbki, ale chyba juz przesadza staram się robić wszystko na miękko żeby nie podrażniać dziąsełek. Ale powoi to chyba zaczynają być jakieś fanaberie...

Będę bardzo wredna matką jak się zbuntuję...:confused::confused::confused: Mam dylemat moralny :dry:
Ja mysle ze mozesz Jej odpuscic:tak::tak::tak:Jak zgłodnieje to pewnie sie sama upomni o cokolwiek do jedzenia
Czeżć Dziewczyny!
Wreszcie mam chwile dla siebie:-D Daniel wreszcie spokojnie śpi i to w łóżeczku a nie na moim brzuchu:tak:
No to super:tak::tak::tak:

Wita, dziewczyny obecnie mieszkam z męzem w Irlandi:-)mam 21 lat i dwoje synkow jeden Bartuś ma 1,5 roku a mlodszy Natahlien skonczyl 6 miesiesiecy:-)mąz jest poprostu cudownyyyy:tak::tak:pracuje duzo zarabia mam wszytsko co tylk ze chce powiedzial ze nie pozwoli zeby jego zona pracowala no i tak wyszlo ze siedze w domku a maz pracuje:-)Pozdrawiam
Witaj wsrod nas:-)
Dziewczyny, czy to nie za głupie na 15 miesięczne dziecko?
SUPER PUFKI-WORKI SAKO JEDYNE NA ALEGRO FATBOY!!! (570995111) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny fotelik dziecięcy. (576784259) - Aukcje internetowe Allegro

Co o tym myśłicie? Nie chodzi mi o fotelik do karmienia, tylko żeby sobie mała siupnęła jak się zmęczy ganianiem
Jak dla mnie to sa swietne:tak:

A u mnie remont pelna para:tak:Caly dzien malowania:rofl2:Ale juz jeden pokoj skonczony-ten najgorszy
Mlode mi rycza bo sa niewyspane ,wiec zaraz kapiel i moze wczesniej Je poloze

Dobry wieczór dziewczny chciałam sie przywitać i już zabieram sie do czytania nie było mnie cały dzień no i troche tego jest.U nas dzień szybko miną byłam dzisiaj na jarmaku i kupiłam sobie adidasy i Martynce gumiaki.A nawet dzisiaj nie wyciągałam kompa bo wiedziałam że jak wyciągne to nic nie zrobie no a tak posprzątałam sobie łazienke no i poprałam jutro czeka mnie sterta prasowania:szok:no a moja córeczka już spi a Kamilek siedzi mi na kolanach i strasznie sie wierci a idą mu ząbki dziasła u góry ma strasznie zapuchnięte może wkońcu pojawi sie jakiś ząbek.:tak:Dobra ide czytać bo sie rozpisałam

witam wieczorkiem widzę dziewczyny ze już madziulanatasza napisała wam nie chciałam robić larum na naszym forum ale nie mam zamiaru pisać z kimś kto tym kimś nie jest bo laska mam na mysli ta ole to coś nie tak pisze raz zamożna i mąż dużo zarabia więc siedzi w domku raz ma 2 synów 1.5 roku i parę miesięcy raz ma 13 letnia córkę mieszka niby w irlandi a kupuje kosmetyki bambino kaszki bobowity i słoiczki to gdzie ona tam to kupuje:confused::confused::confused: raz witaminy za 200 zł ok bo na dziecku się nie oszczędza a raz na olilatum szkoda kasy bo drogie no i chusteczki jonsona w aptece drogie :confused::confused::confused: maz murzyn chciłabym zobaczyć te jej dzieci:angry::angry: coś tu jest nie tak nie wiem może się mylę ale nie chce z takimi dziewczynami na naszym forum pisac i koniec tematu:no:
dowikla to u ciebie malowanie pełna para i dlatego ciebie tu dzisiaj prawie nie było:-p:-p:-p
wiktoria no właśnie i ty dzisiaj nic a nic no ale już jesteś:tak::tak::tak: fajnie że macie takie jarmarki sama bym na taki poszła:tak:
a ja zainspirowana dziewczynami z forum które kupują czasami takie cuda w lumpeksikach postanowiłam w sobotę tez jakiś fajny lumpik znaleź tu w szczecinie i może coś fajnego za grosze kupie a co:-p

Hejka :-)

U dentysty było ok,nic nie bolało,niepotrzebnie się bałam no ale za zakończonego zęba skasowała mnie 300zł :tak: w sumie trzymała mnie na fotelu 45min, myślałam że już nie wysiedzę,szczęka mnie już bolała od tego otwierania :-D no ale już po wszystkim :-)

Oliwka została z dziadkami, nie było mnie w sumie z 3h.jak wróciłam to mi się na szyję rzuciła, tak się stęskniła dzis za mną.Miłe to uczucie :tak::tak::tak::tak:

A niedługo "You can dance" :-):-):-):-) będziecie oglądać????? bo ja tak :tak::tak:

Ej co z tą nową Olką????????
Wykryłyście jakieś oszustwo????ona rzeczywiście sciemnia?????

no agnes nie chcemy osądzć ale poczytaj sobie posty tej olki i sama się przekonaj że coś tu nie gra:no::no:
300 zł no nie mało a ja to się do dentysty zbieram bieram i wybrać się nie mogę zawsze sobie jakiś powód znajdę co by nie iśc :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak nic mam stracha i pójdę pewnie dopiero jak zacznie boleć tfu tfu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no: musze wziąśc przykład z ciebie i madziulinataszy i się wkońcu wybrać:tak::tak::tak:
przeszła ci złosc na męża czy nie bardzo:baffled:??:baffled:
fajne uczucia jak taka maleńk istotka rzuca ci się na szyję tuli tęskni ech sama słodycz........
a moja Jula jak do niej dzisiaj zadzwoniłam powiedziala że nie ma czasu ze mną rozmawiać bo będzie myła za godzinę zęby:szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: no ta to dopiero umiera z tesknoty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
YCD ma sie rozumieć oglądam muszę się napatrzeć na egurolę co by lepsze sny mieć:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry