reklama
Pokoj juz caly pomalowanyTeraz M sklada szafe
I zosataje pokoj mlodego ale to juz od jutra
Mam nadzieje ze do niedzieli bedzie koniec;-):-)
e no gratulejszyn szybko wam idzie

Ja jestem ale tylko tak z doskoku bo inaczej sie nie danikogo nie ma no to ja sie tez zwijam![]()

U nas malujemy jasna brzoskiwniae no gratulejszyn szybko wam idziea jakimi farbami malujecie na jakie kolory?????/
U mlodego bedzie tapeta
Ja jestem ale tylko tak z doskoku bo inaczej sie nie da![]()
to jak my wszystkie

U Dominika to moze troche dluzej potrwac bo jeszcze zakladamy panelee no gratulejszyn szybko wam idziea jakimi farbami malujecie na jakie kolory?????/
I juz mam dosyc tego remontu,bo mlodzi daja mi niezle w kosc

madziulanatasza
Fanka BB :)
Hi ,hi to znaczy że twój M zawodowo z remontami nie ma nic wspólnego ,bo mój mąż z zawodu i z zamiłowania budowlaniec ,a drzwi wejściowe jak wstawił ostatniego sierpnia tak do tej pory nie obrobione do końca i doprosić się nie mogę bo:za zimno za gorąco ,nie ma czasu ,nie ma materiału ,nie ma kasy...w kółko tak samo :-)Pokoj juz caly pomalowanyTeraz M sklada szafe
I zosataje pokoj mlodego ale to juz od jutra
Mam nadzieje ze do niedzieli bedzie koniec;-):-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Jedyne co dał rade zrobić to dziury zakleić ,ale na pomalowanie i wykończenie ,także od środka muszę jeszcze poczekać....a zdjęcie wklejam specjalnie może się zawstydzi i myk,myk obrobi:-);-)
reklama
Drzwi sliczne;-):-)A moj M to faktycznie nie ma nic wspolnego z remontamiJedyne co dał rade zrobić to dziury zakleić ,ale na pomalowanie i wykończenie ,także od środka muszę jeszcze poczekać....a zdjęcie wklejam specjalnie może się zawstydzi i myk,myk obrobi:-);-)

Ale robi to z moim bratem
Podziel się: