reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Na 3 tygodnie po swiętach jedzie no oczywiscie jesli ich nie zwolnią wczesniej bo podobno zwalniają tam ludzi mam nadzieje że ich nie zwolnią bo wiadomo nie ma go w domu ale pieniądz lepszy a mamy w planach budowe tak że kasa sie sprzyda.No szybko rosną on sam tak mówi no jak Kamilka pierwszy raz widział no to miał niecałe bo bez paru dni dwa miesiące za drugim razem Kamilek miał już 4 miesiące a teraz jak przyjedzie to już Kamilek ma 8 miesięcy.No i tez za nimi tęskni jak to każdy jak nie ma rodziny przy sobie:-(wiktoria a na jak długo mąż przyjeżdża???? a dzieciaki napewno tęsknią tata to tataale jemu to dzieci muszą szybko rosna co przyjazd to większe
![]()
A ja bym też nie założyła u nas była taka kobieta która se założyła spirale i w 4 miesiącu urodziła dziecko i teraz jakoś tego dzidziusia wyciągali z inkubatorka bo do 9 miesiąca musiał tam leżec bo doktorka jej źle założyłaja się wybieram do mojego gina co by sobie spiralkę założyć bo chce mieć spokój z antykoncepcją narazie zrobie cytologie usg a jak dostanę zwrot ze skarbówki to spiralke zakłdam u mojego doktorka to złożenie plus zakup spiralki to 450 zł![]()

wiktoria12
Dobrej nocki AgnesJa się już zegnam z wami.Chcę się dziś wcześniej położyć.:-)
Dobrej nocki dziewczyny.![]()
A to jest ta sukienka o której mówiłam wczesniej
agnes dobrej nocki;-);-)
wiktoria no co ty???? weź mnie nie strasz
kurcze wiem że jedyne i 100% zabezpieczenie to brak sexu ale to nie dla mnie

ja tam sex lubie jak królik marchewkę

no ale na samych gumkach to się boję a jak brałam tabletki to tylm miałam mdłości piersi mnie tak bolały że szok lekarz przepisał mi inne ale było to smo dlatego myślę o spirali
wiktoria no co ty???? weź mnie nie strasz

Dobrej nocki Agnes
A to jest ta sukienka o której mówiłam wczesniej
fajniutka nic dziwnego że chce ją ubrać na przyjazd tatusia

wiktoria12
No na noc musze sobie coś kupić ale jeszcze nie wiem co chociaż mój M mówi że bez niczego będzie lepiejfajniutka nic dziwnego że chce ją ubrać na przyjazd tatusiaa ty co zakładasz na jego przyjazd????
szykujesz dla niego coś specjalnego???

wiktoria12
To my tylko na gumkach bo tabletek nie chce brać a i niczego zakładać.Jeszcze przed zajsciem w ciąze liczyłam sobie dni płodne i nie płodne noj za każdym razem M pytał czy możemy a ja na to że tak a później sie ze mnie nabijał że miałam dni niepłodne jak sie okazało że jestem wciąży z Kamilkiemagnes dobrej nocki;-);-)
wiktoria no co ty???? weź mnie nie straszkurcze wiem że jedyne i 100% zabezpieczenie to brak sexu ale to nie dla mnie
ja tam sex lubie jak królik marchewkę
no ale na samych gumkach to się boję a jak brałam tabletki to tylm miałam mdłości piersi mnie tak bolały że szok lekarz przepisał mi inne ale było to smo dlatego myślę o spirali
![]()

reklama
ha ha przy jednym dziecku wpdkę mozna zaliczyć przy 2 jeszcze też ale ja mam już 3 starczy mi do wygranej w totka nie chcę dzieci

no i ma mąż rację bez najepiej po takim czasie to i tak co byś nie łożyła to i tak szybko z ciebie ściągnie

no i ma mąż rację bez najepiej po takim czasie to i tak co byś nie łożyła to i tak szybko z ciebie ściągnie

Podziel się: