reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jupi uśpiłam antka:-D:-D:-D dowikla ja mam podwórko zbiorowe więc musiałabym stać tam z antkiem a przy tej wichurze to mi się nie usmiecha:no::no:
As właśnie takie obrazy moja mama wyszywa:tak::tak: więc pełen szacun bo wiem jakie to czasochłonne i cierpliwości trzeba mieć na maxa:tak::tak::tak::tak::tak: moja mama to kocha zawsze kupuje jakieś muliny itp ma tego ze 2 kartony ale wiecznie coś dokupuje a bo odcień inny a to perłowe:szok::szok: ale efekt końcowy powala na łopatki jak się to jeszcze ładnie oprawi:tak::tak::tak:

reklama
a ja walcze z bezsennością antka:wściekła/y:zmęczony taki że ledwo na oczy patrzy a zasnąć nie może oszenie bujani lulanie nic mu nie pomaga a włożony do łóżeczka krzyczy w niebogłosy:-:)-:)-:)-(
U nas dzisiaj też nie ciekawie Kamilkowi idzie drugi ząbek i miał o 12:00 gorączke 38,3C dałam mu IBUM na zbicie gorączki zasną ale jak sie obudził to tylko na rączkach później dałam mu zupki i teraz siedzi na podłodze i sie bawi laptopem a ciągle go chce ugrysc ale mu to nie wychodzi i sie złości
No to nie zazdroszcze:no:
A jakbys Go uspila we wozku i spalby na ogrodku:confused:
Ja usypiam Kamilka we wózku bo inaczej by nie zasnoł a nie chce zeby zasypiał przy cycu bo wtedy go nikt nie uspi bo Martynke tak nauczyłam i znikim nie zasneła tylko ze mną:tak:
Ja też właśnie obraz wyszywam krzyżykami.Porwałam się z motyką na słońce ,bo zachciało mi się takiego profesjonalnego obrazu.
Do tej pory wyszywałam takie zwykłe potem zachciało mi tworzyć i tak powstał obraz z moim wymarzonym koniem,którego teraz mam w rzeczywistości.Konika ściągnełam sobie z netu a całe tło to moja fantazjia i powstał koń arabski na stepie.
Zachęciło mnie to do czegoś więcej i tak sięgnęłam po obraz wielkogabarytowy wyszywany na drobnej kanwie.
Oto jak to wygląda

Obecnie jestem na takim etapie.

Do tego robię sweterki dzieciakom na drutach i trochę szydełkuję
Utalentowana dziewczyna z Ciebie zazdroszcze Ci talentu też bym tak chciała umiec może przyjade na nauki do ciebie:-D:-D

ja mam wózek na dole na klatce schodowej nie uśmiecha mi się go wnosić na górę i myć zawsze kółka no i na nasztm metraż przy 5 domownikach to musiałby chyba wisieć pod sufitem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam wózek na dole na klatce schodowej nie uśmiecha mi się go wnosić na górę i myć zawsze kółka no i na nasztm metraż przy 5 domownikach to musiałby chyba wisieć pod sufitem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No my mamy dwa wózki jeden na dole a drugi na góże no a to fakt że jak sie mam mało miejsca to poco jeszcze wózkiem zabierac miejsce no a w nosidełku nie prubowałaś go ukołysać ja tak robiłam na początku

mamy leżaczek bujaczek ale był dziś taki nakręcony że jak go tylko do niego położyłam to był wrzask:szok::szok:może to zęby:confused::confused::confused:gruny że narazie śpi to jak wstanie to bedzie napewno w lepszej formie:-D:-D no i ja się zdąże zregenerować:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzwonie dziś do mojej julki pytam tęsknisz???? a ona no tak troszke bardzo ale nie mam na to zbytnio czasu bo mamy tu z bunią niezły zapieprz:szok::-D:-D:-D:-D:-D no tak dziecko moje zapracowane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny melduje ze jestem
oj duzo napisalyscie - nie nadrobie tego teraz
ale moze pod wieczor bo moj m na nocke dzis ma wiec nocna wdowa jestem :tak:

Starznie dużo chętnych na ten mój upatrzony fotelik :baffled: jeszcze 6h a już jest £26.00:angry:

Mój ostatnio prawie 24h na dobę w pracy :( A jeszcze oświadczył, że jakiś wyjazd się szykuje...

Niby fajnie bo szansa na większa kaskę, no ale ja ciągle sma :(

reklama
Starznie dużo chętnych na ten mój upatrzony fotelik :baffled: jeszcze 6h a już jest £26.00:angry:

Mój ostatnio prawie 24h na dobę w pracy :( A jeszcze oświadczył, że jakiś wyjazd się szykuje...

Niby fajnie bo szansa na większa kaskę, no ale ja ciągle sma :(
No to zycze wygrania licytacji.
A co do M to prawie tak samo jak u mnie ja też ciągle sama:tak:

Do góry