reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to najważiejsze bo ile można cierpieć:tak::tak::tak::tak:
a ty się wycierpiałaś a na dobrą sprawe to przy stanie zapalnym nawet leki przeciw bólowe tak nie działają:no::no:
agnes i jak oradził sobie dziadziuś z oliwką???? położył ją spać?

wiesz co poradził sobie,pewnie :tak:
a ze spaniem było o tyle dobrze że usnęła mi przed moim wyjściem,także mieli dziadkowie trochę spokoju , ale i tak spała tylko 1,5 godz.
A jak wróciłam to się bawili i była najedzona także spoko.
Tylko smiać mi się chciało jak przebierałam Oliwkę,rozbieram ją i nie wierzę w to co widzę:dziadek taki mądry ze założył dziecku pampersa tył na przód :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie gamoń :tak:

reklama
Oliwka właśnie usnęła :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwszy raz o tak wczesnej porze,moze dzis odeśpi te braki snu-oby :tak::tak::tak::tak: także ja mam luzik już.zaraz moje "Barwy szczęścia" a potem "you can dance" :-):-):-):-):-)

Najgorsze jest to że o 24.00 muszę wstać aby wziąć antybiotyk,bo co 8h trzeba brać.tak więc przez cały tydzień 16.00,24.00 i 8.00.Najgorsza to ta pobudka o północy :crazy:

As nie przesadzaj :-D Ja umiałam robic krzyzyki i zaden obraz mi z tego nie wyszedl:-D

A nauczysz mnie robic na drutach?:laugh2:

reklama
Do góry