dowikla a ja się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz???? jejku twoje dziewczyny jeszcze nie spią.OLiwka dzis padłą 19.40 :-)
To bardzo wcześnie!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dowikla a ja się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz???? jejku twoje dziewczyny jeszcze nie spią.OLiwka dzis padłą 19.40 :-)
Pomysłowo.A nie wiem czemu mój M sie nie odzywa już dawno po pracy a tu cisza.Bo u nich jest już 23:30miało sie pomysła![]()
To moje nauczone spać isc wczesniejTo bardzo wcześnie!Piotruś jest nocny marek. Czasem to i do północy potrafi pobuszować
![]()
myszunia dzis tylko wyjatkowo tak usnęła wczesnie bo poprzednia noc była zarwana bo spała tylko 6h+1,5h dzis w dzień więc ma braki w snie.Więc nie dziwię się że dziś padła tak wczesnie.Ale pewnie za to jutro bedzie dokazywaćTo bardzo wcześnie!Piotruś jest nocny marek. Czasem to i do północy potrafi pobuszować
![]()
Moi tez lubia długo buszowacTo bardzo wcześnie!Piotruś jest nocny marek. Czasem to i do północy potrafi pobuszować
![]()
As 76 wszyscy mówią że u nas cały czas gorąca liniaStrasznie dużo dziś napisałyscie.Nie jestem w stanie tego nadrobić.Nie ma takich szans.A z drugiej strony to wreszcie trafiłam na forum,na którym coś się cały czas dzieje.
To forum tętni swoim wewnętrznym życiem.:-)
Super jest z Wami.
No zwariować można z dzieciakami moje jak sie zaczną dżeć to aż uszy bolą a zauważyłam ze Kamilek nasladuje Martyne bo to od niej nauczył sie krzyczeć.Moi tez lubia długo buszowacale gdyby mi tak trojka miala skakac nad głowa do polnocy to bym zwariowała
![]()
Strasznie dużo dziś napisałyscie.Nie jestem w stanie tego nadrobić.Nie ma takich szans.A z drugiej strony to wreszcie trafiłam na forum,na którym coś się cały czas dzieje.
To forum tętni swoim wewnętrznym życiem.:-)
Super jest z Wami.