reklama
Anabuba widzę,ze my to nawet blisko siebie mieszkamy.
Ja jestem na chodzi na pewno do 1-2 w nocy.
Za godzinkę ruszam z psem na spacer.:-):-) a potem się zobaczy.
Za godzinkę na spacer

wiktoria12
Mama i żona :)
Ale że ci sie tak chce z psem na spacer wychodzic ja bym nie poszła zabardzo sie nocy bojeAnabuba widzę,ze my to nawet blisko siebie mieszkamy.
Ja jestem na chodzi na pewno do 1-2 w nocy.
Za godzinkę ruszam z psem na spacer.:-):-) a potem się zobaczy.
wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja już też uciekam bo Kamilek sie budzi i trzeba go nakarmić Dobrej nocki wam życze do jutra
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
As moja siostra cioteczna mieszka w Markach u meza,ale nie wiem dokladnie gdzie.no i faktycznie rzut beretem mamy:-)
wiktoria dobranoc
As ja tez jestem nocny marek ale zeby z psem wychodzic....dobrze ze mam podworko i moje psy sobie same biegaja:-)
wiktoria dobranoc
As ja tez jestem nocny marek ale zeby z psem wychodzic....dobrze ze mam podworko i moje psy sobie same biegaja:-)
Dobra ja już też uciekam bo Kamilek sie budzi i trzeba go nakarmić Dobrej nocki wam życze do jutra
Dobranoc :-)
Ja też mam podwórko i tam drugiego psa.As moja siostra cioteczna mieszka w Markach u meza,ale nie wiem dokladnie gdzie.no i faktycznie rzut beretem mamy:-)
wiktoria dobranoc

Uwielbiam spacerować nocą.Mieszkam przy gł. ul. w Markach ,więc wszędzie jest widno.Ja się nie boję nocy,duchów,cmentarzy,zmarłych.
Kurczy mnie to chyba już nic nie rusza.
Jakaś znieczulica jestem czy co?

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wiecie w niedziele myslaam ze juz bedzie wiosna a wczoraj i dzis tak dalo polaic sniegiem z deszczem i waitrem ze szok

reklama
dobrej nocki życzę:-)Dobra ja już też uciekam bo Kamilek sie budzi i trzeba go nakarmić Dobrej nocki wam życze do jutra
Podziel się: