reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to tez masz wesolo:-(
u mnie w tym roku powatala pierwsza w historii szkoly klasa integracyjna:-)po czesci dzieki mnie:-D
wystarczy dobra wola wladz lokalnych,ale musielibyscie sie streszczac.tzn moja Paulina robila dwa razy zerowke-raz w przedszkolu i drugi raz w szkole bo klasa integracyjna nie powstala jak potrzeba i dopiero od wrzesnia tego roku szkolnego jest:-)

U kubusia w grupie przyszłej pierwszej klasie brakuje 1 osoby z orzeczeniem i klasa już może powstać.
Moja Klaudia też chodzi do klasy integracyjnej w tej właśnie szkole.Od 2 lat wprowadzili takie klasy.Jedna jest normalna a druga równoległa jest integracyjna.

dobranoc.

Witam sie z rana.:-)
U nas nocka nawet dobra Kamilek spał spokojnie tylko o 2:30 sie obudził zmieżyłam temperature miał 37,9 i dałam IBUM no bo poco sie ma męczyć no i gorączka spadła wstał o 6:00 ale poszedł jeszcze spać ululałam go wewózku bo inaczej sie niedało a widac było że spać sie mu chce.A pogoda narazie pochmurna a widze że całą strone napisałyście.
Ag Jak tam spacer z psem udał sie!!!!!!!!
a widziałam że o szkole był temat ja sie nie moge doczekać kiedy moje dzieci pójdą do szkoły i jako młoda mama na wywiadówki będe chodzić:-D:-DNo to miłego dnia:tak:

Witam moje Panie produktywne
wróciłam z zaswiatów:rofl2::rofl2::rofl2:
No nareszcie, tęskno za przodową gadułą.
Ciężko było,ale udowodniłam wszystkim a zwłaszcza lekarzom,że można.
Fakt ,że rehabiliracje ciągłe były,ale mały zaczął chodzić jeszcze przed roczkiem.
Z rączkami niestety walczymy do dziś ,bo są bardzo słabe,ale damy radę !!!!
Musi być dobrze ,ja w to wierzę ,a wiara przecież czyni cuda :-D:-D
Masz w sobie tyle siły, że chyba nikt w to nie wątpi. Nie wiem czy wierzysz, ale pomodlę się za Was.

No tak, siedziały do późna , to teraz odsypiają. A ja przepraszam, że tak szybko i z nienacka, ale gość mi się niespodziewany zwalił na świętą noc.

Mała spała nawet dobrze, ale tylko dzięki temu , że o 1 w nocy wzięłam ją dołóżka, bo nie miałam siły na walkę. Właśnie się budzi.

Dziś do mamy, bąbelinę zostawię u szwagierki i w miasto po rowerek.No w końcu. Tylko ciekawe jak ja takiego kloca koło 25kg przytacham sama do domu...

Mała mnie woła, zaraz wracam, może juz któraś z kawką będzie

Wywiadówki, matko kochana. Ja muszę zacząć myśleć nad przedszkolem bo w maju2010 kończy się wychowawczy i trza do pracy pójść.

Mała kaszki nie chce to pomyśłałam, że ja przetrzymam i dam jej później, a ta spryciula ser mi ściąga z kanapek. Mama znów z masłem samym.

Witam Was po długiej nieobecności Kochaniutkie:)):-);-):-)

Ja już swoje sprawy i sprawki pozałatwiałam, a miałam bieganiny za tym wszystkim:-);-):-) ale już wkońcu na spokojnie mogę z Wami popisać Dziewczyny:-);-):-) przyznaję się odrazy, ze jeszcze nie czytałam Waszych postów dlatego muszę sie zabtać do tego i to bardzo szybko bo z tego co sie orientuję to mam bardzo dużo zaległości prawda???:-);-):-) Pisałam z Renią właśnie na nk i pisała mi, ze pytałyście o mnie:-);-):tak: to miłe:-);-) jesteście Kochaniutkie:-);-) Wracam do Was:-);-)

reklama
Wiktoria12, Patrysia, Luna Witajcie:-);-):-) Bo Was jak narazie Widzę, dziewczyny ja jeszcze w piżamce jestem, Igorka juz ubrałam, ale ja musiałam zasiąśc do kompa:-):-):-) bo bym niewytrzymała:-):-):-) wczoraj kupiłam kilka rzeczy małemu na allegro międzyinnymi i rondo kąpielowe, bo mamy problem ze spłukiwaniem główki jak mały się kąpie i myślałam, ze to minie, ale widzę, ze jednak jeszcze nam potrzebne rondo:-):-) i zrobiłam przelewy :-);-) nawet nie wiecie jak sie za Wami stęskniłam:-);-):tak::tak::tak:

Do góry