tetnilo tetni i tetnic bedzie - zawsze u nas bylo fajowoStrasznie dużo dziś napisałyscie.Nie jestem w stanie tego nadrobić.Nie ma takich szans.A z drugiej strony to wreszcie trafiłam na forum,na którym coś się cały czas dzieje.
To forum tętni swoim wewnętrznym życiem.:-)
Super jest z Wami.

nie wymiotywal juz na nastepny dzien wiec w malych ilosciach mleko podalam ...ja bym mleka nie dawala
no moj juz wykapany to ja tez ide poszalec bo wkrotce @
ogladalam tvn wiec nie zagladnelam a wczesniej moj gral
dobranoc

kurcze normalnie witaj anabuba - jak milo Cie znow czytachelo helo helo
jak miło byc z Wami
normalnie ledwo wytrzymałam.nałog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie miałam netubo mi czesc od netu sidła,ale juz zrobione,niestety wczesniej sie nie dało bo P okupował kompa.nadległosci nadrobie,ale nie dzis:-)

ja tak mialam wczoraj przy kompie to oczy mi sie kleily a jak p[oszlam do lozeczka to normalnie wiercilam sie na kazda strone i jak nazlosc spac nie umialam ale potem jakos tam zasnelamA ja dziś chyba nie zasnę.
Jakoś tak dziwnie samej w łóżeczku.![]()

no ja juz powoli mam tego dosc mysle ze to byla ostatnia jelitowka przynajmniej w tym rokudobranoc dowikla
beidny Sewcio.
na całe szczescie nas jakos wszytsko omija i oby tak dalej.dziewczyny codziennie na dworzu,weronika to nawet po 4 godziny-dzis tylko sobie darowałam,tzn jak juz prezstała padac to cos z nieba to poszłysmy do babci-wiec 2 razy po 15minut spacerek zaliczony
mojeje kolezanki synek tez tak mial ze co chwila lapal jakies biegunki i to tka przez 2 mieisace

u nas bylo tak samo tu slonce tu zaraz wiatr a tu potem deszcz - o co kaman - nie wiemwiecie w niedziele myslaam ze juz bedzie wiosna a wczoraj i dzis tak dalo polaic sniegiem z deszczem i waitrem ze szok![]()

to Ty normalnie the best jestes ;-)Ja też kiedyś miałam niemiłe spotkanie.
W 6 miesiącu ciazy z Klaudią w przejściu podziemnym na dworcu mnie napadli,ale się nie dałam.Dostali za swoje.Miałam buty na szpilkach ,dobry refleks i 3 lata samoobrony ukończone.
Oj mocno się zdziwili.
Jeden trochę mocno zgiął się w pół jak go przydepnełam szpilką a potem nagle upadł jak dostał przychylony z łokcia w plecki.
Drugi jakoś szybko się oddalił ,dziwnie oglądając się za siebie.![]()

ja tak samo jak chodzilam z Sewim w ciazy przytylam tylko 10 kg a zaczelam dopiero kolo 5-6 miesiaca tak tyc... no i urodzil mi sie maly Sewi (2730 g i 55 cm)Wiesz ja z moją Klaudusią to tak pięknie w ciąży chodziłam,że do końca 7 miesiąca wchodziłam w swoje ciuchy i przytyłam 2.5 kg..Dopiero po 7 miesiącu zaczęłam tyć dosłownie z dnia na dzień i do końca przytyłam jeszcze 7 kg
W sumie niedużo mając na uwadze,że Klaudia ważyła 4.550 i 59 długości..

kurcze kobieto szacunek dla Ciebie o Boze jaka Ty silna jestes normalnie tyle ile przeszliscie to tylko Was podziwiac i cieszyc sie ze sie udaloWszystko na moim blogu, w podpisie jest adres.
Tak w telegraficznym skrócie to :
wylewy: I stopnia okołokomorowy
II stopnia dokomorowy a prawie do III stopnia dochodził bo miał głębokie struktury mózgu cześciowo zalane
żółtaczka wcześniacza przez 13 tygodni
paraliż czterokończynowy,
asymetria
jednostronnie brak napięcia mięśniowego a z drugiej strony wzmożone
przewężenie przełyku,
porażenie żuchwy
refluks przełykowo-żoładkowo-jelitowy,
bezdechy do 8 miesięcy ciągłe potem nawracające do prawie 4 lat
Chyba wszystko wypisałam :-(

zauwazylamJa dzisiaj piersza byłam![]()