reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a moze straciatelle?a jak nie bedzie chcial jesc to trzeba przeczekac-powoli sam wroci do serkow itd.w miedzyczasie dawaj mu wapno w syropie:-)
nom straciatellę to ja sama lubię a le jemu z serków to tylko danio waniliowy i danonki różne smaki podchodzą:-)

A co to takiego?
Straciatella jest pyszna ja lubię danio straciatella:-);-)

Bo później w odpowiedzi musisz uważać na nawiasy zawsze odpowiadaj pod takim słowem kończącym posta [/guote] po takim
Oki dziekuję :-);-) uhhhh

reklama
No udało mi się Kochaniutkie :tak::tak::-D:-D hurrrraaaaa:-D:-D
Dziewczyny lecę teraz się ogarnąć i śniadanko zrobić, ale zaraz jak kuchnię opanuję to wracam do Was oki?? ja jeszcze tez nie nadrobiłam zaległości, kiedy mnie nie było :rofl2::crazy::rofl2: dużo tego jest :-);-):-) a w sobotę mam egzamin z finansów i bankowości :-:)-( i tez sie nic nie uczyłam jeszcze :rofl2::rofl2: będzie w plecy chyba :tak:;-) za niedługo wracam:-);-):-)

Ale o 12:00 idzie Na Wspólnej
o 12:szok: to ja w ttym czasie jestem w drodze do szkloy:wściekła/y:

No udało mi się Kochaniutkie :tak::tak::-D:-D hurrrraaaaa:-D:-D
Dziewczyny lecę teraz się ogarnąć i śniadanko zrobić, ale zaraz jak kuchnię opanuję to wracam do Was oki?? ja jeszcze tez nie nadrobiłam zaległości, kiedy mnie nie było :rofl2::crazy::rofl2: dużo tego jest :-);-):-) a w sobotę mam egzamin z finansów i bankowości :-:)-( i tez sie nic nie uczyłam jeszcze :rofl2::rofl2: będzie w plecy chyba :tak:;-) za niedługo wracam:-);-):-)

a na ktorym roku jetses?ja tez studiowalam jak mialam Pauline

reklama
Do góry