reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnes wspolczuje!!!!!!!!!!!nie ma to jak poranne wstawanie

Weronika ma chrype od sychego pokarmu dla rybek i od zelu na zabkowanie
a teraz to mzoe ja chrype od gadania.sama nie wiem.od niedzieli cale dnie gada!!!!!!!!non stop.jak spi to jest cicho

Weronika ma chrype od sychego pokarmu dla rybek i od zelu na zabkowanie

a teraz to mzoe ja chrype od gadania.sama nie wiem.od niedzieli cale dnie gada!!!!!!!!non stop.jak spi to jest cicho

ja wstalam dzis o 6 i to byla dla mnie katastrofa bo zwykle wstaje o 7 niby to godzina roznicy ale zawsze cospatrysia ja ostatnio to mam tak codzienniepowoli zaczynam się przyzwyczajać

Tak Anabuba z tym co napisłąś o tym że kobieta w ciązy musi się zgłosić do lekarza przed10tyg ciąży to prawda.Bo inaczej bez specjalnego zaswiadczenia nie dostanie bebikowego.Mówili o tym jakis czas w telewizji.Dla mnie to jest bezsensu,zawsze cos wymyślą aby ludziom utrudnić zycie
no dokladnie, czasem zdaza sie tak ze kobieta przez dlugi czas w ciazy wogole nie wie o tym ze w niej jest (moja kuzynka dowiedziala sie o ciazy jak byla w ok 5 miesiacu) okres miala normalnie tylko zaczal jej pokarm juz wyciekac i wtedy sie zorientowala
ale to jest bezsens .... to trza byloby robic w kazdym miesiacu testy zeby zdaszyc w przedziale do 10 tyg
ale to jest bezsens .... to trza byloby robic w kazdym miesiacu testy zeby zdaszyc w przedziale do 10 tyg

wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja uciekam do sklepu później zajrze
reklama
Podziel się: