reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes wspolczuje!!!!!!!!!!!nie ma to jak poranne wstawanie:-D:rofl2:
Weronika ma chrype od sychego pokarmu dla rybek i od zelu na zabkowanie:baffled:
a teraz to mzoe ja chrype od gadania.sama nie wiem.od niedzieli cale dnie gada!!!!!!!!non stop.jak spi to jest cicho:rofl2:

Tak Anabuba z tym co napisłąś o tym że kobieta w ciązy musi się zgłosić do lekarza przed10tyg ciąży to prawda.Bo inaczej bez specjalnego zaswiadczenia nie dostanie bebikowego.Mówili o tym jakis czas w telewizji.Dla mnie to jest bezsensu,zawsze cos wymyślą aby ludziom utrudnić zycie

no dokladnie, czasem zdaza sie tak ze kobieta przez dlugi czas w ciazy wogole nie wie o tym ze w niej jest (moja kuzynka dowiedziala sie o ciazy jak byla w ok 5 miesiacu) okres miala normalnie tylko zaczal jej pokarm juz wyciekac i wtedy sie zorientowala
ale to jest bezsens .... to trza byloby robic w kazdym miesiacu testy zeby zdaszyc w przedziale do 10 tyg :baffled:

A ja muszę się pochwalić Oliwka dziś sensownie przemówiła :tak::tak::tak::tak:

jemy śniadanko a ona nagle:
mamo patrz się
ja mówię patrzę się
a Oliwka piesek i pokazuje palcem na kalendarz(bo mamy z psami) :-):-):-)

Moja zdolniacha :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry