reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

juz lepiej jeszcze tylko lekka biegunka ale dostaje lacidofil smecte i orsalit ...
tego orsalitu nie chce bo to takie metne ze nawet ja bym tego nie wypila ale cos tam mu zawsze wleje do buzki :tak:
ale w pierwszy dzien to byla masakra - i tak chyba ja wymiotywalam czesciej od niego :sorry2:
No to juz teraz bedzie dobrze:tak:Najwazniejsze ze zdrowieje i ze sie nie odwdnił.
Buziaki

ja juz zwrot zdazylam wydac:-)

Stary rekin uczy synka jedzenia:
> - Widzisz człowieka w wodzie to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową,
okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci.
> Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść.
> - Tato! A nie można od razu?
> - Skoro wolisz z gównem...

a pamietacie co wam pislaam ze musze papierek do odbioru budwoy zalatwic za 1500zl?udalo nam sie znalezc goscia co za 700zrobi.no i sie robi:-D

a Weronika wlasnie siedzi na nocniku

:-D:-D:-D:-DDobre
A my jeszcze nie rozliczeni:no:Ale zwrotu nie bedzie duzo.
Fajnie ze udało sie Tobie załatwic taniej:tak::tak::tak:
A ja muszę się pochwalić Oliwka dziś sensownie przemówiła :tak::tak::tak::tak:

jemy śniadanko a ona nagle:
mamo patrz się
ja mówię patrzę się
a Oliwka piesek i pokazuje palcem na kalendarz(bo mamy z psami) :-):-):-)

Moja zdolniacha :-D:-D:-D:-D:-D
No to gratuluje:tak::tak::tak:
Moje to tyle gadaja ze Im sie dzioby czasami nie zamykaja:-D:szok:

Zaraz musze Je ubrac i zrobic jakies picie i sniadanko.Pozniej ogarne chatke i moze jakis spacerek:tak::-)Sloneczko czasami swieci ale znowu jest cholerny wiatr:rofl2:
Mam nadzieje ze moje wczorajsze pranie wyschło bo mam kolejne

reklama
Witam gaduły :-D

Ale naprodukowałyście :szok: Mała ostatnio nie daje mi przysiąść więc będę troszkę nie w temacie :baffled:

Ale widzę że wróciły Anabuaba i Aleksia bardzo mnie to cieszy :-D:rofl2:

Ja przespałam w końcu nockę i M nawet wstał o 5 małej kasze zrobić :rofl2: Więc pospałyśmy dalej :tak:

U mnie za oknem paskudnie, pada śnieg :baffled:

spróbuje powoli ponadrabiac...

As wlasnie czytam powoli Twoj blog - to jest nie wiarygodne jaka Ty jestes silna ...
podziwiam Cie jak nikogo :tak: brawa dla Ciebie kobieto!!!!!!!!!!!!!

Słuchajcie, a może znacie taką mała chudzinkę, która szuka sukni ślubnej nie drogo?
Do 165cm wzrostu, rozm 34-36

Witam Mamuśki!!

Ale Wy to z rana od razu na kompa zasiadacie widzę :tak::tak::tak: ja wolę sobie wszystko zrobić, małego spać i wolne :-):-)

Ja właśnie śniadanko sobie jem,, spaghetti z jasnym sosem mniam mniam ;-);-);-)
będę miała jeszcze na obiadek.

U mnie słoneczko świeci coś, ale wieje i nie jest za ciepło :crazy: a bym wyszła w końcu z Kubkiem na dworek. Jutro w końcu jadę po samochód do teściów! No na reszcie :-D:-D:-D

No a wczoraj siostra u mnie była, wypisała mi zaproszenia i teraz tylko wysłać nie które i rodzinkę objechać. A tak mi się nie chce :baffled:

hmmmmmmmm nie bardzo.... :no: wiec luna nie pomoge - niestety :sorry2:

As - sliczne zdjecia w blogu a Klaudia i Kubus przeuroczy sa :tak: a powiedz mi Klaudia tanczy :confused: bo widzialam na zdjeciu ja w stroju :tak: super :tak:

o matko i córko ile miałam czytania:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
uniwersu piosenki znam wszystkie mam ich wszystkie płyty byłam kilka razy na koncertach a jak mirek breguła wokalista popełnił samobójstwo to wyłam jak dziecko super człowiak tylko z za dużą wrażliwością jak na nasze czasy:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
patrysia jak dziś sewi????
a ja wczoraj nie miałam tulenie moje kochanie padło zanim ja doszłam do łóżka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołał:angry::angry::angry::angry::angry::angry: zła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
o matko i córko ile miałam czytania:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
uniwersu piosenki znam wszystkie mam ich wszystkie płyty byłam kilka razy na koncertach a jak mirek breguła wokalista popełnił samobójstwo to wyłam jak dziecko super człowiak tylko z za dużą wrażliwością jak na nasze czasy:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
patrysia jak dziś sewi????
a ja wczoraj nie miałam tulenie moje kochanie padło zanim ja doszłam do łóżka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołał:angry::angry::angry::angry::angry::angry: zła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
no popatrz jaka Madzia mu sie przysnila - ani mi nie gadaj bo jak slysze Madzia to mnie cos bierze kiedys taka wypisywala do mojego m myslalam ze jak ja spotkam a trzasne raz drugi o sciane to sie polamie w pol :wściekła/y:
Sewi dzis buszuje jak nie wiem - wiec jest wporzadku :tak:

Do góry