reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna oczywiście że mogą. Możesz wrzucić co chcesz. Ja sobie zawsze daję jakaś szynke i ogórka tak mi najlepiej smakuje :-D:-D

reklama
Ale bym się jakiegoś dobrego drinka napiła. A w barku same wina mam no :baffled:

A ja wole winko zamiast drineczka, ale mi smaka narobiłaś :rofl2: No ale cóż :dry:

...
Mama Helenki ten sos bardzo łatwo się robi. Smażę jakieś warzywka na patelni, mięko, jak chcesz. Doprawiam do smaku. Potem dodaję jedno jajko żeby się warzywka nie rozleciały później, jak się jajko usmaży to dodaję śmietanę i czekam aż się trochę podgotuje. A później to jak już kto woli albo dodać makaron do sosu i wymieszać albo sos do makaronu do miski. :-D:-D:-D

..

Ja robię troszeczkę inaczej, jajo surowe mieszam ze śmietaną i tym zalewam :tak: Ale i tak nie lubię odgrzewanego :baffled: Może jakaś inna jestem :-D

reklama
No nie obiecuje bo straszne z nas gaduły a jeszcze nie wszystkie sie obudziły:-D
no i jestem i nie jest aż tak źle :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-DDołączam i ja:-D:-D:-D:-D

Ale mnie wczoraj nerki bolały i dzisiaj jeszcze jestem jakaś rozbita:wściekła/y:.

I jeszcze na dodatek ta pokręcona pogoda: ni słońce, ni deszcz...
Witaj joe alex - pogoda jest okropna :-);-):tak:

o 12:szok: to ja w ttym czasie jestem w drodze do szkloy:wściekła/y:

a na ktorym roku jetses?ja tez studiowalam jak mialam Pauline
ja jestem na drugim dopiero :crazy:

My będziemy mieć jażynowa
a u nas dziśiaj sosik, własnie zaraz idę sobie Go podszykować ziemniaczki obrać bo na 12,40 idę na rehabilitację:-);-):-)

Do góry