reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A wszystko żeby jak najwięcej przyoszczędzić ,bo faktem jesrt że nie każda zdązy sie zorientowac ,że jest w ciąży szczególnie jak wpadnie.:tak:
...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WOJTUSIA OD E-CIOTKI!!:-):-) A pragnienie przemówienia dzieciom do rązsądku :tak:;-)w nerwach ,ma chyba każda ,ja też czasami bym moje szatany natłukła:zawstydzona/y:co nie znaczy,że ich nie kocham ,albo że ich nie powinnam mieć ,broń Boże ,:-)

Wiadomo, że o oszczędzanie chodzi. Swoją drogą to nasz rząd jest mistrzowski w oszczędzaniu na zwykłych ludziach. Ciekawe tylko, kiedy sobie ukrócą stały dopływ kasy :dry:

Joanna ja też przyłączam się do życzeń dla Wojtka! Musisz mu pokazać jak e-ciocie dobrze mu życzą :-D No i zgadzam się z Madziulą - każda mama ma prawo być zła na swoje dzieci i sfrustrowana różnymi sprawami, ale to wcale nie znaczy że jest złą matką, albo że nie powinna nią w ogóle być! Głowa do góry i ... przepraszam, że tak brutalnie - weź się w garść dziewczyno! :tak:

dzisiaj to jest pisanie z prędkością światła:-D:-D:-D:-D
antośka uśpiłam z julia porozmawiałam przez telefon nawet dzisiaj miała dla mamusi więcej czasu:-D:-D ale i tak na koniec mnie rozwaliła tekstem wiesz mamuś moze byś tak urodziła bliżniaczki? ja COOOOOOOOO???? a ona no nie pytaj co tylko słucham i sie nie dziw młoda jesteś a ja bym chciała 2 siostry na raz:tak: ja jula nie ma takiej opcji a ona ale jesteś chytra ja bym ci urodziła jak byś mnie poprosiła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D staneło na tym że jak dorośnie to mi urodzi bliźniaki ale dopiero jak bedzie miała 30 lat bo najpierw to słowa julki musi trochę chłopaków pokochać:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no wyłam ze śmiechu ja i moja mama która tej rozmowy słuchała:-D:-D:-D:-D
powinnam tyłek ruszyc okno w łazience umyć obiad podszykować ale tak mi sie nie chce:no::no:

Jula jest the best! Normalnie najbardziej przebojowe dziecko na BB :-D:-D:-D

no ale fajna roznica - my z m chcielismy max 3 lata :tak::tak::tak::tak:

My też tak chcieliśmy, a teraz chcę być już w ciąży :-)

No a wczoraj siostra u mnie była, wypisała mi zaproszenia i teraz tylko wysłać nie które i rodzinkę objechać. A tak mi się nie chce :baffled:

A mi się podobało jeżdżenie z zaproszeniami - wszędzie ciacho, kawka... Tylko czasem po tylu kawach to spać w ogóle nie mogliśmy :-D:-D

Luna, a jak nie masz co robić, to wpadnij do mnie na sprzątanko, bo wybitnie mi się dziś nie chce ;-)

Czytam tylko tak po łebkach. Jak siedzę tu z wami to kompletnie nie mam czasu na inne wątki!

reklama
a moj antocha się naspał całe 15 minut:szok: dba misiek o ty by się mama nie przepracowała i nie sprzątała bo jak to mówi mój adam i tak się nabrudzi:rofl2::rofl2::rofl2:
madziulanatasza a ty co nas tak ostatni zaniedbujesz:confused::confused::confused:
a buuuuu w swoje 18 urodziny masz dentyste:no::no::no: ja jak robiłam drugą kanałówkę to poprosiłam o podwójne znieczulenie i z ręką na sercu nic nie bolało jedyny mins to pół dnia bełkotałam bo miałam tak jeszcze znieczulone:-D:-D:-D ale jak dla mnie to wolę to niż by miało mnie coś boleć:tak::tak::tak:

Greti, zazdroszczę przedszkola :tak::-)

Luna, super wyglądaliście :tak:

Medeuska będziesz miała lekturę, oj będziesz. Dziewczyny od rana poszalały :-D

A skoro już o czytaniu mowa to ostatnio wpadła mi w ręce świetna książka: "Życie miłosne" Zeruyi Shalev. Po prostu wciągnęła mnie od pierwszej strony, a to się rzadko zdarza. Polecam.

To się Antoś wyspał :-D:-D:-D
A ja też bez znieczulenia nie pozwalam się dotknąć dentyście.
Wy tu tak o tych dentystach rozprawiacie i tak myślę, że przydałoby się odwiedzić moją panią dentystkę :baffled: Ale jakoś nie bardzo się do tego palę :dry:

luna ale z ciebie laska:tak::tak::tak::tak::tak:
a co do tekstów mojej julki to i owszem czasami zabawne ale momentami nie wiem gdzie oczy schować:zawstydzona/y: ja np wchodzę zlatem do tramwaju w powietrzu zapach potu a julka na cały głos ALE ŚMIERDZI MAMUSIU DLACZEGO LUDZIE SIĘ NIE MYJĄ???:szok: ma na swoim koncie kilkanaście takich tekstów że miałam ochotę zapaść się pod ziemie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
m bogaty słownik to fakt a jak ktoś rozmawia i użyje wyrazu którego nie zna od razu wyłapie i pyta co on oznacza:szok: i tak powiedziała ostatnio babci jak były w biedronce że dosyć ma już na dzisiaj zakupów jest już sfrustrowana tym wszystkim:szok:i ulubione jej jakis czas temu..... podsumowanie jakiejś pogadanki z nią a ona i jaka konkluzja po tym wszystkim???? wyliśmy:-D:-D a jak wychodzimy z domu to nigdy nie mówi muszę sie ubrać czy poprawić tylko zawsze poczekajcie muszę się ogarnąć jakoś:-D:-D:-D:-D

luna ale z ciebie laska:tak::tak::tak::tak::tak:
a co do tekstów mojej julki to i owszem czasami zabawne ale momentami nie wiem gdzie oczy schować:zawstydzona/y: ja np wchodzę zlatem do tramwaju w powietrzu zapach potu a julka na cały głos ALE ŚMIERDZI MAMUSIU DLACZEGO LUDZIE SIĘ NIE MYJĄ???:szok: ma na swoim koncie kilkanaście takich tekstów że miałam ochotę zapaść się pod ziemie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
m bogaty słownik to fakt a jak ktoś rozmawia i użyje wyrazu którego nie zna od razu wyłapie i pyta co on oznacza:szok: i tak powiedziała ostatnio babci jak były w biedronce że dosyć ma już na dzisiaj zakupów jest już sfrustrowana tym wszystkim:szok:i ulubione jej jakis czas temu..... podsumowanie jakiejś pogadanki z nią a ona i jaka konkluzja po tym wszystkim???? wyliśmy:-D:-D a jak wychodzimy z domu to nigdy nie mówi muszę sie ubrać czy poprawić tylko zawsze poczekajcie muszę się ogarnąć jakoś:-D:-D:-D:-D

Dzieci są czasem szczere aż do bólu - i to w nich cenię najbardziej. Przecież miała rację w tym tramwaju i to nie ty powinnaś się wstydzić tylko ci ludzie co się nie myją. :-D No i znów mnie ubawiła frustracją i konkluzją! :-D
Zaczęło się "Na wspólnej" - uciekam oglądać! :tak:

Hello
A my znowu nie poszłysmy na spacerek:no:Jak sie wziełam za prasowanie tak dopiero teraz skonczyłam:szok:A wyprasowałam dopiero gdzies 1/4 z tego co mam(albo nawet nie):szok::rofl2:

Zaraz zobacze co napisałyscie przez ta godzine

RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY MOIMI DZIECIACZKAMI TO SREDNIO 5 LAT TZN MIĘDZY ADAMEM A JULĄ TO 5 LAT I 2 M-CE MIĘDZY JULĄ A ANTKIEM 4 LATA I 7 M-CY JAK DLA MNIE TO IDEAŁ KARZDE Z NICH TROCHĘ POBYŁO MALUSZKIEM MAMUSI ALE ZNAM I TAKIE MAMY CO CHCĄ ROK PO ROKU I UWAŻAJA ŻE TAK NAJLEPIEJ A I TAKIE CO PO 10 LATACH DECYDUJA SIĘ DOPIERO NA DRUGIE:szok: JAK DLA MNIE 10 LAT TO DUŻO A PO ROKU JA BYM NIE DAŁA RADY NA SAMA MYŚL ŻE TERAZ MIAŁABYM BYĆ W CIĄŻY MAM GĘSIĄ SKÓRKĘ:no::no::no::no::no::no:

TAK ,TAK JULKA TO AGENTKA STRACH BĘDZIE JAK PODROŚNIE I W PANIENKE SIE ZAMIENI NO WYMIATAŁA BĘDZIE ,A CHŁOPCY TO BĘDĄ SIĘ JEJ BA;LI :tak::tak:.KSAWEK JADŁ MISECZKĘ ZUPY PÓŁ GODZINY ,ON WSZYSTKO ROBI STRASZNIE POWOLI ,UBIERA SIE ,JEJEDYNIE CIO DFO PRZYJEMNYCH RZECZY MA REFLEKS.MIĘDZY MOIMI JEST 4 LATA I 4 MIESIĄCE RÓŻNICY ,ALE JA ŻAŁUJĘ ŻE SIĘ WCZEŚNIEJ NIE ZDECYDOWAŁAM ,LEPSZY KONTAKT BY MIELI.TYLKO ŻE KIEDY kLAUDIA BYŁA MALUTKA NIE WYOBRAŻAŁAM SOBIE CIĄŻY I KOLEJNEGO DZIDZIUSIA

Ostatnia edycja:
reklama
MALINKA
Twoja Julka jest bombowa:-D:-D:-D
A tak swoja droga to fajnie by bylo jakbys urodzila dwie dziewczynki;-);-);-)No i wesoło bys miala ;-):-)

Do góry