reklama
Kciuki zacisniete.
Mała marudzi, ale o spaniu nie myśli wcaleA ja coś jestem dzisiaj podminowana
M 1% na ratowanie koni przekazałTak już od paru lat
U mnie na obiad ma być barszcz biały, tylko jeszcze ktoś go musi zrobić...
Ide zajrzeć do kuchni...
Jak robisz barszcz biały????????
Kurde za dużo jem...
W domu zjadłam 2 kanapki jak przyszłam do pracy kolejne 2 z serkiem Danio, potem sałatkę jarzynową z majonezem i bułkę z parówką, kołaczyka i teraz znów wcinam jakąś gotową sałatkę z makaronem...:--
-(
Troche przesada..Za 3 dni bede wyglądac jakbym byla w 7 mies z takim apetytem....
![]()
nie żałuj dzidziusiowi ,jedz jedz.na zdrówko :-)
NO MADZIULANATASZA ZE MNIE TEZ ZESZŁO

JA MAM DZISIJ ZIEMNIAKI KURCZAKA I SURÓWECZKE Z PORY JABUSZKA MARCHEWKI
JAMI

JA 1% PRZEKAZAŁAM NA BLIŹNIACZKI Z MOJEJ RODZINKI Z JELENIEJ GÓRY URODZIŁY SIE W 22 TYG CIAZY I CO BY BYŁO SMIESZNIEJ MAMA BYŁA POD OPIEKĄ LEKARZY I NIE WIEDZIELI ZE TO CIĄŻA BLIŹNIACZA JAK URODZIŁA TO SIĘ DOWIEDZIAŁA
JAK DLA MNIE TO BYŁ SZOK NAD WSZYSTKO NO I WIKTORIA CHODZI PRZY BALKONIKU I WIDZI TYLKO NA JEDNO OCZKO WERONIKA CHODZI ALE NIE WIDZI MAJĄ SŁABE MIĘŚNIE I WSZYSTKIE PROBLEMY JAKIE TYLKO W TAKIM PRZYPADKU M OŻNA MIEĆ:-
-
-( MAJĄ JESZCZE STARSZA DZIEWCZYNKĘ 10 LETNIA OLE A BLIXNIACZKI MAJA 5 LAT TYLKO KUZYN PRACUJE ONA W DOMKU Z DZIEĆMI I GROSZE OD PAŃSTWA
WIEC JAK MOĘ POMÓC TO CZEMU NIE

JA MAM DZISIJ ZIEMNIAKI KURCZAKA I SURÓWECZKE Z PORY JABUSZKA MARCHEWKI

JA 1% PRZEKAZAŁAM NA BLIŹNIACZKI Z MOJEJ RODZINKI Z JELENIEJ GÓRY URODZIŁY SIE W 22 TYG CIAZY I CO BY BYŁO SMIESZNIEJ MAMA BYŁA POD OPIEKĄ LEKARZY I NIE WIEDZIELI ZE TO CIĄŻA BLIŹNIACZA JAK URODZIŁA TO SIĘ DOWIEDZIAŁA

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Rozbroiłaś mnie tymU mnie na obiad ma być barszcz biały, tylko jeszcze ktoś go musi zrobić...
Ide zajrzeć do kuchni...

Ja bedziesz karmila cycem to wrocisz szybciej niz Ci sie wydajeNo właśnie w tym problem, że ja sama sie prszed sobą tłumacze ciążą, gorzej jak juz po ciąży nie wróce do mojej upragnionej figury, którą dopiero co niedawno osiągnęłam taką jaką chciałam:-(

medeuska
październikowa mama'09
malinka surówka z pooory mniaaaaaam
Kurde ja dzisiaj to chyba bede caly dzien Wam o jedzniu pisac hahaha na co mam ochote
Jak jestem w domu i zjem normalny obiad to jest ok, ale tutaj to co chwile jakies pierdoly sie je a nic normalnego na cieplo

Kurde ja dzisiaj to chyba bede caly dzien Wam o jedzniu pisac hahaha na co mam ochote

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witaj w klubieZainstalowałam sobie nowe aktualizacje i teraz moj internet chodzi jakby chcial a nie mogl![]()

medeuska
październikowa mama'09
No miejmy nadzieje, tak mnie wszycy pocieszaja, gorzej jak apetyt mi taki zostanie juz po ciazy o sie przyzwyczajeJa bedziesz karmila cycem to wrocisz szybciej niz Ci sie wydaje![]()

reklama
Podziel się: