reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No właśnie w tym problem, że ja sama sie prszed sobą tłumacze ciążą, gorzej jak juz po ciąży nie wróce do mojej upragnionej figury, którą dopiero co niedawno osiągnęłam taką jaką chciałam:-(

reklama
Kciuki zacisniete.
Mała marudzi, ale o spaniu nie myśli wcale :baffled: A ja coś jestem dzisiaj podminowana :angry:

M 1% na ratowanie koni przekazał :tak:Tak już od paru lat :tak:

U mnie na obiad ma być barszcz biały, tylko jeszcze ktoś go musi zrobić...:dry:

Ide zajrzeć do kuchni...

Jak robisz barszcz biały????????

Kurde za dużo jem...:baffled:
W domu zjadłam 2 kanapki jak przyszłam do pracy kolejne 2 z serkiem Danio, potem sałatkę jarzynową z majonezem i bułkę z parówką, kołaczyka i teraz znów wcinam jakąś gotową sałatkę z makaronem...:-:)-:)-(

Troche przesada..:no: Za 3 dni bede wyglądac jakbym byla w 7 mies z takim apetytem....:szok:

nie żałuj dzidziusiowi ,jedz jedz.na zdrówko :-)

NO MADZIULANATASZA ZE MNIE TEZ ZESZŁO:-D:-D:-D:-D
JA MAM DZISIJ ZIEMNIAKI KURCZAKA I SURÓWECZKE Z PORY JABUSZKA MARCHEWKI:tak::tak: JAMI:tak::tak:
JA 1% PRZEKAZAŁAM NA BLIŹNIACZKI Z MOJEJ RODZINKI Z JELENIEJ GÓRY URODZIŁY SIE W 22 TYG CIAZY I CO BY BYŁO SMIESZNIEJ MAMA BYŁA POD OPIEKĄ LEKARZY I NIE WIEDZIELI ZE TO CIĄŻA BLIŹNIACZA JAK URODZIŁA TO SIĘ DOWIEDZIAŁA:szok::szok: JAK DLA MNIE TO BYŁ SZOK NAD WSZYSTKO NO I WIKTORIA CHODZI PRZY BALKONIKU I WIDZI TYLKO NA JEDNO OCZKO WERONIKA CHODZI ALE NIE WIDZI MAJĄ SŁABE MIĘŚNIE I WSZYSTKIE PROBLEMY JAKIE TYLKO W TAKIM PRZYPADKU M OŻNA MIEĆ:-:)-:)-( MAJĄ JESZCZE STARSZA DZIEWCZYNKĘ 10 LETNIA OLE A BLIXNIACZKI MAJA 5 LAT TYLKO KUZYN PRACUJE ONA W DOMKU Z DZIEĆMI I GROSZE OD PAŃSTWA:no::no: WIEC JAK MOĘ POMÓC TO CZEMU NIE:tak::tak:

malinka surówka z pooory mniaaaaaam:tak:

Kurde ja dzisiaj to chyba bede caly dzien Wam o jedzniu pisac hahaha na co mam ochote:-D Jak jestem w domu i zjem normalny obiad to jest ok, ale tutaj to co chwile jakies pierdoly sie je a nic normalnego na cieplo:baffled:

reklama
Do góry