reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Słuchajcie, czy macie jakieś doswiadczenia z ciśnieniomierzami? Dziadek ma w przyszłym miesiącu imieniny i postanowilismy mu cos takiego sprezentować...
NOWE INSTALACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK TO SŁYSZĘ TO SZLAG MNIE TRAFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! MO P CO CHWILE COŚ UDOSKONALA I W EFEKCIE CZASAMI INTERNET CHODZI JAK MÓŁ

NO I NP OSTATNIO ZAMIAST WINDOWSA ZAINSTALOWAŁ OPERE JAK JA TEGO NIE LUBIE NIC TU ZNALEŹ NIE MOGE ALE TAK MA BYC PODOBNO LEPIEJ

MADZIULANATASZA TO GRATKI DLA KLAUDI

MÓJ ADAM TO SIE JAK OKAZAŁO DO TEGO KANGURKA NIE CHCIAŁ ZGŁOSIC POWIEDZIAŁ A CO KUJON JESTEM
NO TO UROK CHŁOPAKÓW

MADZIULANATASZA TO GRATKI DLA KLAUDI

joe alex
No to ciąża dopadła cię na całego;-):-)niedobrze mi, brzuch mnie boli, bo jestem najedzona a dalej mam na cos ochote![]()
medeuska
październikowa mama'09
No to ciąża dopadła cię na całego;-):-)
to teraz juz bedzie tak cały czas?

joe alex
Malinka, piszesz o Operze... Myslałam sobie, żeby ją zainstalować, bo w tej chwili mam Mozille...
reklama
Słuchajcie, czy macie jakieś doswiadczenia z ciśnieniomierzami? Dziadek ma w przyszłym miesiącu imieniny i postanowilismy mu cos takiego sprezentować...
ZAPYTAJ NAJLEPIEJ W APTECE MOJA MAMA MA ALE NIEPAMIETAM JAK SIE NAZYWA KOSZTOWAŁ COS KOŁO 150 ZŁ I JEST POLECANY PRZEZ LEKARZY I FARMACEUTÓW Z TEGO CO PAMIĘTAM TO JAKO FELERNE TZN PRZEKŁAMUJACE POMIARY UWAŻA SIĘ TE ZAKŁADANE NA NADGARSTEK

Podziel się: