joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Jesze tylko kilka miesięcyto teraz juz bedzie tak cały czas?:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesze tylko kilka miesięcyto teraz juz bedzie tak cały czas?:-(
PODOBNO OPERA NIE SCIĄGA WIRUSÓW TAK TWIERDZI MOJE KOCHANIE ALE JAK DLA MNIE TO ONA MAŁO PRZZEJZYSTA I CIĄGLE SIĘ TU MOTAMMalinka, piszesz o Operze... Myslałam sobie, żeby ją zainstalować, bo w tej chwili mam Mozille...
Te nadgarstkowe odpadają... Ktos, kto ma arytmię nie zmierzy sobie ciśnienia...ZAPYTAJ NAJLEPIEJ W APTECE MOJA MAMA MA ALE NIEPAMIETAM JAK SIE NAZYWA KOSZTOWAŁ COS KOŁO 150 ZŁ I JEST POLECANY PRZEZ LEKARZY I FARMACEUTÓW Z TEGO CO PAMIĘTAM TO JAKO FELERNE TZN PRZEKŁAMUJACE POMIARY UWAŻA SIĘ TE ZAKŁADANE NA NADGARSTEK![]()
PODOBNO OPERA NIE SCIĄGA WIRUSÓW TAK TWIERDZI MOJE KOCHANIE ALE JAK DLA MNIE TO ONA MAŁO PRZZEJZYSTA I CIĄGLE SIĘ TU MOTAM![]()
Malinka, piszesz o Operze... Myslałam sobie, żeby ją zainstalować, bo w tej chwili mam Mozille...
O IE nawet mi nie mów. To dopiero wolno chodziWszystko kwestia przyzwyczajenia, podobne są do siebie teraz wszystkie te przeglądarki, ale jak ktoś miał ciągle stycznośc tylko z IE to może miec problem żeby się przestawić...
Jak robisz barszcz biały????????
...
JA MAM DZISIJ ZIEMNIAKI KURCZAKA I SURÓWECZKE Z PORY JABUSZKA MARCHEWKIJAMI
...![]()
Słuchajcie, czy macie jakieś doswiadczenia z ciśnieniomierzami? Dziadek ma w przyszłym miesiącu imieniny i postanowilismy mu cos takiego sprezentować...
Malinka, piszesz o Operze... Myslałam sobie, żeby ją zainstalować, bo w tej chwili mam Mozille...
To co Ty masz za komputerO IE nawet mi nie mów. To dopiero wolno chodzi![]()
Ciekawe jaka u mnie pogodaZmykam na razie. Musze nakarmić Piotra, który się obudził.
Poza ty, pada u nas snieg i kolejny dzień bez spacerku