reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ZAPYTAJ NAJLEPIEJ W APTECE MOJA MAMA MA ALE NIEPAMIETAM JAK SIE NAZYWA KOSZTOWAŁ COS KOŁO 150 ZŁ I JEST POLECANY PRZEZ LEKARZY I FARMACEUTÓW Z TEGO CO PAMIĘTAM TO JAKO FELERNE TZN PRZEKŁAMUJACE POMIARY UWAŻA SIĘ TE ZAKŁADANE NA NADGARSTEK:confused:
Te nadgarstkowe odpadają... Ktos, kto ma arytmię nie zmierzy sobie ciśnienia...

PODOBNO OPERA NIE SCIĄGA WIRUSÓW TAK TWIERDZI MOJE KOCHANIE ALE JAK DLA MNIE TO ONA MAŁO PRZZEJZYSTA I CIĄGLE SIĘ TU MOTAM:rofl2:

Malinka, piszesz o Operze... Myslałam sobie, żeby ją zainstalować, bo w tej chwili mam Mozille...

Wszystko kwestia przyzwyczajenia, podobne są do siebie teraz wszystkie te przeglądarki, ale jak ktoś miał ciągle stycznośc tylko z IE to może miec problem żeby się przestawić...

Jak robisz barszcz biały????????

Juz piszę: :tak:

Biała kiełbasa, czosnek, zile angielskie listek laurowy i pieprz ziarnisty do gara na mały ogień na 30 min.

Torebka barszczu białego i żurku ( ja lubię winiary :tak: ) rozpuszczam w małej ilisci wody i do gara. Wymieszać, podgotować 5 min. Do tego mały kubeczek śmietany, ja daje 18% z piątnicy :tak: Poczekać aż sie zagotuje i gotowe :tak:

Odaje z jajem i ziemniaczkami. Uwielbiam :tak:

...
JA MAM DZISIJ ZIEMNIAKI KURCZAKA I SURÓWECZKE Z PORY JABUSZKA MARCHEWKI:tak::tak: JAMI:tak::tak:
...:tak:

Ja też taka lubię :tak:

Słuchajcie, czy macie jakieś doswiadczenia z ciśnieniomierzami? Dziadek ma w przyszłym miesiącu imieniny i postanowilismy mu cos takiego sprezentować...

Ja tylko wiem, żeby się wystrzegać tych nadgarstkowych bo przekłamują wyniki.
Kupowałam w sumie juz 2 ale nie pamiętam jakie, anpewno nie zadrgie :tak:

Malinka, piszesz o Operze... Myslałam sobie, żeby ją zainstalować, bo w tej chwili mam Mozille...

Ja też mam Mozille, narazie wszystko gra :tak:

MEDUSKA KARZDA CIĄŻA JEST INNA :tak::tak::tak: JA Z ADAMEM JADŁAM JAK NAJETA I TYŁAM RÓWNIE SZYBKO Z JULKĄ SIĘ CHAMOWAŁAM TROSZKĘ I BYŁO TYLKO 7 KG NA PLUSIE A Z ANTKIEM MIAŁAM JADŁOWSTRĘT W CIAŻY WSZTSTKO MI SMIERDZIAŁO ROSŁO W BUZI I W EFEKCIE NIC NIE PRZYTYŁAM A SCHUDŁAM:szok: TYLKO PO URODZENIU JEGO JAKOŚ JADŁOWSTRĘT MINOŁ NIESTETY:rofl2::rofl2::rofl2: NO ALE SZA CHUDNE OSTATNIO NAWET 7 CM W PASIE SPADŁO I PO 1 CM W UDACH WIEC COŚ RUSZYŁO SIE:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry