reklama
kciuki tzrymaneJa właśnie dlatego , że sie boje to chodziłam regularnie, póki w 5 mieś nie byłam, no i teraz jakoś od narodzin małej nie byłam, co mi się te słodkości z okresu ciąży teraz odbijają. Ząb jeden boli, w drugim światłoutwardzalna się wypłukała. Albo jutro albo najdalej w poniedziałęk lece do mojej znieczulicy.
I kciuki za mnie prosze trzymać. Palenie rzuciłam. Ciężko to widzę.

wiesz mieszkamy obok siebie wiec dla mnie to nie problemmniaaam pomidorowa
Która mi przywiezie obiad do pracy?![]()

moja mama kupowala kiedys babci ale nie wiem czy sie sprawdzil wiec nie pomogeSłuchajcie, czy macie jakieś doswiadczenia z ciśnieniomierzami? Dziadek ma w przyszłym miesiącu imieniny i postanowilismy mu cos takiego sprezentować...

a to Ci m....Wspominałam wam wczoraj, że licytuje fotelik...
A że była strasznie zmęczona to poprosiłam M żeby aukcji popilnował, a on zapomniał i poszedł za nieduże pieniądzeA ja muszę nadal szukać
![]()

mi polozna powiedziala ze dziecko to co jadlo jak bylas w ciazy to jest do tego przyzwyczajone ale nie na samym poczatku owszem potem mozesz mu wprowadzac rozne dania ale na sam poczatek bedziesz musiala sie troche ograniczycA jak będę karmic to czego np nie bede mogla jesc? Wogole dla mnie to bez sensu, skoro z dzidzia wbrzuchu moge jesc wiecej niz jak bede karmic...![]()

kurde normalnie uzdolniona rodzinka chcialabym Ci podac reke ale mi wstydJestem na chwilkę i staram się nadrabiać co naprodukowałyście.
madziulanatasza powiem tak.Nigdy się nie zastanawiałam nad tym czy jest coś czego nie spróbowałyśmy z Klaudią ,bo my głównie takie do eksperymentów strworzone jesteśmy
Sporo tego było i ze sporymi osiągnięciami.Klaudię to mogę wyliczyć od 4 r.ż .
Zaczynała jeździć konno jak miała 3 lata a Kubuś 7 miesięcy.
Potem od pięciu lat kolejno było:
taniec,akrobatyka,plastyka,pianino,śpiew i nagranie płyty z kolędami,wyszywa obrazy od 5 r.życia tak jak mama :-) ,nauka 2 języków obcych,gitara,ping pong,biegi,skałki,zjeżdżanie na linie i skakanie do błota,garncarstwo,łucznictwo,sztuki walki,teatr,tyrolka na maxa,pływanie,jazda na nartach,tańczyła w teatrze Buffo,obóz przetrwania też już za nią,budowa wigwamu indiańskiego,teraz zakochana w grafice komputerowej,i olimpiadach tematycznych ze szkoły
Kubuś na razie tylko konie,Jujitsu,taniec,pianino(początki)
Ja to najsłabsza z nich jestem,ale na bangi jump skakałam w 18 urodzinyResztę już wiecie,aha no i kiedyś robiłam obrazy ze skóry i za tym zajęciem bardzo tęsknię.
Ależ się nachwaliłam ,ąz mi głupio.
Wybaczcie kochane ,ale jak pytacie to odpowiadam.
Ja przy kanałówkach proszę o znieczulenie przewodowe i mogą mnie kroić na kawałki![]()

dokladnie i tak ma bycBo my troskliwe kobiety jesteśmy i dbamy o dobry sen i dłuższe życie naszych facetów:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
oj nie czytalam do konca bo mnie ciarki przeszly ale przykro mi :-(
i jak bedzie z jego opieka ma kogos czy bedziecie musieli mu pomagac

joe alex
Z opieką nie jest źle i mam nadzieję, że wszystko skończy się okoj nie czytalam do konca bo mnie ciarki przeszly ale przykro mi :-(
i jak bedzie z jego opieka ma kogos czy bedziecie musieli mu pomagac![]()

madziulanatasza
Fanka BB :)
Taka ładna nazwa ,a poskudztwo okropne

Luna trzymam kciuki ja już półtora roku nie palę ,a paliłam 9 lat paczke dziennie ,nawet w ciązy pierwszej ,bo w drugiej samo mnie odrzuciło

joe alex
To może mój M też musiałby w ciążę zajść;-)Taka ładna nazwa ,a poskudztwo okropne
Luna trzymam kciuki ja już półtora roku nie palę ,a paliłam 9 lat paczke dziennie ,nawet w ciązy pierwszej ,bo w drugiej samo mnie odrzuciło![]()
reklama
Podziel się: