joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
A ja od jakiegoś czasu mam ochote kupić sobie taka maszynkę do zlepiania pierogówMAMA HELENKI JA TEŻ KOCHAM PIEROGI ALE NIESTETY TYLKO JEŚĆ BO ROBIĆ NIE CIERPIE![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja od jakiegoś czasu mam ochote kupić sobie taka maszynkę do zlepiania pierogówMAMA HELENKI JA TEŻ KOCHAM PIEROGI ALE NIESTETY TYLKO JEŚĆ BO ROBIĆ NIE CIERPIE![]()
a pewnie ,ja czasami pożyczam od mamy ,jak chcę takich ładniutkich i równych ,bo ładnie brzegi wyglądająA ja od jakiegoś czasu mam ochote kupić sobie taka maszynkę do zlepiania pierogów![]()
MAMA HELENKI JA TEŻ KOCHAM PIEROGI ALE NIESTETY TYLKO JEŚĆ BO ROBIĆ NIE CIERPIE![]()
A ja od jakiegoś czasu mam ochote kupić sobie taka maszynkę do zlepiania pierogów![]()
faceci.... temat rzekaJoe Alex, szczerze współczuję Twojej teściowej i teściowi również.
Kurcze, jak ten moj M mnie wkurza, nie do opisania. Mają wyjazd z pracy do Stambułu, on nie ma paszportu, żeby go wyrobić musi jechać do Radzynia a i czeka się nań 2 miesiące, ale nie on na to leje. Bo przeceiż paniczowi i tydzień wystarczy.
Druga sprawa, umówił się z jakąś koleżanką że sprzeda jej nasz wózek, gadał z nią w sobotę a za sprawę wziął się dpoiero dzisiaj. Przecież on wiecznie ma czas na wszystko a później będzie mi chodził i płakał że jeszcze to musi zrobić, tamto i jeszcze kilka innych pierdół. No nie mogętaka zła na niego jestem że nie wiem.
Kurczę okres mi się zbliża i taka nabuzowana chodzę, a do tego Majka teraz z drzemek 3-godzinnych zrobiła sobie jedną 45-minutową i nawet nie mam czasu na nic.
As jak mi odmuli internet to poczytam Twojego bloga bom zaintrygowaną jest.