madziulanatasza
Fanka BB :)
Mamo Helenki głodna jestem;-),a od dzisiaj sie odchudzam ,a ty mi tu tak wyskakujesz.....:-)
:-)nie wódz na pokuszenie
Ja też odpadam dziewczyny .Narki!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to gratki dla Twojego m a jakie zdawalmusze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie
ale wroci dopiero kolo 19-20 bo musi ustalic jazde i zanik dojedzie ze stolicy...ale to tez dobrze
wiecie co ta noga to mnie wczesniej bolala tylko przy chodzeniu i to tez nie zawsze a teraz juz zaczyna mnie rwac,tak jak ostatnio.oj chyba bedzie zle i chyba sobie bede musiala zrobic badania jak powtorzy
ostatnio to skakalam na jednej nodze bo nawet stanac nie moglam.ale Weronika byla mniejsza i mnie wazyla a teraz,....
musze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie
...
Anabuba koniecznie nie ma co tak poważnych rzeczy lekceważyć ,bo samo może przejdzie ,ale nie musii:-)a to już poważnie ci doskwiera.:-(musze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie
ale wroci dopiero kolo 19-20 bo musi ustalic jazde i zanik dojedzie ze stolicy...ale to tez dobrze
wiecie co ta noga to mnie wczesniej bolala tylko przy chodzeniu i to tez nie zawsze a teraz juz zaczyna mnie rwac,tak jak ostatnio.oj chyba bedzie zle i chyba sobie bede musiala zrobic badania jak powtorzy
ostatnio to skakalam na jednej nodze bo nawet stanac nie moglam.ale Weronika byla mniejsza i mnie wazyla a teraz,....
luna ale z ciebie laska
a co do tekstów mojej julki to i owszem czasami zabawne ale momentami nie wiem gdzie oczy schowaćja np wchodzę zlatem do tramwaju w powietrzu zapach potu a julka na cały głos ALE ŚMIERDZI MAMUSIU DLACZEGO LUDZIE SIĘ NIE MYJĄ???
ma na swoim koncie kilkanaście takich tekstów że miałam ochotę zapaść się pod ziemie
m bogaty słownik to fakt a jak ktoś rozmawia i użyje wyrazu którego nie zna od razu wyłapie i pyta co on oznaczai tak powiedziała ostatnio babci jak były w biedronce że dosyć ma już na dzisiaj zakupów jest już sfrustrowana tym wszystkim
i ulubione jej jakis czas temu..... podsumowanie jakiejś pogadanki z nią a ona i jaka konkluzja po tym wszystkim???? wyliśmy
a jak wychodzimy z domu to nigdy nie mówi muszę sie ubrać czy poprawić tylko zawsze poczekajcie muszę się ogarnąć jakoś
![]()
Ksawej jest dobry ,ale mój lepszy bo:TAK ,TAK JULKA TO AGENTKA STRACH BĘDZIE JAK PODROŚNIE I W PANIENKE SIE ZAMIENI NO WYMIATAŁA BĘDZIE ,A CHŁOPCY TO BĘDĄ SIĘ JEJ BA;LI.KSAWEK JADŁ MISECZKĘ ZUPY PÓŁ GODZINY ,ON WSZYSTKO ROBI STRASZNIE POWOLI ,UBIERA SIE ,JEJEDYNIE CIO DFO PRZYJEMNYCH RZECZY MA REFLEKS.MIĘDZY MOIMI JEST 4 LATA I 4 MIESIĄCE RÓŻNICY ,ALE JA ŻAŁUJĘ ŻE SIĘ WCZEŚNIEJ NIE ZDECYDOWAŁAM ,LEPSZY KONTAKT BY MIELI.TYLKO ŻE KIEDY kLAUDIA BYŁA MALUTKA NIE WYOBRAŻAŁAM SOBIE CIĄŻY I KOLEJNEGO DZIDZIUSIA
Ja też już muszę kompa wyłączyć,żeby od BB odejśćSewcio wlansie wstal a ja musze isc ten obiad zrobic -
nie no wylaczam BB bo nie zajde do tej kuchni![]()
trzymamJa właśnie dlatego , że sie boje to chodziłam regularnie, póki w 5 mieś nie byłam, no i teraz jakoś od narodzin małej nie byłam, co mi się te słodkości z okresu ciąży teraz odbijają. Ząb jeden boli, w drugim światłoutwardzalna się wypłukała. Albo jutro albo najdalej w poniedziałęk lece do mojej znieczulicy.
I kciuki za mnie prosze trzymać. Palenie rzuciłam. Ciężko to widzę.
To normalne z czasem minie.Nie panikuj.Oliwka juz siedzi w łóżeczku.Ale coś spać to nie chce za bardzo.ja juz nie wiem co ona ma z tym spaniem,noce zarywa i tak w dzień też nie chce spać albo przespi się z 1,5 godz z wielkim przymusem.
Nie wiem tak sobie myślę może jest jakaś przyczyna takiej bezsenności.Jak będę 31.03 na szczepieniu to pogadam z lekarka na ten temat.Bo zaczyna mnie to niepokoić.
podziel się a nie wylewasz :-);-)Ja mam dzisiaj na obiad pomidorowe od wczoraj;-)wiec jesli chodzi o gotowanie to mam luz
Własnie wylalam na siebie i na podloge kefir-FUCK![]()
www.wszesniak.pljak wypełnialiście Pity to przekazałyście na coś 1%podatku????
ja przekazałam na Fundację Polsat na chore dzieci.![]()
Moja też właśnie z kangurka wróciła.Zadania były tak trudne,że dzieci razem robiły z pomocą nauczycielki,która je pilnowała.A ja właśnie z Malinką przez telefon poplotkowałam i aż mi lepiej,no normalnie ulga wyrzucić to wszystko z siebie...przynajmniej mnie szlag na miejscu trupem nie położy:-)Klaudia wróciła z kangurka obejrzałam jej prace pierwsza część super ,całej nie sprawdziłam ,bo potem to już trzeba więcej myśleć ,ale mądrunia ta moja córunia:-)Sprawdzę póżniej ,ale i tak dumna jestem ,nawet jak w tych wyżej punktowanych zadaniach będą babole jakieś
![]()
super nianię do pomocyMEDEUSKA
I bede miała domowe przeszdkole![]()
To różnie.Ja bez ciąży tyle potrafię .2 godzinki i znów to samo....Kurde za dużo jem...
W domu zjadłam 2 kanapki jak przyszłam do pracy kolejne 2 z serkiem Danio, potem sałatkę jarzynową z majonezem i bułkę z parówką, kołaczyka i teraz znów wcinam jakąś gotową sałatkę z makaronem...:--
-(
Troche przesada..Za 3 dni bede wyglądac jakbym byla w 7 mies z takim apetytem....
![]()
Pomoc dla takich osób jest bardzo ważna.Sama wiem ile na to trzeba.NO MADZIULANATASZA ZE MNIE TEZ ZESZŁO
JA MAM DZISIJ ZIEMNIAKI KURCZAKA I SURÓWECZKE Z PORY JABUSZKA MARCHEWKIJAMI
JA 1% PRZEKAZAŁAM NA BLIŹNIACZKI Z MOJEJ RODZINKI Z JELENIEJ GÓRY URODZIŁY SIE W 22 TYG CIAZY I CO BY BYŁO SMIESZNIEJ MAMA BYŁA POD OPIEKĄ LEKARZY I NIE WIEDZIELI ZE TO CIĄŻA BLIŹNIACZA JAK URODZIŁA TO SIĘ DOWIEDZIAŁAJAK DLA MNIE TO BYŁ SZOK NAD WSZYSTKO NO I WIKTORIA CHODZI PRZY BALKONIKU I WIDZI TYLKO NA JEDNO OCZKO WERONIKA CHODZI ALE NIE WIDZI MAJĄ SŁABE MIĘŚNIE I WSZYSTKIE PROBLEMY JAKIE TYLKO W TAKIM PRZYPADKU M OŻNA MIEĆ:-
-
-( MAJĄ JESZCZE STARSZA DZIEWCZYNKĘ 10 LETNIA OLE A BLIXNIACZKI MAJA 5 LAT TYLKO KUZYN PRACUJE ONA W DOMKU Z DZIEĆMI I GROSZE OD PAŃSTWA
WIEC JAK MOĘ POMÓC TO CZEMU NIE
![]()
Wszystko od Ciebie zależy.to teraz juz bedzie tak cały czas?:-(
Oj ja też czasmi swoją królewnę wykorzystuję,ale ona to już obiadki robiJAK TO DOBRZE MIEC STARSZE DIECKOMAMA MA LENIA TO SYNEK POSZEDŁ DO SKLEPU KUPIŁ CHLEBEK MLECZKO BUŁECZKI
DOBRA JA TEZ NARAZIE ZMYKAM BO TERAZ SYNKA CZAS NA KOMPA
ALE PÓŹNIEJ BĘDĘ NAPEWNO
AAAAA U MNIE SŁONKO PRZEPIĘKNEALE WIEJE JAK W KIELECKIM
![]()
A tak sobie myśle że ten wątek powinien sie nazywać mamy siedzące przed komputerami a nie mamy siedzące w domu z dziecmi![]()
heh dobre ale sie usmialamJa pamiętam jeszcze do tej pory kilka takich śmiesznych sytuacji ,jakie były z moimi dzieciakami.
Ostatnio ksiądz po kolędzie przyszedł i wchodzi prosto do nas.Kuba w drzwiach stoi i pyta.Masz cukierki?
Ksiadz zdębiał i mówi nie,a Kubuś to spadaj i zamknął mu drzwi przed nosem.Wtedy to myślałam ,że pod ziemię się zapadnę.
Druga sytuacja była w autobusie.
Wchodzimy w ponury słotny dzień do autobusu a on mega ludźmi zawalony.Mały stoi i tak mówi.
Normalnie szok ,żadnych miejsc wolnych.
Czy ktoś mi ustąpi?
Nagle cisza w autobusie i wszyscy na małego patrzą a on :
no co zmęczonego człowieka po spacerze nie widzieliście?
wszyscy ryknęli śmiechem i chłopak ustąpił młodemu miejsca
Ten zamiast podziękować znów wypalił.
No wreszcie a już myślałem ,że ludzie serca nie mają i na tym bagnie na podłodze będę siedział.
A z tydzień temu też w aytobusie mi czadu narobił.
Wracaliśmy z zajęć i taki młody chłopa się na niego patrzył.
I młody tak do mnie.
Mamo on się na mnie patrzy.
Ja- to nie małpuj to nie będzie.
Młody -ale on się nadal patrzy.
Ja małego ściągam i zagaduję a młody tak:
Już normalnie nie wytrzymam i mu zaraz coś powiem.
To ja Kubuś tylko grzecznie przeproś pana i powiedz mu ,że sobie nie zyczysz.
A ta bestia tak:
Ej facet ,co się tak na mnie patrzysz ,przecież widzisz ,że mnie to krępuje.
Kulna mać jeszcze chwila i eksploduje i dopiero będzie bigos.
Facet wysiadł na następnym przystanku.
Oj chyba prędko się nie spojrzy na szalejące dziecko,ale i tak mi mega głupio było.