reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aniu, a ile przytyłas w ciąży? :-)
JEDYNE 26KG jak szlam rodzic wazylam 83kg a teraz waze od 55-56 przed ciaza wazylam 57kg:-)
a ja stanelam na niecalych 61:crazy:
i ni w zab dalej nie chce spasc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to hcyba Twoja waga skoro nie chce Cie opuscic.Zaraz lato bedzie cieplo to schudniesz bo w upaly nie chce sie jesc:rofl2:

Pojadłyśmy :tak:
Mała leży w łóżku, pewnie będzie chciała spać... :dry:

A mi cały czas pogłowie ruskie pierogi chodzą...:rofl2:

uwielbiam jesc:happy:

JESTEM :-ADACJO LEKCJE ZARAZ BEDZIE ODRABIAŁ TO TRZEBA BEDZIE POMAGAĆ BO COŚ SIE MIESZA W OBLICZANIU OBWODÓW PROSTOKATÓW I TAK JEGO ZDANIEM PROSTOKAT O BOKACH 7 CM I 3 CM MA OBWÓD 4 CM:szok::szok::szok::szok: TYLE MU TŁUMACZYŁAM A ON SWOJE:no::no::no: NO NI TRZEBA PRZYSIASC BO JK TEGO NIE ZAŁAPIE TO POTEM SCHODY SIE ZACZNĄ:tak::tak::tak:
MOJA MAMA JAK BYŁA W CIAZY Z MOIM BRATEM PRZYTYŁA OKROPNIE BO Z 48 KG DO 92 KG:szok::szok: I CO PO 5 M-CACH SZŁA NA WESELE I WAŻYŁA 46 KG:szok::szok: NO CAŁE ŻYCIE BYŁA CHUDZINKA ALE TERAZ JAK JEST PANI PO 50 WRESZCIE WYGLĄDA JAK CZŁOWIEK TZN WAŻY 55 KG A MA WZROSTU 168CM:-D NO ALE NIE MOZE JUZ JESC TAK BEZKARNIE JAK KIEDYŚ:no::no: MÓJ BRAT CAŁE ŻYCIE BYŁ CHUDZINKA PRZY WZROSCIE 187 CM WAŻYŁ 70 KG ALE OD 3 LAT TO SIĘ ZMIENIŁO I WIECZNIE SIĘODCHUDZA A I TAK WAŻY 110 115 KG:szok::szok: A JA CŁE ŻYCIE WAŻĘ Z KILOGRAMAMI I POND 100 KG TEŻ JUZ KIEDYŚ MIAŁAM:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pogratulowac mamie tej wagi woow tez bym tak chciala

Piotr znowu dostał się do kwiatka i wykopki robi:szok::szok::szok::szok::szok:. Cyba posadzę mu na działce trochę ziemniaków to bedzie miał zajęcie na jesień:happy:
bedzie ogrodnikiem:rofl2:
O A JA 1000 POSTÓW PRZEKROCZYŁAM:szok::szok::szok:I KIEDY JA TO PISZĘ:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak to kiedy:confused: zobacz ile piszesz na dzien postow:sorry2:
Moj M tez nie ma pojecia ile ja czasu spedzam przed BB;-)
No ale rzeczywiscie im mniej wie tym dluzej zyje:-)
swieta prawda:happy:
Bo my troskliwe kobiety jesteśmy i dbamy o dobry sen i dłuższe życie naszych facetów:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
no oczywiscie !!
ADAM POGNAŁ NA ZAJĘCIA ARTYSTYCZNE ALE ŁÓŻKA OD RANA ZAPOMNIAŁ POŚCIELIĆ:wściekła/y::wściekła/y: NO ROZSTRZELAĆ MAŁPISZONA:wściekła/y:
ON MA WOGÓLE JAKĄŚ SKLEROZE WYSZEDŁ RANO DO SZKOŁY PO 3 MINUTACH WRACA PYTAM A TY CO TU ROBISZ A ADAM ZAPOMNIAŁEM PLECAKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zdolny dobrze ze sie zorientowa za wczasu a nie w szkole:-D
A mi strasznie napieprza kreghoslup:no::angry:Na dole przy krzyzach to jest masakra-ale to pewnie od noszenia i ciaglego schylania sie
mam to samo:baffled:

Kurcze, jak ten moj M mnie wkurza, nie do opisania. Mają wyjazd z pracy do Stambułu, on nie ma paszportu, żeby go wyrobić musi jechać do Radzynia a i czeka się nań 2 miesiące, ale nie on na to leje. Bo przeceiż paniczowi i tydzień wystarczy.
Druga sprawa, umówił się z jakąś koleżanką że sprzeda jej nasz wózek, gadał z nią w sobotę a za sprawę wziął się dpoiero dzisiaj. Przecież on wiecznie ma czas na wszystko a później będzie mi chodził i płakał że jeszcze to musi zrobić, tamto i jeszcze kilka innych pierdół. No nie mogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taka zła na niego jestem że nie wiem.
Kurczę okres mi się zbliża i taka nabuzowana chodzę, a do tego Majka teraz z drzemek 3-godzinnych zrobiła sobie jedną 45-minutową i nawet nie mam czasu na nic.
QUOTE]
normalnie jak bym czytala o swoim:-D:-D:-D
A tak umiecie sklejać :-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
zdolnicha z Ciebie
musze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

gratulacje dla meza:tak:

Dziewczyny Wy mnie chyba nie widzicie :-:)-:)-(
ja cie widze:happy:

A OSTATNIO GDZIEŚ CZYTAŁAM ŻE TO ZDROEW PIĆ PRZEZ SŁOMKE I WSZYSCY POWINNIŚMY TAK PIĆ:tak::tak::tak:ALE JAK TU PIĆ KAWE PRZEZ SŁOMKE:confused::confused::rofl2::rofl2::-D:-D
kawe to tylko mrozona ze slomka

Moja pije kartoników soczki ze słomka, ale jak jej dać jakos inaczej np słomke do szklani to nie ma mowy. Nawet jej kupiłam bidon ze słomka i jej nie pasi :-(

Chciałam ja troche od butli oduczyć, bo pić to by juz mogła NORMALNIE, NIESTEY NIE BARDZO MI TO IDZIE :-(
laura tez sie nie da oszukac bidon to bidon a soczek ze slomka to soczek:rofl2:
Ja przez słomkę to mogę pić piwko z soczkem:-D Tak dla zdrowia :-D:rofl2:
no to zdrowko bo ja uwielbiam ale Ty chyba musisz poczekac z tym piwkiem:baffled:
Ja swojego bym chętnie na nockę wysłała do pracy a ja na kompie z Wami do płnocy albo i dłużej :-);-):-)
ciesz sie ze go masz w domku:tak:
No serio serio to raz z moja kumpela w technikum miałam taką głupawkę że popuściłam ze śmiechu no i raz jak byłam w ciąży p o 24 włączył śmieszne filmiki na you tubie wyłam posiusiałam się a śmiech to nawet sąsiedzi słyszeli a p powiedział że jakby wiedział że takiej głupawki dostane to by mi tego o tak późnej godzinie nie włączył:-d:-d:-d:-d słuchałyście na yutubie głucha babcia i telefon z tp???? Albo najgłupszy smiech??? Można pośmiac się do łez:-d:-d:-d
:-D:-D:-D
polecam strone kretyn.com

a to kilka cytatow:-)

<i> Przychodze do biblioteki a tam jakaś młoda bibliotekarka...
<Jacoob> dzieńdobry. jest "antygona"?
<Bibliotekarka> Kto?

<Citek> jee właśnie udało mi się wykonać najtrudniejsza czynność na świecie
<maniek> jaką to? przecież byłes sie tylko wysrać
<Citek> wiem, ale paliłem przy tym papierosa.
<maniek> no i co?
<Citek> wiesz jak trudno jest ciągnąć i pchać jednocześnie? :D

<ctx0075> a ty czemu nie na pielgrzymce?
<BonZOZ> sie pomodlić to ja mogę w domu
<ctx0075> no tak, ja też napić się mogę u siebie ;)

<ja> dzisiaj stary poszedł na wywiadowke. Pewnie da ciala
<Ender> ??
<ja> Wyszedl na te zebranie, po 5 minutach wraca i pyta sie mnie: do jakiej klasy chodze
<ja> No to mowie ze do 'B'. A on na to: ale do ktorej klasy?
<Ender> lol
strona sietna s9iedzisz i sie sama do ekranu smiejesz
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ubrania dobrej jakosci i przy odrobinie szczescia mozna za grosze wylicuytowac:-D

hmmm zaraz tam zagladne

A my bylysmy w parku ze zwierzatkami potem wkleje Wam foteczki:happy: Laura oglada bajke a moj pojechal do klienta wiec ja korzystam z wolnego kompa bo jak wrocilam znow go okupowal i ta jego gra:crazy:

reklama
Do góry