Musicie sobie odbic za te kilka miesiecy no i wyszalec sie na zapas zeby zadne z Was nie miało głupich mysli jak Twoj maz wyjedzieNo wis zjądz mojego M to jest możliwe![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musicie sobie odbic za te kilka miesiecy no i wyszalec sie na zapas zeby zadne z Was nie miało głupich mysli jak Twoj maz wyjedzieNo wis zjądz mojego M to jest możliwe![]()
A tak umiecie sklejać![]()
Moja pije kartoników soczki ze słomka, ale jak jej dać jakos inaczej np słomke do szklani to nie ma mowy. Nawet jej kupiłam bidon ze słomka i jej nie pasi :-(
Oliwka ma specjalny bidon z rurką,ale teraz coraz częsciej puije z normalnego kubka bo się nauczyła:-)
Chciałam ja troche od butli oduczyć, bo pić to by juz mogła NORMALNIE, NIESTEY NIE BARDZO MI TO IDZIE :-(
SIEDZĘ SOBIE Z WAMI KLIKAM ANTOCHA NA KOLANKACH NAGLE JAKOŚ CIEPLUSIO MI SIE ZROBIŁOMOJE MALEŃSTWO SIĘ PRZESIKAŁO
NO OLEWA MATKĘ OD MAŁEGO
![]()
Sama popusciła a zwala na dziecko, nie ładnie, nie ładnie ;-);-)![]()
MEGA SEXI KOMPLECIK KELNERKI -5 czesci ........ (574690827) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA SEXI KOMPLECIK DIANA idealny na nocne........ (576415446) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET LIMET firmy KONRAD 75C+M+ 2 Gratisy!!!! (577089419) - Aukcje internetowe Allegro
SEXI gorset lukrecja ! exlusive!!! rozm. XXL !!!! (578724911) - Aukcje internetowe Allegro
WIKTORIA
To dla Ciebie;-)
Anka ostatnio widziałam tą haleczkę na allegro,oglądałam i się zastanawiałam czymnie kupić.ZIELONA HALKA LUNA S stringi gratis (585248066) - Aukcje internetowe Allegro
a to moj ostatni zakup:-)
Śliczna ja sie śmieje a Martyna mi mówi co ty jesteś głupia czy kto jest gupiZIELONA HALKA LUNA S stringi gratis (585248066) - Aukcje internetowe Allegro
a to moj ostatni zakup:-)
Śliczna ja sie śmieje a Martyna mi mówi co ty jesteś głupia czy kto jest gupi![]()
To prawda ,ponieważ widuję Julkę teraz rzadko to i mnie potrafi swoją rezolutnością zagiąć:-)MAMA HELENKI JA SIE PAKUJE DO CIEBIE TY MI NAROBISZ PIEROGÓW JA CI OKNA POMYJE A I PAŁAC KULTURY ZALICZE BO NIGDY NIE BYŁAM
DZIECIAKI SA BEZBŁĘDNE I SZCZERE DO BÓLUJAK MIAŁAM BÓLE PRZEPOWIADAJACE PRZED PORODEM PIOTREK MÓWI DOBRA KONIEC ŻARTÓW JEDZIEMY DO DOKTORKA ZBADA CIĘ ZROBI KTG (BYŁAM JUZ 2 DNI PO TERMINIE) ZAPAKOWALISMY DZIECIAKI I IDZIEMY NA TRAMWAJ TE W MIEDZYCZASIE WYPYTUJĄ PIOTRKA CZY MAMA DZISIAJ URODZI JAK TO BEDZIE ITP TEN IM CIERPLIWIE TŁUMACZY JA STEKAM Z BÓLU NIE SŁUCHAM ICH DREPCZE ZA NIMI....... WSIADAMY DO TRAMWAJU JEDEN PRZYSTANEK SPOKO DRUGI CISZA..... TRAMWJ PEŁEN A MOJE DZIECIAKI MAMA PRZYJ PRZYJ!!!!!!! WSZYSCY NA MNIE JA CZERWONA ZE WSTYDU I BÓLU A MÓJ PIOTREK DOSTAŁ GŁUPAWY I WYŁ ZE ŚMIECHU JAK WARIAT
![]()
ADAM W SZKOLE WSZYSTKIM KOLEGOM OPISAŁ JAK WYGLADA PORÓD CO SKĄD WYCHODZI I DLACZEGO
JULA DZWONI DO MNIE DO SZPITALA JAK URODZIŁAM ANTKA -MAMUSIU URODZIŁAS I BRACISZKA -JA TAK MYSIORKU MASZ ANTOSIA-JULA A KIEDY SIĘ URODZIŁ -JA W NOCY MYSZKO -JULA A CO ON NA BEZSSENNOŚĆ CIERPI NIE MÓGŁ POCZEKAĆ DO RANA
MADZIULANATASZA ZNA MOJĄ JULE OSOBISCIE I WIE JAKIE ONA TEKSTY POTRAFI POWIEDZIEĆ
JULA JEST MAŁA KOKIETKA CHODZIŁA DO PRZEDSZKOLA I BARDZO JE LUBIŁA NAGLE KTÓREGOŚ DNIA STWIERDZIŁA ŻE NIE BEDZIE DO PRZEDSZKOLA CHODZIŁA I KONIEC KROPKA JA ALE DLACZEGO PRZECIEŻ LUBISZ PRZEDSZKOLE DZIECI CIOCIE....... NA CO MOJA JULKA A BO KSAWIER KOCHA MARCELA A NIE MNIE KUBA CAŁUJE SIĘ Z LARYSA MACIEK CHODZI ZA WIKTORIA NIKOGO NIE POCIĄGAM ZOSTAJE W DOMU![]()
TO I JA DLA ZDROWIA SIĘ POŚWIECĘ:-):-)Ja przez słomkę to mogę pić piwko z soczkemTak dla zdrowia
![]()
PADNĘ ,CÓŻ ZA KLIENCI...:-):-)No właśnie nie wiem kurcze po cooooo i znowu jakis dziadek... z PUDELKIEM NA REKACH
![]()
Powaznie!!![]()
i znow przerwa w BB..ale pudelek dyszy
![]()
totak samo jak moje ,ale pod warunkiem że to jakiś extra soczek nie kupowany na co dzienMoje to pija z czego sie da ,wazne zeby picie byłoGdyby mogły to pewnie nawet z wiadra by piły
![]()
Idz, idz, ja mam prawko od 4 miesięcy i jestem przeszczęśliwa i samodzielna ,nie muzę m prosić ,żeby mnie podwiózłJa jestem:-)
Ale czytałam co napisałas
Gratulacje dla Twojego meza
Ja od paru lat probuje zapisac sie na prawko ale jakos sie jeszcze nie zapisalamA kursy sa kolo młodego przedszkola czyli jakies 200m od mojej chaty
![]()
Ha ,ha,zdrówko dla HelenkiMoją prababcia nauczyła pic z kieliszka i na rodzinnych uroczystościach pije z kielicha i se stuka z pijącymiNormalnie niema jak wychowanie w rodzinie...
Na imieninach u wspomnianej prababci moja córa upiła grono ciotekOne sie cieszyły, że mała z nimi sie stuka na zdrowie, a Helena nazuciła takie tępo, że się z tej radochy popiły
![]()