wiktoria12
Mama i żona :)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze by było jak byś sobie podkłady kupiła jak już nie chcesz pampersa zakładać.A zdarza sie ze robi siku na nocnik
Ja dzisiaj chce polozyc Wiktorie spac bez pieluchyZ Klaudia jeszcze troszke poczekam poniewaz czesto rano nie wytrzymuje i sika w pieluche a Wiktoria ostatnio ani razu nie zsikala sie w pampersa po nocy
Jak nie zapomne to jutro sobie kupie przescieradła nieprzemakalneDobrze by było jak byś sobie podkłady kupiła jak już nie chcesz pampersa zakładać.
I tak jak myślałam Martynka śpi a Kamilek jeszcze nie ale już nie dużo mu trzeba.
A przescieradła nieprzemakalne a podkłady to to samo czy nie bo ja podkład daje pod przescieradłoJak nie zapomne to jutro sobie kupie przescieradła nieprzemakalne![]()
Przescieradła nieprzemakalne sa podszyte taka jakby ceratkaA przescieradła nieprzemakalne a podkłady to to samo czy nie bo ja podkład daje pod przescieradło
Moje tezMoja córka pójdzie do szkoły w wieku 6 lat
Sejm odrzucił weto prezydenta w sprawie sześciolatków
Sama nie wiem co o tym myśleć![]()
A to można prać no bo podkładów nie pierze siePrzescieradła nieprzemakalne sa podszyte taka jakby ceratka
Podklad uzywałam jak Dominik był maly