reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ślicznie wyglądałaś a ten palec na zdjęciu to czyj!!:-D:-D:-D
mojej niuni
A tak sobie myśle że ten wątek powinien sie nazywać mamy siedzące przed komputerami a nie mamy siedzące w domu z dziecmi:-D:-D:-D
no i wierzcie mi, że chwilke zanim to o przeczytałam mo P tak powiedział
Zastanowie sie:tak:
A przystojny czy tylko wscibski:confused:
Nie wybrzydzaj, wazne zeby warzywka przywiózł, śmieci wyniósł i dywany wytzrepal, . Taki żarcik, nie jestem feministka:-)
O A JA 1000 POSTÓW PRZEKROCZYŁAM:szok::szok::szok:I KIEDY JA TO PISZĘ:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a bo zamiast dzieckiem sie zajmowac, to klikamy jak najete
A narzekałam na M że mi aukcje przegapił, a ja się w kuchni zajęłam i m wózek koło nosa przeszedł, nikt nie licytował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mogłam go mieć za 30funtów:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szkoda, tez bym zla byla
MOJEGO WUJA PO OPERACJI W SZPITALU GRONKOWCEM POCZĘSTOWALI:no::no:
Mojego ojca przy operacji tez, i puscili do domu nic nie mówiac a wiedzieli, ze kilkudniowe niemowle w domu. Dopierw Bydgoszczy sie dowiedzial, jak na kolejna operacje pojechal
A tak umiecie sklejać :-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
No rewelacja, w sklepie ładniejszych nie znalazłby
musze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
no to gratulacje, zdolniacha, no i nagroda mu sie nalezy
A ja chciałam sie pochwalić mój synek nauczył sie pić przez rułke
Bravo
SIEDZĘ SOBIE Z WAMI KLIKAM ANTOCHA NA KOLANKACH NAGLE JAKOŚ CIEPLUSIO MI SIE ZROBIŁO:confused::confused: MOJE MALEŃSTWO SIĘ PRZESIKAŁO:-D:-D NO OLEWA MATKĘ OD MAŁEGO:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobry jest, juz sprawdza na ile mu pozwolisz:-):-)

Ja już przytyłam chyba z 10 kg :-D:-D:-D:-D Musiałabym sie zwazyc, która mi pożyczy wagę? :-D:-D Jutro sobie kupie!
Jeszcze mi zepsujesz:-):-)
jak zwykle jak ja przyszlam do zadnej nie ,czy was wylogowalo?
a jak sprawdzic kto jest zalogowany?
Moją prababcia nauczyła pic z kieliszka i na rodzinnych uroczystościach pije z kielicha i se stuka z pijącymi :szok::szok::szok: Normalnie niema jak wychowanie w rodzinie... :rofl2:

Na imieninach u wspomnianej prababci moja córa upiła grono ciotek :-D One sie cieszyły, że mała z nimi sie stuka na zdrowie, a Helena nazuciła takie tępo, że się z tej radochy popiły :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Widać kto miał łeb na karku:-):-):-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ubrania dobrej jakosci i przy odrobinie szczescia mozna za grosze wylicuytowac:-D
Musze cos dla siebie poszukac
jestem za 1 i ostatnim
Zabawek to moi maja za duzo:tak::tak::tak:I sama kombinuje jak sie ich pozbyc
no to wstawiaj zdjęcia i ceny, może przetrzebisz te zapasy

Ostatnia edycja:
Patrysia a jeszcze blizej mieszkasz mojej pracy bo ja w Plazie pracuje w Rybniku :tak::tak::tak: To możesz mi obiadki wozic albo nawet nosić :-D:-D:-D
o to fajnie a w ktorym sklepie dokladnie - bylam jakos ostatnio - w niedziele :tak:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ubrania dobrej jakosci i przy odrobinie szczescia mozna za grosze wylicuytowac:-D
no maja fajne ciuszki tez zagladalam na nie

i moze tutaj tez cos znajde ale juz nie dla siebie:rofl2::rofl2:
fajne kompleciki

anka świetna, szkoda, że nie maja dla brzuchatych :sorry2::-D
dla brzuchatych by sie cos znalazlo ja ostatnio kupilam cos co by Ci pasowalo
zobaczymy jak moj m zareaguje jak to ubiore
WYPRZEDAŻ SEXI KOSZULKA stringi GRATIS tu M/38 (571014396) - Aukcje internetowe Allegro

:-DNo bo te moje roztępy i wałeczki zakryje:-D:-D:-D
e tam jak kocha to na to nie patrzy

dziewczyny za chwile moment prawdy
ide sie kapac i zagladac - niestety tv mam w drugim pokoju wiec juz dzis nie zajrze
a goscie mieli przyjsc ale przelozylismy to na jutro :dry:

Kurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czego :no::no::no::no: jakby czegos nie mogła jeść,tylko czego_Ostatnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.:baffled:

reklama
Kurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czego :no::no::no::no: jakby czegos nie mogła jeść,tylko czego_Ostatnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.:baffled:
Sei tez mial kiedys takie cos moze faktycznie od czekolady :baffled: a sprobuj jej narazie nie dawac
ja to malemu smarowalam alantanem i jak palcem odjal zniknelo :tak:

Do góry