reklama
wiktoria12
Mama i żona :)

WIKTORIA
To sa takie przescieradła
NOWOŚĆ !!! - PRZEŚCIERADŁO FROTTE PODGUMOWANE (586990167) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ !!! - PRZEŚCIERADŁO FROTTE PODGUMOWANE (586990167) - Aukcje internetowe Allegro
luna665
Mama grudniowa 2007
mojej niuniŚlicznie wyglądałaś a ten palec na zdjęciu to czyj!!![]()
no i wierzcie mi, że chwilke zanim to o przeczytałam mo P tak powiedziałA tak sobie myśle że ten wątek powinien sie nazywać mamy siedzące przed komputerami a nie mamy siedzące w domu z dziecmi![]()
Nie wybrzydzaj, wazne zeby warzywka przywiózł, śmieci wyniósł i dywany wytzrepal, . Taki żarcik, nie jestem feministka:-)Zastanowie sie
A przystojny czy tylko wscibski![]()
a bo zamiast dzieckiem sie zajmowac, to klikamy jak najeteO A JA 1000 POSTÓW PRZEKROCZYŁAMI KIEDY JA TO PISZĘ
![]()
szkoda, tez bym zla bylaA narzekałam na M że mi aukcje przegapił, a ja się w kuchni zajęłam i m wózek koło nosa przeszedł, nikt nie licytowała mogłam go mieć za 30funtów
![]()
Mojego ojca przy operacji tez, i puscili do domu nic nie mówiac a wiedzieli, ze kilkudniowe niemowle w domu. Dopierw Bydgoszczy sie dowiedzial, jak na kolejna operacje pojechalMOJEGO WUJA PO OPERACJI W SZPITALU GRONKOWCEM POCZĘSTOWALI![]()
No rewelacja, w sklepie ładniejszych nie znalazłbyA tak umiecie sklejać![]()
no to gratulacje, zdolniacha, no i nagroda mu sie nalezymusze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie![]()
BravoA ja chciałam sie pochwalić mój synek nauczył sie pić przez rułke
Dobry jest, juz sprawdza na ile mu pozwolisz:-):-)SIEDZĘ SOBIE Z WAMI KLIKAM ANTOCHA NA KOLANKACH NAGLE JAKOŚ CIEPLUSIO MI SIE ZROBIŁOMOJE MALEŃSTWO SIĘ PRZESIKAŁO
NO OLEWA MATKĘ OD MAŁEGO
![]()
Jeszcze mi zepsujesz:-):-)Ja już przytyłam chyba z 10 kgMusiałabym sie zwazyc, która mi pożyczy wagę?
Jutro sobie kupie!
a jak sprawdzic kto jest zalogowany?jak zwykle jak ja przyszlam do zadnej nie ,czy was wylogowalo?
Widać kto miał łeb na karku:-):-):-)Moją prababcia nauczyła pic z kieliszka i na rodzinnych uroczystościach pije z kielicha i se stuka z pijącymiNormalnie niema jak wychowanie w rodzinie...
Na imieninach u wspomnianej prababci moja córa upiła grono ciotekOne sie cieszyły, że mała z nimi sie stuka na zdrowie, a Helena nazuciła takie tępo, że się z tej radochy popiły
![]()
Musze cos dla siebie poszukacPrzedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ubrania dobrej jakosci i przy odrobinie szczescia mozna za grosze wylicuytowac![]()
jestem za 1 i ostatnimMEGA SEXI KOMPLECIK KELNERKI -5 czesci ........ (574690827) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA SEXI KOMPLECIK DIANA idealny na nocne........ (576415446) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET LIMET firmy KONRAD 75C+M+ 2 Gratisy!!!! (577089419) - Aukcje internetowe Allegro
SEXI gorset lukrecja ! exlusive!!! rozm. XXL !!!! (578724911) - Aukcje internetowe Allegro
no to wstawiaj zdjęcia i ceny, może przetrzebisz te zapasyZabawek to moi maja za duzoI sama kombinuje jak sie ich pozbyc
wiktoria12
Mama i żona :)
No dobre to moze być bo pisze że prac można musze popatrzec za takim a tym bardziej że idziemy nowe łóżko kupić.WIKTORIA
No i ja mówiłam o odchudzaniu a właśnie jem sałatke z bułeczką

A wiecie c oglądam te bielizne i tak sobie myśle że chciało by sie miec taką figure jak te dziewczyny
Ostatnia edycja:
o to fajnie a w ktorym sklepie dokladnie - bylam jakos ostatnio - w niedzielePatrysia a jeszcze blizej mieszkasz mojej pracy bo ja w Plazie pracuje w RybnikuTo możesz mi obiadki wozic albo nawet nosić
![]()

no maja fajne ciuszki tez zagladalam na niePrzedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ubrania dobrej jakosci i przy odrobinie szczescia mozna za grosze wylicuytowac![]()
i moze tutaj tez cos znajde ale juz nie dla siebiea zabawki polecam od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

fajne komplecikiMEGA SEXI KOMPLECIK KELNERKI -5 czesci ........ (574690827) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA SEXI KOMPLECIK DIANA idealny na nocne........ (576415446) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET LIMET firmy KONRAD 75C+M+ 2 Gratisy!!!! (577089419) - Aukcje internetowe Allegro
SEXI gorset lukrecja ! exlusive!!! rozm. XXL !!!! (578724911) - Aukcje internetowe Allegro
WIKTORIA
To dla Ciebie;-)
dla brzuchatych by sie cos znalazlo ja ostatnio kupilam cos co by Ci pasowaloanka świetna, szkoda, że nie maja dla brzuchatych![]()
zobaczymy jak moj m zareaguje jak to ubiore
WYPRZEDAŻ SEXI KOSZULKA stringi GRATIS tu M/38 (571014396) - Aukcje internetowe Allegro
e tam jak kocha to na to nie patrzyNo bo te moje roztępy i wałeczki zakryje
![]()
Kurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czego 

jakby czegos nie mogła jeść,tylko czeg
statnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.

reklama
Sei tez mial kiedys takie cos moze faktycznie od czekoladyKurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czegojakby czegos nie mogła jeść,tylko czeg
statnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.
![]()

ja to malemu smarowalam alantanem i jak palcem odjal zniknelo

Podziel się: