reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Kurcze Agnes, czekolada jest uczulająca-może to
No właśnie-Moment prawdy
A ja u mojej niuni znalazłam dzis dwa w nocy wyklute ząbeczki na dole ( dwójki) i dwa za chwilke na górze sie przebiją ( trójeczki) , marudzi troche przy tym, teraz wiem co tak spać nie chciała
No właśnie-Moment prawdy
A ja u mojej niuni znalazłam dzis dwa w nocy wyklute ząbeczki na dole ( dwójki) i dwa za chwilke na górze sie przebiją ( trójeczki) , marudzi troche przy tym, teraz wiem co tak spać nie chciała
co to jest ten alantan???? maść jakaś????Sei tez mial kiedys takie cos moze faktycznie od czekoladya sprobuj jej narazie nie dawac
ja to malemu smarowalam alantanem i jak palcem odjal zniknelo![]()
wiktoria12
Mama i żona :)
No ale wczesniej jadła!!!!!!no mojej Martynce jak wyszły chrostki ale ona miała na całym ciele to doktorka kazała nie dawać kakała ani czekolady to może od tegoKurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czegojakby czegos nie mogła jeść,tylko czeg
statnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.
![]()
no to przyczyne juz znalazlasKurcze Agnes, czekolada jest uczulająca-może to
No właśnie-Moment prawdy

własnie nie jadłą nigdy czekolady,bo nie lubiła.a od paru dni zaczęłą jeść,cos jej posmakowała.No ale wczesniej jadła!!!!!!no mojej Martynce jak wyszły chrostki ale ona miała na całym ciele to doktorka kazała nie dawać kakała ani czekolady to może od tego
alantanto jest masc niezastapiona - ja malemu przy odparzeniach dawalam ale ona jest do podraznien (moj brat jak mial poparzenie to kazala mu smarowac i teraz ma blizne w wielkosci groszku) pomaga nawet sudocrem mu tak nie pomoglco to jest ten alantan???? maść jakaś????
super zawsze mam to w apteczce

reklama
Podziel się: