reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze Agnes, czekolada jest uczulająca-może to

No właśnie-Moment prawdy

A ja u mojej niuni znalazłam dzis dwa w nocy wyklute ząbeczki na dole ( dwójki) i dwa za chwilke na górze sie przebiją ( trójeczki) , marudzi troche przy tym, teraz wiem co tak spać nie chciała

Kurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czego :no::no::no::no: jakby czegos nie mogła jeść,tylko czego_Ostatnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.:baffled:
No ale wczesniej jadła!!!!!!no mojej Martynce jak wyszły chrostki ale ona miała na całym ciele to doktorka kazała nie dawać kakała ani czekolady to może od tego

Kurcze Agnes, czekolada jest uczulająca-może to

No właśnie-Moment prawdy

A ja u mojej niuni znalazłam dzis dwa w nocy wyklute ząbeczki na dole ( dwójki) i dwa za chwilke na górze sie przebiją ( trójeczki) , marudzi troche przy tym, teraz wiem co tak spać nie chciała
no to przyczyne juz znalazlas :tak::tak::tak:

co to jest ten alantan???? maść jakaś????
alantanto jest masc niezastapiona - ja malemu przy odparzeniach dawalam ale ona jest do podraznien (moj brat jak mial poparzenie to kazala mu smarowac i teraz ma blizne w wielkosci groszku) pomaga nawet sudocrem mu tak nie pomogl
super zawsze mam to w apteczce :tak:

reklama
Ja moim smaruje mascia diprobase:tak::tak::tak:
Chociaz lepsze sa te sterydowe np Elocom ale ich nie polecam,bo sa mocne i tylko w ostatecznosci

Do góry