wiktoria12
Mama i żona :)
No ja jej też jeszcze nie znamja jej jeszcze nie poznałam
Patrysiu dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja jej też jeszcze nie znamja jej jeszcze nie poznałam
uuuu sporo tego piciacholeraOliwka przelała na mnie, całe spodnie mam mokre
wiecej nie dostanie tyle picia.W przeciagu dwóch godzin wypiła 2 bidony po 330ml bodajże i kubek wody mineralnej
i mnie olała.
w ciazy tez chcialam byc sexiDobrze kombinujesz![]()
Laura dzis wypila wiecej niz zwykleMoje wypily wlasnie ostatnie picie dzisiajNie liczac oczywiscie butli mleka przed samym snem jak juz beda w łozeczkach
czekamy na foteczki bo zapewne dostaniesz zdjecieI tak się przyda.. do zrzucania kilogramow po ciazy a przy okazji bede wiedziala ile przytylam;-);-)
Jitro ide do nowego gina zobacze w końcu moją fasolke![]()
Musze kupic bo Laura chyba jest uczulona na czekolade i kakaoalantanto jest masc niezastapiona - ja malemu przy odparzeniach dawalam ale ona jest do podraznien (moj brat jak mial poparzenie to kazala mu smarowac i teraz ma blizne w wielkosci groszku) pomaga nawet sudocrem mu tak nie pomogl
super zawsze mam to w apteczce![]()
a tak z innej beczki ciekawe co tam u anacondy - wieki jej nie bylo![]()