reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
myslalam ze juz zadnej nie ma
As bylas jeszcze wczoraj na spacerzez z psem?
Kuba chodzi do zerowki tak?
Tak Kubuś jest w zerówce,ale w przedszkolu integracyjnym.

Ja jestem tylko na NK siedze i raz tam a raz tu
daj namiary:-D

ja Elocomu uzywalam u Pauliny jak miala krostki ale tez nieduzo i male ilosci i twarz ma ok.ale to stedydy wiec trzeba z nimi uwazac.Weronika czasami ma krostki ale to mascia cynkowa schodzi,glownie ma czerwone szorstkie policzki,szczegolnie jak zapomne z raz jej posamrowac to sie zaogniaja.a jak juzzje cos co jej zaszkodzi0to normalnie papier scierny:crazy:
Kurczę ,no właśnie te czerwone szorstkie policzki to u nas i nie tylko u nas był pierwszy objaw AZSu

poszłam przed pierwszą,bo o w pół do się jakoś pożegnałyśmy.
Chodziłam sobie po głównej ulicy Marek ,bo przy tej ulicy mieszkam.
A co? To już pod latarniami pochodzić nie wolno?:-):-):-):-D:-D:-D:-D

Tak Kubuś jest w zerówce,ale w przedszkolu integracyjnym.

daj namiary:-D

Kurczę ,no właśnie te czerwone szorstkie policzki to u nas i nie tylko u nas był pierwszy objaw AZSu

no walsnie wiem.dlatego jest na deicie,ale czasami to poprostu tak ma.bez niczego ma szorstkie-przy AZs moga byc same z siebie tak?u niej to wszytsko przez ta tarczyce no i wiiadomo-alergia to chorba cywilizacyjna

chodzi Ci pewnie o Kubusia a nie o Klaudię.
Kubuś ma ostateczne testy pod koniec maja i zobaczymy.
Marki to miasto.

reklama
Ale moj M sie ucieszyl jak zobaczyl ile wyprasowalam:tak::tak::tak:Stwierdzil ze wkoncu ma w szafie jakies koszulki z krotkim rekawkiem:-D:-D:-DA wyprasowalam Jemu ich az 7:szok::szok::szok:

Do góry