reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As to napisz cos wiecej o tym PP.moze byc na priva zeby tu dziewczynom nie zasmiecac.
Paulina nie ma stwierdzonego ADHd ale z pewnoscia byla tego bliska.teraz bierzez \rispolept bu byla bardzo agresywna rok temu.ale z 2 dawek zeszlam do jedenj i moze przezwakacje calkiem sie uda bez lekow.
myszunia ja po przykladzie Pauliny nigdy Weroniki nie mylam prysznicem.jak zrobi kupke czy rano jak jej zmieniam pieluche to ja sadzam na umywalkie i tak myje:-)zrestza nie pamietam kiedy zrobila kupe do pieluchy:confused:

moj P ma 188cm i wazy 97 podobno:rofl2:

Nie, nie, Piotruś po ścianach nie rysuje :tak:Jak widzę, że ma w rączce coś piszącego to zaraz mu kartkę podsuwam, żeby kojarzył, że to na kartkach trzeba rysować.

A piaskoliny już próbowałyście z dzieciakami? Piotrunio też był zachwycony! :-) Pogrzebał sobie w piachu, a ja przynajmniej miałam pewność, że nie było tam psich odchodów :sorry2:
Mam ten bałagan na podłodze prawie non stop.:-(

Coś dziwnego się dziś wydarzyło. Piotruś uwielbia się kąpać. Zawsze było tak, że jak mu mówiliśmy o kąpieli to biegł do łazienki i chciał zrywać z siebie ubranka :-D Dziś nie dość, że nie chciał się kąpać to jeszcze zrobił taką dziką awanturę jak go wsadziłam pod prysznic, że normalnie w szoku byłam. :szok: Musiałam go umyć, bo zrobił kupkę przed kąpielą, no ale tylko pupę mu obmyłam, bo po prostu masakrycznie się wierzgał, próbował uciekać, aż się bałam, że sobie coś zrobi. :baffled: Nie wiem o co chodzi :dry:
Trudno wyczuć.Najwidoczniej źle mu się coś skojarzyło.
Musisz pomyślec jakie były zmiany ostatnio.

As to napisz cos wiecej o tym PP.moze byc na priva zeby tu dziewczynom nie zasmiecac.
Paulina nie ma stwierdzonego ADHd ale z pewnoscia byla tego bliska.teraz bierzez \rispolept bu byla bardzo agresywna rok temu.ale z 2 dawek zeszlam do jedenj i moze przezwakacje calkiem sie uda bez lekow.
myszunia ja po przykladzie Pauliny nigdy Weroniki nie mylam prysznicem.jak zrobi kupke czy rano jak jej zmieniam pieluche to ja sadzam na umywalkie i tak myje:-)zrestza nie pamietam kiedy zrobila kupe do pieluchy:confused:

moj P ma 188cm i wazy 97 podobno:rofl2:
Gdzies na BB jest o gotowaniu wedlug pieciu przemian

wracajac do alergii-skoro wymslili alergologa i alergologie to wiadc jets takie pojecie:-)

Znaczenie nazwy:
Słowo „Alergia” pochodzi z greki. To powszechnie praktykowane w nazewnictwo medycznym słowo składa się z rdzeni dwóch wyrazów: „allos” znaczącego „inaczej” oraz „ergon” oznaczającego „czynność”.
Określenie to używane w medycynie oznacza stan, w którym system obronny organizmu funkcjonuje inaczej niż zazwyczaj.

i dlatego jest taie slowo:-)

reklama
Trudno wyczuć.Najwidoczniej źle mu się coś skojarzyło.
Musisz pomyślec jakie były zmiany ostatnio.

Właśnie chodzi to, że żadnych zmian nie kojarzę :eek: Zawsze kąpie się pod prysznicem i po kupie też zawsze myję mu pupę pod prysznicem. Wprawdzie zazwyczaj to mąż go kąpie, no ale jak tylko ja jestem w domu w porze kąpieli, to ja to robię i zawsze wszystko było ok, a teraz nie mam pojęcia co mu się mogło źle skojarzyć:baffled:

Do góry