reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As ale oprocz tej PP stosujeszu Kuby typowa diete eliminacyjna?
wwiecie ja mam juz dosyc lekarzy,jezdzenia itd...
zmeczona jestem.
Ciebie As podziwiam...
ja sie tylko modle o to zeby Paulina byla kiedys samodzielna,i zeby nikt jej krzywdy nie zrobil bo przezciez niedlugo bedzie nastolatka...
ehhh

reklama
dzieci tak czasami maja ze nagle zaczynaja sie bac roznych rzeczy.na jakis czas odstwa prysznic jak juto bedzie to samo.nalej mu wody do brodzika i tak niech sie pomoczy.glowe splukuj kubkiem.powoli przejdzie:-)
Mój młody jak zaczął bać się wody to musiałam wchodzić do wanny i kłaść go na kolanach i powolutku zanurzać.
W przeciwnym razie tak się napinał ,że robił się biały i przestawał mi oddychać.Dostawał bezdechu ,z którego go ciężko było wyciągnąc.:-(

Anabuba, zapomniałam napisać, że twoja królewna jest prześliczna. Przeuroczo po prostu wygląda w tej koronie na główce :-)
To taka mała dygresja, bo mi się właśnie twoje zdjęcie na nk nawinęło.
As, a to ty nawiązałaś znajomość z Wiktorią na nk?
Wiktoria i Anabuna właśnie przesłały mi swoje dane na NK.

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)dry:

a ta dieta-pisza zeby mleka i przetworow nie dawac a amslo to niby co?chyba ze roslinne....
a moje dziecko za bule to by sie zabic dalo:-D
Ja będę wprowadzać powoli ten sposób żywienia ,ale nie całkowicie.
Na pewno zupy ,bo są mega smaczne i herbatki już pijemy.

mam kolezanek ktorej maly jest na nutramigenie bo mial spore probelmy z brzuszkiem.jest w wieku Weroniki,no i mimo ze daje mu ten nutramigen to czekolada go pasie.normalnie nie daje sobiewytlumaczyc a potem mi placze w slucahwke ze po raz nty w tym mieisacu ma kupki ze sluzem....
Za 2-3 lata najdłużej ma AZS murowany albo astmę alergiczną utajoną.

Za 2-3 lata najdłużej ma AZS murowany albo astmę alergiczną utajoną.
ja jej tlumacze ale do niej nie dociera i do tego w ogole czesto jej choruje.nie mawysek itp ale te choroby i kupki...woli laacpo lekarzachi dawac antybiotyki niz przetrzymac go na diecie.a ja sie pochwale ze weronika jak w listopadzie miala trzydniowke i zaraz po niej zaplenie uszu,to w grudniu doslownie 3 dni kataru i od tamtej pory nic:-):-):-):-):-)
ale maly eskimos z niej mróz nie morzo czy deszcz po 3-4godziny dzeinnie na dworzu.tylko wczoraj krotko.
no i mialam juz isc.
idzcie i wy spac bo ja nie pojde jak bedziecie ciagle cos pisac:rofl2:

Mój młody jak zaczął bać się wody to musiałam wchodzić do wanny i kłaść go na kolanach i powolutku zanurzać.
W przeciwnym razie tak się napinał ,że robił się biały i przestawał mi oddychać.Dostawał bezdechu ,z którego go ciężko było wyciągnąc.:-(
Wiktoria i Anabuna właśnie przesłały mi swoje dane na NK.

To ja ci wysyłam zaproszenie! :tak:
Jakby Piotruś dostał takiego bezdechu to ja chyba bym zawału dostała.

ide zeby wam humorow na noc nie psuc.boli mnoe noga i dlon:crazy:
ide sie myc i spac z nadzieja ze jutro pogoda chociaz sie polepszy.teraz to juz dobranoc
Ależ wcale nikomu nie psujesz humoru :-) Dobranoc. :-)

Anabuba mój młody miał taką dietę eliminacyjną na początku,że ja wyłam przez tydzień.
Móg ł jesc tylko,ryż kukurydzę,4 miarki dziennie mleka Isomil ,bo większa ilość go uczulała,jabłko i gruszka gotowane.
Koniec diety.
Potem powolutku co wprowadzaliśmy poszczególne produkty.
Każdy produkt to wprowadzenie 1 łyżeczka przez 2-3 dni i tydzień obserwacji jak nic to super jak coś to znów tydzień ścisłej i potem kolejny produkt od 1 łyżeczki.
Tak jest do dziś.
Ja mam ten luksus ,że Kubuś jest samodzielny.
Dziś pracowałam w przedszkolu z dziewczynką,która ma autyzm.
Oj ciężko było,ale ja to kocham i dałam radę.
Koń już miał dość ,żuzia miała dośc ,ale byłam uparta i coś dało się zrobić.

reklama
To ja ci wysyłam zaproszenie! :tak:
Jakby Piotruś dostał takiego bezdechu to ja chyba bym zawału dostała.

Ależ wcale nikomu nie psujesz humoru :-) Dobranoc. :-)

to jeszcze 2 slowa-Weronika jak miala 2 mieisaceto sie zakrztusila witamina k.-klapalam ja na rozne strony i do gory nogami a ona sie robila sina i zacela sie slinic,dopiro po dluzszej chwili jednym slowem obudzialm piotrka kttory juz spal i zerwal sie na rowne nogi,no i klepal i jakos doszla do siebie....
koszmar!

Do góry