reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzisiaj m wrocil z nocki i mowil mi ze byl wypadek u nich w pracy
chlopaczek w wieku miojego m (27 lat) wpadl do wciagarki i ma powazny uraz kregoslupa - nie wiadomo czy bedzie chodzil
a w grudniu zaczal sie budowac i ma dziecko 2 letnie ...:szok:
normalnie az szkoda...

reklama
nie wiem wklejalam to po prostu i już :tak: właśnie ze nie kac bo niedużo wypiłam zreszta juz zaczęlam sie żle czuć jak przyszłam z jazdy :baffled: jakas byłam rozdrażniona krzyknęłam na dzieci nie chcialo mi sie gotować i wogóle ogólnie mnie wszystko wkurzało a ta lapmka wina to była końcówka i wypiłam w sumie moze 2- 3 łyki a reszte mąz :dry: ja miałam kiedys bardzo złe wyniki i mialam już spotkanie z kostucha To było latem zerszłego roku Obudziłam sie w nocy poszlam do ubikacji położyłam sie oi momentalnie zrobiło mi sie zimno jakby mi spadła temperatura potem nie mogłam sie ruszyć i całą lewą stronę ciała nie czułam i widziałam siebie jak leżę i nic nie mogę zrobić Rano jak sie obusdziłam to nie czułam lewej strony ciala jakby mnie sparaliżowalo i bardzo mnie kulo w mostku i nie mogłam odychac Była m ulerkarza robiłam badani dostałam leki na wzmocnienie i jakos ucichlo czasmi mailam takie napadowki jak sie wkurzyłam a teraz znowu najpierw takie drobne objawy a potem moze sie znowu powtorzyc :-(
;-)

nie wiem wklejalam to po prostu i już :tak: właśnie ze nie kac bo niedużo wypiłam zreszta juz zaczęlam sie żle czuć jak przyszłam z jazdy :baffled: jakas byłam rozdrażniona krzyknęłam na dzieci nie chcialo mi sie gotować i wogóle ogólnie mnie wszystko wkurzało a ta lapmka wina to była końcówka i wypiłam w sumie moze 2- 3 łyki a reszte mąz :dry: ja miałam kiedys bardzo złe wyniki i mialam już spotkanie z kostucha To było latem zerszłego roku Obudziłam sie w nocy poszlam do ubikacji położyłam sie oi momentalnie zrobiło mi sie zimno jakby mi spadła temperatura potem nie mogłam sie ruszyć i całą lewą stronę ciała nie czułam i widziałam siebie jak leżę i nic nie mogę zrobić Rano jak sie obusdziłam to nie czułam lewej strony ciala jakby mnie sparaliżowalo i bardzo mnie kulo w mostku i nie mogłam odychac Była m ulerkarza robiłam badani dostałam leki na wzmocnienie i jakos ucichlo czasmi mailam takie napadowki jak sie wkurzyłam a teraz znowu najpierw takie drobne objawy a potem moze sie znowu powtorzyc :-(
a moze to na tle nerwowym - za bardzo sie przejmujesz moze :confused::baffled:
Nie wkleiło mi cytatu-zabawa grochem i ryżem będzie:-D:-D

Ja też jeszcze w szlafroku piję herbatkę, jem śniadanko i oczywiście siedzę przed kompem. Ja będę miała zabiegany dzień. Zjem, prysznic, sprzątanie, zakupy, obiad, pranie, małą uśpić zanim P wróci z pracy i do mamy coby po mieście polatać, rowerek kupić. Póżniej zmachana do domu szybko i porządne porządki szybko uskutecznić, bo jutro goście troszkę tacy niechciani.
ja juz dawno ubrana i kawka wypita :tak:

popatrzylam na ta ksiazke.....bez komentarza:happy:
u mnie jest 0stopni,wieje i cos polatuje z nieba.nie ma co.wiosna pelna para:baffled:
Joanna to uwazaj na siebie.a moze masz cos z watroba?nie przetwarza alkoholu?albo jakas nerwice?

co robicie dzis na obiad?ja dla dziewczyn mam zupe a dla nas-chyba po sadzonym zrobie bo nie chce mi sie nic gotowac:rofl2:

Witam fatalnie się czuje wczoraj mialam troche dołka i wypiłam jak nigdy lampkę winka z mężem a potem głowa mnie bolala i wogóle kłuło mnie w boku całą noc nie spalam co chwilę sie budziłam i nie wiem czy to to wino czy ogólnie zle sampoczucie mnie dopadło .Wstałam z bolącą glowa jeszcze dzieciaki zaczęły rano piszczec trzaskac drzwiami to myślałam ze oszalaję Moja Gaba często bawi sie ryżem ;-) niedługo zostane sama z Gabi to odsapnę bo Zuzia idziena 10 do teatru z klasą a Wojtek już poszedl na świetlicę bo sie na mnie obrazil :baffled::crazy: Zrobię sobie kawkę i zjem może mi sie uda jak lepiej sie poczuję to zajrże do Was :tak: Miłego dnia ;-)
a może ta pogoda tak sprawia, ze tak się czujemy???

Joanna jak Ci sie udalo tyle suwaczkow i napisaow zmiescic??????:eek:
ja jak wklejam więcej suwaczków, to mi jakieś błędy wyskakują

Nie wkleiło mi cytatu-zabawa grochem i ryżem będzie:-D:-D mój Igor fasolą białą i czerwoną lubi sie bawić

Ja też jeszcze w szlafroku piję herbatkę, jem śniadanko i oczywiście siedzę przed kompem. Ja będę miała zabiegany dzień. Zjem, prysznic, sprzątanie, zakupy, obiad, pranie, małą uśpić zanim P wróci z pracy i do mamy coby po mieście polatać, rowerek kupić. Póżniej zmachana do domu szybko i porządne porządki szybko uskutecznić, bo jutro goście troszkę tacy niechciani.
dobre to z tymi niechcianymi goścmi Joanna:-);-) ale cóż czasem tacy sie zdarzają:-) wiem coś o tym:-);-)

Ja tak chcę:-):-):-) ja też bym chciała, żeby mój m mi robił śniadanka :-);-)

U nas nocka spokojna, Majka sie rozbrykała na wieczór i poszłao 22 spać:-D:-D:-D
w pon jade do rodziców na kilka dni to odetchne w koncu
Malinka tylko, zebyś sie za bardzo nie rozleniwiła, ale tak naprawdę to należy się chwila głębszego oddechu:-);-):tak:

chlopaczek w wieku miojego m (27 lat) wpadl do wciagarki i ma powazny uraz kregoslupa - nie wiadomo czy bedzie chodzil
normalnie az szkoda...
no to miał chłopak pecha naprawdę, łoj aż mi skóra zcierpła :baffled::-( wyrazy współczucia dla tego chłopaka

ja walsnie skonczylam wietrzenie,takie mocne.jak mala spi rano to otwieram drzwi na dwor na 10-15minut.bo przez same okna w dzien sie tak nie wywietrzy,no i wiadomo jak mla an a podlodze sie bawi to zamykam okno i tak ciagle jedne otwieram drugie zamykam:rofl2:

a ja to chyba zrobie rybke w sosie smietanowo koperkowym albo smietanowo szpinakowym :tak:
bo nie wiem co innego a mm zrobi jajko sadzone bo on rybek nie jada :dry:

normalnie az szkoda...
Straszne
co robicie dzis na obiad?ja dla dziewczyn mam zupe a dla nas-chyba po sadzonym zrobie bo nie chce mi sie nic gotowac:rofl2:
U mnie przepis naszej kolezanki wazywa z makaronem w smietanie i jajku.

Mala znow mi cos zepsula, jak wlaczam Alt to wyskakuja mi skroty, no lipa znowu

moj uwielbia rybki,ja srednio.
ale przez ta pogode to nic mi sie nie chce
dzis 1DZIEN ASTRONOMICZNEJ WIOSNY!
na zachodzie moze i wiosennie ale nie u mnie.jedynie co to ptaszki juz spiewaja

reklama
ja walsnie skonczylam wietrzenie,takie mocne.jak mala spi rano to otwieram drzwi na dwor na 10-15minut.bo przez same okna w dzien sie tak nie wywietrzy,no i wiadomo jak mla an a podlodze sie bawi to zamykam okno i tak ciagle jedne otwieram drugie zamykam:rofl2:
no ja tez ostro wietrza jak mala spi, albo jak wychodzimy, tyle, ze ja sobie drzwi nie otworze, bo sasiedzi wychoda na klatke sie odpalac:wściekła/y:

Do góry