reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to tak na poprawe humory pare cytatow z kretyna:-)

<Wierzba> a mowilem ci cos takiego
<Wierzba> ze moj kuzyn 6 lat
<Wierzba> patrzy u mnie w komputer
<Wierzba> widzi ikonke internet explorer
<Wierzba> i se mysli ze zroni ludziom dowcip i zniszczy im internet
<Wierzba> i wrzucil ikone do kosza
<Wierzba> -.-
<Wierzba> a potem do mnie przylecial i smiejac sie powiedzial ze na swiecie juz nie ma internetu
<Wierzba> ;\

<delorean> mieszkam w kademiku, dzielac pokoj z jednym z najwiekszych alkololikow na roku
<delorean> wczoraj bedac lekko wstawionym naszczalem do butelki po soku pomaraanczowym, nie chcialo mi sie do kibla isc
<delorean> zapomnialem wylac do kibla, i poszedlem spac
<delorean> obudzilem sie i zauwazylem ze butelka jest pusta
<delorean> a koles mi mowi: "dziwne masz te soczki"
<delorean> powiedziec mu prawde?

<Rysh> on jest taki wrazliwy na punkcie swojego samochodu, ze jak laska w samochodzie sie ruchac chciala to on do niej z tekstem wyjebal
<Rysh> a masz kocyk?

<wlodo> ty, daj mi moj kod doladowujacy z karty, bo zostawilem :/
<elchu> ok
<elchu> 56227818195623 masz :)
<wlodo> nie dziala
<elchu> :/ dziwne, u mnie działał

reklama
my z Oliwką to jeszcze w szlafrokach biegamy :zawstydzona/y:
ale juz po sniadanku.Oliwka zjadła kanapkę z szyneczką i kubek kompotu.
uwielbia kompot,co drugi dzień gotuję 1,5 litra :-):-):-):-)

Oliwka juz ma normalne policzki,zeszło jej.to chyba było po tej czekoladzie,wczoraj była teściowa to się tego trochę najadła ale dzis jest juz ok.

to co ja w ogóle nie moge dawać jej nic z czekoladą?:baffled:

jezeli wczoraj jadla czekolade to nawet za 2-3dni moze dostac wysypki.na jakies 3mieisace(na alergolog kaze na 6)muisz wyeliminowac wszytsko co ma kakao!potem proba-dac troche i czekac na reakcje

<Wierzba> -.-
<Wierzba> a potem do mnie przylecial i smiejac sie powiedzial ze na swiecie juz nie ma internetu
<Wierzba> ;\

<delorean> mieszkam w kademiku, dzielac pokoj z jednym z najwiekszych alkololikow na roku
<delorean> wczoraj bedac lekko wstawionym naszczalem do butelki po soku pomaraanczowym, nie chcialo mi sie do kibla isc

<Rysh> on jest taki wrazliwy na punkcie swojego samochodu, ze jak laska w samochodzie sie ruchac chciala to on do niej z tekstem wyjebal
<Rysh> a masz kocyk?

<elchu> ok
<wlodo> nie dziala
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre

Dziewczyny a ja wczoraj zakupiłam tabletki odchudzające, normalnie dałam za nie 75 złotych ale podobno skuteczne, słyszałyscie o takich: THERM LINE II (olimp labs) wspomagające odchudzanie:-):-):-):-)

my z Oliwką to jeszcze w szlafrokach biegamy :zawstydzona/y:
ale juz po sniadanku.Oliwka zjadła kanapkę z szyneczką i kubek kompotu.
uwielbia kompot,co drugi dzień gotuję 1,5 litra :-):-):-):-)

Oliwka juz ma normalne policzki,zeszło jej.to chyba było po tej czekoladzie,wczoraj była teściowa to się tego trochę najadła ale dzis jest juz ok.

to co ja w ogóle nie moge dawać jej nic z czekoladą?:baffled:
kompociku to bym sie napila chyba tzreba bedzie zrobic :tak: a jak narazie to wyklucz ogolnie wszystko z czekolada - zobaczysz czy pomoze

<Wierzba> -.-
<Wierzba> ;\

<Rysh> a masz kocyk?

<elchu> ok
<wlodo> nie dziala
o tym soczku kocyku i kodzie normalnie the best Ty to umisz czlowieka z ranka rozbawic
smialam sie jak glupia sama w pokojudo monitora :-D:-D:-D

Dziewczyny a ja wczoraj zakupiłam tabletki odchudzające, normalnie dałam za nie 75 złotych ale podobno skuteczne, słyszałyscie o takich: THERM LINE II (olimp labs) wspomagające odchudzanie:-):-):-):-)

:no::no::no: ja wybralam Linee ale zadnych skutkow nie odczulam.jadlam caly czas tak samo a nic nie schudlam:crazy::wściekła/y: no i nie blokowaly mi apaetytu na slodkie niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moze teraz bez cos dalej sie ruszy.marze zeby wsiasc na rower....:-)

Melduję się i ja.
Witam dziewczyny jak widać mamy nie zadobrą noc Kamilek ciągle na rączkach nie ma gorączki ale go brzuszek boli.Normalnie kicha zobaczymy kiedy pójdzie spać czy wogule pójdzie:crazy::szok::-(
Brzuszek może mieć wiele przyczyn.:-(

Hej, wyspane?
U nas świeci słońce ale mróz jeszcze z nocki trzyma.
Ide sprawdzić czym wczoraj plotkowałyście
wyspane a kładłam się o 4.30 :-D:-D:-D

medluje sie i ja:-)
moje dziecko oczywiscei o 5 zjadlo kasze i spi.strasza juz w szkole.ja juz sobie ogarnelam kuchnie i poscielilam lozka:rofl2:bo znowu by do poludnia psaly.wlasnie dopijam kawke,bez niej bym sie chyba nie obudzila:no::-D

As a gdzie na hipoterapie jezdzicie?do helenowa?
Pati jak zdrowko?przeszla juz biegunka?
Nie.W tej stajni ,gdzie ja swoją klacz trzymam.Tutaj nieopodal mnie.
Moja przyjaciółka ma właśnie stajnię i zamiast płacić za utrzymanie swojej Ori to jej pomagam w przedszkolach.
Za to moja Ori stoi w stajni za free ,no i moje dzieciaki jeżdżą.
Taka transakcja wymienna.:-D:-D:-D:-D

reklama
nie slyszalam o zadnych takich tabl bo nie byly mi potzrebne - moze kiedys :confused::sorry2:

a moj mlody poszedl spac :szok::szok::szok::szok::szok: normalnie jestem zdziwiona bo o tej godzinie spac nie chodzi :no::no::no: ale jakis marudny dzis jest :dry::dry::baffled::baffled:

Do góry