reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

<novik> *****... Mieszkam pod jednym dachem z dwoma kobietami. Dzisiaj rano po goleniu nie miałem kremu, to stwierdziłem, że poczęstuję się jakimś nieswoim
<novik> znalazłem krem na dzień, na noc, na rano, wieczór, we dnie, w nocy, pod oczy, pod uszy, pod pachy, do stóp, kolan, twarzy, włosów, przeciw zmarszczkom, przeciw cellulitowi, przeciw nadmiernemu wydzielaniu sebum, matujący, nawilżający, wyszczuplający, pobudzający, pachnący, tłusty, półtłusty, chudy, z wyciągiem z nagietka, piwonii, kaktusa, palmy i kokosa...
<novik> a normalnego KREMU, żeby mordę po goleniu posmarować nie było...
<novik> wziąłem wazelinę, bo tych innych wynalazków się bałem...

reklama
widze ze zcaelam kolejna strone:-D

<grog> robię pracę dyplomową z patologii społecznych
<imagin> to w sumie nie musisz ruszać się z akademika
<grog> cicho bądź
<grog> badam środowisko 8,9 letnich g**niarzy, którzy wymuszają haracze na parkingu pod supermarketem
<grog> biorą kasę za to, że nie porysują lakieru na samochodzie
<grog> młodzi i głupi
<grog> kobieta zostawia samochód za 100 000 zeta i robi zakupy za 500, a oni chcą tylko 2 zł za opiekę
<imagin> więc pewnie zrobiłeś im ćwiczenia praktyczne z wywierania wpływu i manipulacji
<imagin> i doradziłeś, żeby podnieśli stawkę do 10 zł
<grog> do 5 zł
<grog> z tego 3 zł im zostawiam
<imagin> czekaj, czy ja dobrze rozumiem...
<grog> a w ogóle to na dzisiejszą imprezę przynoszę oryginalne francuskie wino, trochę kosztowało ale co tam
<grog> przychodzisz?

nie znam sie na zadnych odchudzajacych tabletkach, ale bratowa kipila sobie ponoc bardzo bezpieczne i na samej naturze THERMO FAT BURNER i strasznie zaczely jej po tym wlosy wypadac. Dala je mnie, po 2 dniach i u mnie to samo. Zadzwonilam do mojej psiapsiulki dokturki i ta powiedziala, ze w skladzie nie mam nic co moze takie rzeczy wywolywac, ALE do takich tabletek czesto gesto dodaja rzeczy o ktorych nie pisza a sa bardzo szkodliwe. Wiec uwazaj kochana i jak tylko cos bedzie nie tak to sie nie zastanawiaj i wyrzucaj

Kto wie jak przywrocic ogonki, jak ten skrot wylaczyc???
no własnie boję sie trochę skutków ubocznych ale spróbuję i zobaczę co sie będzie działo jak już kupiłam:-);-) ja nie wiem jak z tymi ogonkami :-:)-(

reklama
Witam fatalnie się czuje wczoraj mialam troche dołka i wypiłam jak nigdy lampkę winka z mężem a potem głowa mnie bolala i wogóle kłuło mnie w boku całą noc nie spalam co chwilę sie budziłam i nie wiem czy to to wino czy ogólnie zle sampoczucie mnie dopadło .Wstałam z bolącą glowa jeszcze dzieciaki zaczęły rano piszczec trzaskac drzwiami to myślałam ze oszalaję Moja Gaba często bawi sie ryżem ;-) niedługo zostane sama z Gabi to odsapnę bo Zuzia idziena 10 do teatru z klasą a Wojtek już poszedl na świetlicę bo sie na mnie obrazil :baffled::crazy: Zrobię sobie kawkę i zjem może mi sie uda jak lepiej sie poczuję to zajrże do Was :tak: Miłego dnia ;-)
Może byc migrena po zdenewrwowaniu i potem kolka.
Na bolącą głowę z rana polecam kawę gotowaną wg PP z ze skórką z cytryny z przyprawami.
Pyszna ,łagodna i stawia na nogi.

nie wiem wklejalam to po prostu i już :tak: właśnie ze nie kac bo niedużo wypiłam zreszta juz zaczęlam sie żle czuć jak przyszłam z jazdy :baffled: jakas byłam rozdrażniona krzyknęłam na dzieci nie chcialo mi sie gotować i wogóle ogólnie mnie wszystko wkurzało a ta lapmka wina to była końcówka i wypiłam w sumie moze 2- 3 łyki a reszte mąz :dry: ja miałam kiedys bardzo złe wyniki i mialam już spotkanie z kostucha To było latem zerszłego roku Obudziłam sie w nocy poszlam do ubikacji położyłam sie oi momentalnie zrobiło mi sie zimno jakby mi spadła temperatura potem nie mogłam sie ruszyć i całą lewą stronę ciała nie czułam i widziałam siebie jak leżę i nic nie mogę zrobić Rano jak sie obusdziłam to nie czułam lewej strony ciala jakby mnie sparaliżowalo i bardzo mnie kulo w mostku i nie mogłam odychac Była m ulerkarza robiłam badani dostałam leki na wzmocnienie i jakos ucichlo czasmi mailam takie napadowki jak sie wkurzyłam a teraz znowu najpierw takie drobne objawy a potem moze sie znowu powtorzyc :-(

Też tak miałam już parę dobrych razy.
Na początku też lekarz,badania ,panika.
Poem coraz cześciej się powtarzała ,więc zaczełam zasięgać języka wśród znajomych.
Jedna osoba powiedziała mi ,że to zmora mnie dusiła.
Z początku nie wierzyłam,ale teraz coraz bardziej zaczynam się przekonywać.... choć nadal nie wierze:no:

dzisiaj m wrocil z nocki i mowil mi ze byl wypadek u nich w pracy
chlopaczek w wieku miojego m (27 lat) wpadl do wciagarki i ma powazny uraz kregoslupa - nie wiadomo czy bedzie chodzil
a w grudniu zaczal sie budowac i ma dziecko 2 letnie ...:szok:
normalnie az szkoda...
Niedawno mojej znajomej męza wciągnęło do paczkarki ,która pakuje pampersy.
Zginął natychmiast pocięty na wielkośc paczek.
Zostawił żonę i 2 dzieci w tym ta mniejsza córka miała 3 miesiące.
Przeżyliśmy szok.Wiem co ludzie przeżywają

popatrzylam na ta ksiazke.....bez komentarza:happy:
u mnie jest 0stopni,wieje i cos polatuje z nieba.nie ma co.wiosna pelna para:baffled:
Joanna to uwazaj na siebie.a moze masz cos z watroba?nie przetwarza alkoholu?albo jakas nerwice?

co robicie dzis na obiad?ja dla dziewczyn mam zupe a dla nas-chyba po sadzonym zrobie bo nie chce mi sie nic gotowac:rofl2:
Na obiad dla młodego mam zupę z wczoraj ,a my zjemy śledzie w occie z ziemniakami na sucho.
Uwielbiam:tak:

My z męzem to uwielbiamy rybki.M to na okrągło by je jadł :tak::tak::tak::tak:
Rybki my też jemy bardzo czesto.

Do góry