reklama
a my z ntochom już po zakupach i spacerku nareszcie nie wieje ale słonko gdzieś się zgubiło a to niby wiosna

a ja dalej mam humorek pod psem:-
-( tak mi sie nazbierło mam ostatnio poczucie że w domu to jestem słuzącą wszystkich wszyscy maja jakieś tam swoje zajecia praca szkoła obowiazki a ja w domu to t od prania sprzatania gotowania i dogadzania wszystkim a nawet marnego dziękuje nie usłyszę jeszcze adma stroi fochy wiem że to taki wiek ale wylewa się juz ze mnie złośc i frustracja
a piotrek miał ze mna pogadac no ale ja powinnam go zrozumiec że on po 8 godzinach pracy jest zmęczony i musi odespać
a ja to w domu co siedzę i nic nie robie???!!!! aże mi już plecy od noszenia antka pekają to pikus że wiecznie trzeba cos zrobić to nie no ja siedzę w domu

niby nigdy mi piotr tego nie powiedział ale ja tak czuje i juz!!!!!!
no wyżaliłam wam się

a ja dalej mam humorek pod psem:-

no wyżaliłam wam się

I to prawda niestety.Tak naprawdę to nie powinniśmy jeść nic kupowanego w sklepie... Każdy kto pracuje przy produkcji czegokolwiek do jedzenia opowiada straszne historie...
Ja np nie pije soku jabłkowego, bo wiem z czego go robią... Każdy inny robią tak samo, ale tego nie widziałam![]()
Sałata pod mikroskopem świeci od pierwiastków,cytryna podpalona spala się na niebiesko lu zielono,truskawki to nie truskawki tylko wszczepy róznego badziewia,szynka z 1 kg mięsa robi się 2 kg gotowego produktu ,panga z hormonami z moczu kobiet w ciąży ,ryby nie są mrożone świeże tylko zalewane glazurą 30% z polepszaczami i konserwantem i dopiero zamrażane,żeby pomidory były czerwone to wjeźdża samochód ciężarowy do szklarni i odpala.Po godzinie od spalin pomidorki zaczynają dojrzewać lub do każdego 1 kroplę dynaturatu strzykawką na wieczór i na rano wszystkie czerwoniutkie a popularny aspartam ,który jest prawie we wszystkim jako słodzi to główny sprawca nowotworów mózgu .
I tyle nam dała cywilzacja :-

anka26_x_07
Mama Laury :)
nie dalam serkow topionych ale zupka wyszla mi pyszna.laura pogardzilapisałyscie wczoraj o zupie pieczarkowej ja robie tak
-2 litry wody + 2 kostki rosołowe
-3 marchewki jedna pora drobno pokroić
-60-70 dkg pieczrek umyć pokroić
wszytsto zagotować i gotować tak około 30 minut
-w miseczce z ciepłą wodą rozpuściś 3 serki topione pieczarkowe hohlanda(można sobie pomóc blenderem)
-dodać rozpuszczone serki do reszty posypać posiekana natke pietruszki serwować z makaronem :-)
u nas to ulubiona zupa wszyscy sie nia zajadamy no i postna jak na piątek;-);-)

ciekawe odpowiedzi, szybkie i przemyslaneChyba to do mnie.As jestem hahah
To moja młoda mi robiła.Ja to tępak komputerowy,który co kilka dni Klaudia uczy od nowa.
sytuacja sprzed chwili:
kłocę się z młodym,żeby się ubrał .
Jest dość napięta atmosfera
nie wytrzymuję i dość solidnie tdo nie go przemawiam.
A ten drań do mnie z tekstem
DUPKIEM JESTES !!!!
ja -a co to znaczy???
Kubuś -nie wiem ,ale fajnie brzmi.
Po chwili.
Kuba ubierz się ,bo w końcu dostaniesz w dupęeęęę !!!
rezolutny synek -dupa jest i pokazuje palcem.
Tylko szybko bij ,bo nie mam czasu ...
Jaa z nim dziś wymiękam.![]()

a my z ntochom już po zakupach i spacerku nareszcie nie wieje ale słonko gdzieś się zgubiło a to niby wiosna
a ja dalej mam humorek pod psem:--( tak mi sie nazbierło mam ostatnio poczucie że w domu to jestem słuzącą wszystkich wszyscy maja jakieś tam swoje zajecia praca szkoła obowiazki a ja w domu to t od prania sprzatania gotowania i dogadzania wszystkim a nawet marnego dziękuje nie usłyszę jeszcze adma stroi fochy wiem że to taki wiek ale wylewa się juz ze mnie złośc i frustracja
a piotrek miał ze mna pogadac no ale ja powinnam go zrozumiec że on po 8 godzinach pracy jest zmęczony i musi odespać
a ja to w domu co siedzę i nic nie robie???!!!! aże mi już plecy od noszenia antka pekają to pikus że wiecznie trzeba cos zrobić to nie no ja siedzę w domu
niby nigdy mi piotr tego nie powiedział ale ja tak czuje i juz!!!!!!
no wyżaliłam wam się![]()
ja czasami tez tak mam ze czuje sie jak sluzaca.
Jeszcze od kilku dni chcialam isc na solke ale nie mam kiedy bo jak zapytam mojego czy bedzie w domu to gada ze czeka na telefon i wtedy jedzie a potem sie okazuje ze gra 2h

Dzis na zakupy tez musialam brac Laure a ten gral sobie nie dosc ze Lali jakas spiaca byla to marudna

o12 mowi ze jedzie a pojechal 30 minut temu

Laura spi ale jak wstanie ruszamy na podowrko
Agnes dzis mamy 12st:-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
A to nasze fotki z dzisiejszego spacerku:
Byliśmy nawet na huśtawkach![]()
swietne fotki
Mama Helenki nic co w sklepie nie jest zdrowe

reklama
Jest o wiele grzeczniejsza w tym wózku,w tamtym posiedziała z 20 min i już chciała wyjść a w tym ostatnio przesiedziała całe zakupy i powrót ponad 1,5 godz.Agnes śliczne foteczkia oliwka jaka szczęśliwa no i w wóziu wygląda pierwsza klasa
![]()
Podziel się: