To jest kurnik turystyczny przenośny z wybiegiem gdzie trochę trawy jest.ha ha ha a co to????????????????????????/hi hi hi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest kurnik turystyczny przenośny z wybiegiem gdzie trochę trawy jest.ha ha ha a co to????????????????????????/hi hi hi
Mogłybyście sobie podać ręce z moja siostrą, która stwierdziła, że jedyna ziemia, z jaka będzie miała kontakt, to ta w doniczkach z kwiatkamijak raz pojechałam pomóc babci plewić to wyrwałam nie to co trzeba no i po 2 godzinach miałam dosyć
no ale domek na wsi czemu nie tylko musiała bym byc panią i mieć parobka bo do roboty takowej to ja się nie nadaję![]()
o kurcze współczujeWitajcie...
Ale ja miałam dzis przeżycia: wylałam na siebie wrzącą zupę ogórkową, którą pieczołowicie od rana przygotowywałam dla siebie....
W szpitalu nałozyli mi opatrunek, a teraz łykam środki przeciwbólowe...
Jak nie urok, to......
I tak sobie siedzę i myślę... i wymyślić nic nie mogę...jak pozbierać się do "kupy"
![]()
Witajcie...
Ale ja miałam dzis przeżycia: wylałam na siebie wrzącą zupę ogórkową, którą pieczołowicie od rana przygotowywałam dla siebie....
Jak nie urok, to......
I tak sobie siedzę i myślę... i wymyślić nic nie mogę...jak pozbierać się do "kupy"
![]()
...
no ale domek na wsi czemu nie tylko musiała bym byc panią i mieć parobka bo do roboty takowej to ja się nie nadaję![]()
Witajcie...
Jak nie urok, to......
![]()
kawał chlupy!!!!!!!!!11Anabuba mam na swoim piętrze 138 m w tym 18 taras na 3/4 zadaszony.Na poddaszu mam 120 i w tym prawie 50 m to sala gimnastyczna.
Poddasze sprząta Klaudia na szczęście do tego dochodzi klatka schodowa na 3 piętra,bo jeszcze teściowie mieszkają u nas i zajmują parter a jeszcze niżej jest studio foto i agencja reklamowa Darka brata.
Cały dom ma 625 m.
Jak są święta to sprzątamy to z teściową razem tak generalnie ,a tak normalnie to każda swoje robi.
U niej porządek widać a u mnie nie.
Przy psie kudłaczącym i piaszczącym 12 mies w roku i nadaktywnym Kubie mój dom to wieczne pobojowisko.
:--(
Zapomniałam Ci dopisać.U mnie była super niania.Na pierwszych reklamach w telewizji ,był mały Kubuś ze mną właśnie.
był drugi zakwalifikowany do programu,ale ostatecznie zrezygnowała z niego
A na taki sposób to mały mówi
hihihi -olewam i siedzi dalej
Już mu miskę zabieram i mówię ,że będzie głodny to on z tekstem.
Ja tam głodny nie będę.Ja wcale nie musze jesc.
nabial to lepeij dawac blizej 10mieisaca chyba ze te gerbera ze slioczkow twarozki.ale moze bardziej mu zaszkodzily te truskawki.Ale to moja wina że Kamilka brzuszek bolał bo wczoraj jadłam jogurta truskawkowego i dałam mu troche sprubować i to raczej dlatego sama jestem sobie winna ale już więcej mu nie dam![]()
a juz myslalam że Twój P taki idealnywitam sie ja z rana
ale się rozpisałyście od wczoraj
a ja coś bez humorku dzisiajna P z rana nakrzyczałam płakac mi sie chce robić mi się nic nie chce smutno mi i jakos tak dziwnie:-
-( deprecha jakaś czy cuś
![]()
mój P miał wczoraj ze mna pogadać bo cos mi się na wątrobie żali nazbierało a sobie zasnoł rankiem nie było czasu i tak kisze sie w tym sosie sama
a z innej beczki a co się dzieje z agunią in???? dawno jej nie było u nas![]()
bez komentarza:-)ja Pauline trzymam krotko mimo jej problemow.traktuje j calkowiecie normalnie,wiec wie ze sie ze mna nie zadziera,bo jak zadrze to z nia kruchoChyba to do mnie.As jestem hahah
To moja młoda mi robiła.Ja to tępak komputerowy,który co kilka dni Klaudia uczy od nowa.
sytuacja sprzed chwili:
kłocę się z młodym,żeby się ubrał .
Jest dość napięta atmosfera
nie wytrzymuję i dość solidnie tdo nie go przemawiam.
A ten drań do mnie z tekstem
DUPKIEM JESTES !!!!
ja -a co to znaczy???
Kubuś -nie wiem ,ale fajnie brzmi.
Po chwili.
Kuba ubierz się ,bo w końcu dostaniesz w dupęeęęę !!!
rezolutny synek -dupa jest i pokazuje palcem.
Tylko szybko bij ,bo nie mam czasu ...
Jaa z nim dziś wymiękam.![]()
tak trzymac!korzystajcie poki mozecie:-)Moja Helena śpi od godzinyOczywiście wykorzystaliśmy z M ta sytuacje
![]()
jak juz pisalam -Piotrek to Piotrek-kazdy taki samja czasami tez tak mam ze czuje sie jak sluzaca.
Jeszcze od kilku dni chcialam isc na solke ale nie mam kiedy bo jak zapytam mojego czy bedzie w domu to gada ze czeka na telefon i wtedy jedzie a potem sie okazuje ze gra 2h
Dzis na zakupy tez musialam brac Laure a ten gral sobie nie dosc ze Lali jakas spiaca byla to marudna![]()
o12 mowi ze jedzie a pojechal 30 minut temu
Laura spi ale jak wstanie ruszamy na podowrko
Agnes dzis mamy 12st:-)
A propos kur, widziałyście kiedyś coś takiego![]()