joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Ale mi cos śmierdzi
. Piotr pewnie zrobił co nieco
. Zaraz wrócę... Muszę go przebrać...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dzieci jak były małe chorowały na przewlekłe zap.obturacyjne oskrzeli ,Klaudii robiliśmy test ,około 6 roku życia objawy wszystkie ustąpiły ,ksawek też teraz nie chorujenie wiem sama czy byli chorzy czy jak sie dobrze poszuka to się u każdego znajdzie?wiem ze sa spaecjalne zatsrzyki na odczulanie.wiem tez ze alergia moze sie ujawnicw kazdym iwkeu,wszytsko przez nieszczesna histamine
a dzieki:-)
Okropne ,nie wyobrażma sobie takiego przeżycianie wiem wklejalam to po prostu i jużwłaśnie ze nie kac bo niedużo wypiłam zreszta juz zaczęlam sie żle czuć jak przyszłam z jazdy
jakas byłam rozdrażniona krzyknęłam na dzieci nie chcialo mi sie gotować i wogóle ogólnie mnie wszystko wkurzało a ta lapmka wina to była końcówka i wypiłam w sumie moze 2- 3 łyki a reszte mąz
ja miałam kiedys bardzo złe wyniki i mialam już spotkanie z kostucha To było latem zerszłego roku Obudziłam sie w nocy poszlam do ubikacji położyłam sie oi momentalnie zrobiło mi sie zimno jakby mi spadła temperatura potem nie mogłam sie ruszyć i całą lewą stronę ciała nie czułam i widziałam siebie jak leżę i nic nie mogę zrobić Rano jak sie obusdziłam to nie czułam lewej strony ciala jakby mnie sparaliżowalo i bardzo mnie kulo w mostku i nie mogłam odychac Była m ulerkarza robiłam badani dostałam leki na wzmocnienie i jakos ucichlo czasmi mailam takie napadowki jak sie wkurzyłam a teraz znowu najpierw takie drobne objawy a potem moze sie znowu powtorzyc :-(
Straszne ,w takich chwilach doceniam to co mamdzisiaj m wrocil z nocki i mowil mi ze byl wypadek u nich w pracy
chlopaczek w wieku miojego m (27 lat) wpadl do wciagarki i ma powazny uraz kregoslupa - nie wiadomo czy bedzie chodzil
a w grudniu zaczal sie budowac i ma dziecko 2 letnie ...
normalnie az szkoda...
proszę dla ciebie wiosna na moim podwórku...widok z sypialnimoj uwielbia rybki,ja srednio.
ale przez ta pogode to nic mi sie nie chce
dzis 1DZIEN ASTRONOMICZNEJ WIOSNY!
na zachodzie moze i wiosennie ale nie u mnie.jedynie co to ptaszki juz spiewaja
Z nami rażniejJoanna i o to chodzi!musisz sie wyazlic wyagadac a my zaraz znajdziemy jakies lekarstow na Twoje smutki:-)
czekam na wieści czy działają?Dziewczyny a ja wczoraj zakupiłam tabletki odchudzające, normalnie dałam za nie 75 złotych ale podobno skuteczne, słyszałyscie o takich: THERM LINE II (olimp labs) wspomagające odchudzanie:-):-):-):-)
ANABUBA TO CHYBA NIE TYLKO PIOTRKI POPROSTU FACECI SĄ TACYA MÓJ IDEALNY HA HA HA IDEAŁY TO SA W AMERYKAŃSKICH FILMACH
TAM SĄ DZIECI KTÓRE NIE STWARZAJA PROBLEMÓW KOBIETY Z SUPER FIGURAM KTÓRE Z ŁÓZEK WSTAJA W NIENAGANNYM MAKIJAZU I FACECI KTÓRZY ZARABIAJA MILIONY A MAJA CZSA NA DOM I RODZINE
A MY TO POLSKA SZARA RZECZYWISTOŚC NIC NIE MAJACA WSPÓLNEGO Z AMERYKAŃSKIM FILMEM
MÓJ ADAM TEŻ MÓWI O MNIE HETERA BO INNE MAMY TO DZIECIOM POZWALAJA NA SUFITACH WISIEĆ I NIE MAJĄ OBOWIĄZKÓW TYLKO ON JEDEN TAKI BIEDNY![]()
A mnie dzisiaj wpadło coś do oka i poszłam do łazienki żeby to wyciągnąc patrze w lustro a na oku od strony ucha mam czerwoną kreskę wygląda i boli to tak jagby było rozcięte no i zaczełam grzebać w tym oku przecierać no ale nic tam nie było i nie wiem od czego to mi sie zrobiło![]()