reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A propos kur, widziałyście kiedyś coś takiego:confused::-D
ha ha ha powalający kurniczek....

Witajcie...

Ale ja miałam dzis przeżycia: wylałam na siebie wrzącą zupę ogórkową, którą pieczołowicie od rana przygotowywałam dla siebie...:szok:.
W szpitalu nałozyli mi opatrunek, a teraz łykam środki przeciwbólowe...
Jak nie urok, to...:rofl2::crazy:...

I tak sobie siedzę i myślę... i wymyślić nic nie mogę:no:...jak pozbierać się do "kupy" :eek:
Bidulko,ja kilka lat temu dolewając męzowi wrzątku do kąpieli ,polałam mu nogę ,skóra mu jak przeciągnoł po niej ręką od razu zeszła,aptekarka poleciła mi okład z aloesy taki z lodówki kwadrat o boku 10 cm ,przyłożony na dzień do nogi gubił dużo ze swych rozmiarów ,w nocy noga miała oddychać ,po tygodniu noga była zdrowa tylko lekkie zaróżowienie skóry wskazywało że coś tam było.Specyfiki z apteki typu pianka czy maść zrywały wraz z opatrunkiem całą świerzutkaskórę i tak 2 dni zanim nie zmienił sposobu leczenia POLECAM

Mogłybyście sobie podać ręce z moja siostrą, która stwierdziła, że jedyna ziemia, z jaka będzie miała kontakt, to ta w doniczkach z kwiatkami:happy:
To i ja sie dołączę ,czasami mi nawet w doniczkach przeszkadza;-)

reklama
Do góry